Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

:26::26:

evet

evet canım bundan sonra dikkat edelim

Allah şifa versin öncelikle atlatır inşallah en kısa zamanda
demek 18inde evlendin zor olmadı mı
valla öyle çok seviyoruzki birbirimizi hiç zorluk olmadı :) biz çok farklıydık ya yada ben öyle düşünüorum :)) birbirimize ölüyorduk o derece hala öyleyizdir:)) tamamm bazen ikimizinde gıcıklığı tutuo herşey tozpembe deil ama :) sevgi oldumu hepsi boş oluyor :) sen ne zaman evlenecen gıı senide verek birine

öncelikle teşekkür ediorum amin diorum
sonrasında çüüşşş diorum ohaaa diorum babaanne deseydin barii :)))
:)) çoşkun ve nuri yi bırakalım ikisindede iş yok :)) allah sahiplerine bağışlasın :)))
ben seni çoktan geçtim şölee boynunu uzat ileriye doğru bakk :)) sana ordan mucxx atıorum :)))
hehhehehhe

:124::124::124::124::124:

evet önemli olan sevgi, saygı, sadakat ve güven bunlar olmadı mı yürümez evlilikler
ohh ohh Allah bozmasın mutluluğunuzu ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi

o biraz zor galiba ben rahatım ya böyle baba evinde kısmet işte

arkadaşlar kendii testen geçirdim sonuç bu :))
Çok çocuk
Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…
ben bakırköye oturmaktayım tam yerindeyim yanii bu test gerçekleşirse eğer oturduğum yerin hakkını vermiş olacağım :))

sağolasın tatlım allah senide hayırlı imanlı yakışıklı zengin kibar bi eşle karşılaştırır inşallah

kızlar dilimede ismail yk nın allah belanı versin şarkısı takıldı :)) yawww söylemekte istemiorum ama bilinçsiz söylüorum netsem acep :)) hengi şarkıyı dinlesemde unutsam bunu

böyle ettin ya bende onu şeyderekten dedim
neyse boşver
ben çıkıyom kızlar sabah erken kalkıyom..size iyi muhabbetler

iyi geceler Allah rahatlık versin

bana da bu çıkmıştı

heee esrayi kizdirmaya calistimda

görüsürüz canim öpüyorum seniii

sağolasın tatlım allah senide hayırlı imanlı yakışıklı zengin kibar bi eşle karşılaştırır inşallah

Aminnnnnn İNŞALLAH teşekkür ederim iyi dileklerin için

rica ediyorummm...niiiiiineeeeee diyorummmm....ewet coskunla nuriyi ALLAH sahiplerine bagislasin...sen bana dürbünle bak ordan sana mendil sallliooooommm hihhhhoytttttttttttttt

yaziyi dagitiyordumdaaa gec oldu cvbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…