Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

bende duymuştum bunu ama dayanamam ben yaa 10 günü bırak 5 gün bile :44::44:
bende dayanamam kasinirimmm yawww:18:
evet aslında çok yıkamamak gerekiyor.ama dayanabilsem...beni kaşıntı tutar..............:KK52:
benide kasinti tutar yani ne demek elini sacina atinca tiksinir insan:KK53:
tweety 1 sene 1 ay 1 hafta ve 1 günlük evliymissin tebrik ederim :KK60::KK60::KK53::KK71:

ay sagol canim hic fark etmemisimmmm tesekkur ederimmmm sen neden yapmion bole bi cizelge:KK1:

bende dayanamam kasinirimmm yawww:18:

benide kasinti tutar yani ne demek elini sacina atinca tiksinir insan:KK53:

ay sagol canim hic fark etmemisimmmm tesekkur ederimmmm sen neden yapmion bole bi cizelge:KK1:

benim kilo cizelgem vardi ama kilolarimi görmekten biktim en iyisi kaldirayim dedim kaldirdim :KK60::KK60::KK60: zaten sporda yapmiyorum artik offf iyice saldim kendimi :97::97::97:

benim kilo cizelgem vardi ama kilolarimi görmekten biktim en iyisi kaldirayim dedim kaldirdim :KK60::KK60::KK60: zaten sporda yapmiyorum artik offf iyice saldim kendimi :97::97::97:

pofff bende saldım yaa iyce yedikçe yiyorum benimde basenden vermem lazım birazcık ama nerdeee diyet yapıyorum ama sıkı yapamıyorum ne yazıkki dayanamıyorum :KK43::KK43:

aaa nereye daha karpuz keseceğdikk :KK1: Allah rahatlık versin iyi geceler görüşürüz :KK16::KK16:

karpuzmu cekti canin buyur canim ben keserim karpuzu:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: $karpuz.jpg :KK53::KK53:

pofff bende saldım yaa iyce yedikçe yiyorum benimde basenden vermem lazım birazcık ama nerdeee diyet yapıyorum ama sıkı yapamıyorum ne yazıkki dayanamıyorum :KK43::KK43:

yaaa sorma canim yaa, evlendikten sonra saldim bende kendimii, bide troid hastasiyim metabolizmam yavas calisiyor zor veriyorum kiloyu versemde geri aliyorum:97:
evlendigimde 53 kiloydum ne güzel ve 1,5 senede 20 kilo aldim 73e ciktim hic sorma, bakinca kimse 20 kilo aldigima inanamaz ama ben aynada fark ediyorum isteee offf, göbek cikti benimde, bide basenlerde öyle napcam ben yaaa, diyete baslayasimda gelmiyor zaten uygulayamiyorum:95::95::95:

ben gidip bir banyo yapayım yaa o kadar bahsettik zor tutuyorum kendimi:KK37: hadisenin yerine de şöyle güzelce:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60: :KK60: :KK60:
bende gidip bi süt banyosu yapayim bari daha güzel olur aaahahahaha

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: tebrik ederim canımm mutluluğunuz daim olsun inşallah nice mutlu senelere :KK16:
sagol canim darisi basinaaa
kızlar iyi geceler............:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK19::KK9:
iyi gecelerrr gorusuruzzz ALLAH RAHATLIK VERSIN...
ahahahhahaha :KK60::KK60::KK60: hadiseye de götür biraz yazıktır belki evde sütü yoktur ya da su faturası fazla geliyodur ondan yıkayamıyodur saçlarını :KK60::KK60:
hahahahaha

ayyyy deli olacammm bu internett yuzundennn offffff ebru senin boyun kilon kacti esra seninnn kacc
goz renginiz ne renk sac renginizzz

yaaa sorma canim yaa, evlendikten sonra saldim bende kendimii, bide troid hastasiyim metabolizmam yavas calisiyor zor veriyorum kiloyu versemde geri aliyorum:97:
evlendigimde 53 kiloydum ne güzel ve 1,5 senede 20 kilo aldim 73e ciktim hic sorma, bakinca kimse 20 kilo aldigima inanamaz ama ben aynada fark ediyorum isteee offf, göbek cikti benimde, bide basenlerde öyle napcam ben yaaa, diyete baslayasimda gelmiyor zaten uygulayamiyorum:95::95::95:

ben diyet yapsamda aynı canım yaa yüzüm ve belim incecik kalıyo sonra kötü gözüküyo spor yapmam lazım düzenli olarak onu da yapamıyorum zamanım yok:KK43:

:KK60: :KK60: :KK60:

sagol canim darisi basinaaa

iyi gecelerrr gorusuruzzz ALLAH RAHATLIK VERSIN...

hahahahaha

ayyyy deli olacammm bu internett yuzundennn offffff ebru senin boyun kilon kacti esra seninnn kacc

aminnn canım aminn darısı pek başıma olamıycak sanırım evlemeyi pek düşünmüyorum ama bakalım nasip kısmet :KK64:
boyum: 1.63
kilom: 61 di en son tartıldığımda
göz rengim: koyu kahve , siyah
saç rengim: siyah

esmerim yani:))

boyum 1.65 kilom maalesef suanda 72-73 arasinda gidip geliyorum:KK31: göz rengim kahve sacimda kahve senin neeeeeeee:KK1:

ben diyet yapsamda aynı canım yaa yüzüm ve belim incecik kalıyo sonra kötü gözüküyo spor yapmam lazım düzenli olarak onu da yapamıyorum zamanım yok:KK43:

aminnn canım aminn darısı pek başıma olamıycak sanırım evlemeyi pek düşünmüyorum ama bakalım nasip kısmet :KK64:
boyum: 1.63
kilom: 61 di en son tartıldığımda
göz rengim: koyu kahve , siyah
saç rengim: siyah

esmerim yani:))

ya keske beraber spor salonlarina gidebilsek ne guzel olurduu kiz kizaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
bazen esimle gidiyim diyorum ama gidesim gelmiyo o gidiyo ben evde kaliyorum:KK61:
ama spor cok önemli gercektende yaa :97::97:

X