- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.421
ewet...israf etmemek her zaman iyi...
ALLAH KABUL ETSIN CANIM...AMIN...
EVET yemek secmek yok onu yemem yok bunu yemem bunlari bulamayanlar o kadar cok ki halimize sukretmek gerek
Allah yardım etsin hepsine.
evetaz yemek yapmak lazım yemekler birkaç gün kalınca döküyoruz yazık bizde bir gün bu durumlara düşebiliriz her şeyi düşünmek lazım
merhaba ebrucum kıs görüşemedik bayadır:)) nediyynnnn :)))
iyiyimmm canim... sen nasilsin...
şekerimmmmm ben kendimi sana sabitledim yere çakılmam :))) bu arada coşkunun ağı gitmiş bağı kalmış :)) al senin olsun tepe tepe kullan :))) hehehhehe canımm benim oğluş 5.5 yaşında astımı var sürekli tekrarlıyor..bu aylarda duruluyor. ve antibiyotiksizde geçmiyor öyle inatçı bi hastalığı var yani oda iğne olucak şurup hap fayda etmiyor 6 aylıktan beri iğnelerle kışı geçiriyoruz gitmediğimiz prof. dr. hastane falan filan kalmadı :) çözüm bulamadık zamanla atlatacakmış bakalım :) ben tam 18 imde evlendim lise 1. sınıfta eşimle tanıştım birbirimize karısakız gibi yapıştık :)) bırakamadık 4 sene flört ettik :)) o ist ben bursa sonra asker yolu bekledim :) 2004 te evlendim 86 doğumluyum şuan 25 yaşındayım eşimde 33 yaşında kocamı çok seviyorum ticaret lisesi mezunuyum hobilerim çokdur. en başta incik boncukla uğraşmayı severim :) şıkır şıkır hastasıyımdır...yarışmacı arkadaşlara başarılar diler.. senide mucxxxlarım :)))) bebemmmm ee sıra sende sonra esrada sonra ebruda :))atla atlaaaaa seni tutan olamzzzz yere cakilirsinnnnnnnnnnnha ha nuri agbiyi cagirirsannn bendeee coskun amcamiiii cagiririmmmmm o gazoz mazoz dinlemez walaaaaa yazik ya daha kucucukkkk yasta dislerinden rahatsiz yavrucak...ALLAH SAGLIK VERSIN...AMIN simdi kac yasindaydi kiz sen kac yasindaydinnnn kac yasinda anne oldun eerken mi evlendin...
ee topiktee nese bulursunnnn cunkummmmmmmmmmmmm ben varimmmmmm
evett sükürler olsun halimize
evett.. cok haklisin canim.. bende bundan sonra daha dikkatli davranicam.. az yemek yapicam yoksa hep cöpe gidiyo offf
selam canim.. evet ya görüsemedik pek fazlada ugrayamadim zaten son zamanlar.. nasilsin ??
iyyim cok sükür canim
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
ewet yenmiyecegini bile bile cok yemek yapiyoruz sonrada cope gidiyor...:84:
iyilik canım ne olsun şu sarı cadıyla uğraşıorum bende :))) se neler yapıosun ?
napim canim ay yorgun gibiyim bi halsizlik var üzerimdee :97:
bitmek uzeree...jackle roz donma asamasindalar...:18:
ewet yenmiyecegini bile bile cok yemek yapiyoruz sonrada cope gidiyor...:84:
evett sükürler olsun halimize
evett.. cok haklisin canim.. bende bundan sonra daha dikkatli davranicam.. az yemek yapicam yoksa hep cöpe gidiyo offf
selam canim.. evet ya görüsemedik pek fazlada ugrayamadim zaten son zamanlar.. nasilsin ??
iyyim cok sükür canim
çok zor durumdalar
Allahm yardım etsin.. bizimde dediğin gibi az ve doyacagmız kadar yemek yapmamız gerekiyor..
şekerimmmmm ben kendimi sana sabitledim yere çakılmam :))) bu arada coşkunun ağı gitmiş bağı kalmış :)) al senin olsun tepe tepe kullan :))) hehehhehe canımm benim oğluş 5.5 yaşında astımı var sürekli tekrarlıyor..bu aylarda duruluyor. ve antibiyotiksizde geçmiyor öyle inatçı bi hastalığı var yani oda iğne olucak şurup hap fayda etmiyor 6 aylıktan beri iğnelerle kışı geçiriyoruz gitmediğimiz prof. dr. hastane falan filan kalmadı :) çözüm bulamadık zamanla atlatacakmış bakalım :) ben tam 18 imde evlendim lise 1. sınıfta eşimle tanıştım birbirimize karısakız gibi yapıştık :)) bırakamadık 4 sene flört ettik :)) o ist ben bursa sonra asker yolu bekledim :) 2004 te evlendim 86 doğumluyum şuan 25 yaşındayım eşimde 33 yaşında kocamı çok seviyorum ticaret lisesi mezunuyum hobilerim çokdur. en başta incik boncukla uğraşmayı severim :) şıkır şıkır hastasıyımdır...yarışmacı arkadaşlara başarılar diler.. senide mucxxxlarım :)))) bebemmmm ee sıra sende sonra esrada sonra ebruda :))
iyi geceler canim nasilsin
iyi geceler
hmmm senin yorgunluğunu almak lazımmm kıss twetyyy şu nuri abiyle çoşkunu çağır helee :)))
iyim canım saol...koşturuyoz işte napalım..sen nasılsın
nasılsın canım?bıraktığım yerdesiniz hepiniz tatile gitmediniz mi?
yok canım bi tweety gitti bende kısmetse bayrama gitmeyi düşünüyorum bakalım
şekerimmmmm ben kendimi sana sabitledim yere çakılmam :))) bu arada coşkunun ağı gitmiş bağı kalmış :)) al senin olsun tepe tepe kullan :))) hehehhehe canımm benim oğluş 5.5 yaşında astımı var sürekli tekrarlıyor..bu aylarda duruluyor. ve antibiyotiksizde geçmiyor öyle inatçı bi hastalığı var yani oda iğne olucak şurup hap fayda etmiyor 6 aylıktan beri iğnelerle kışı geçiriyoruz gitmediğimiz prof. dr. hastane falan filan kalmadı :) çözüm bulamadık zamanla atlatacakmış bakalım :) ben tam 18 imde evlendim lise 1. sınıfta eşimle tanıştım birbirimize karısakız gibi yapıştık :)) bırakamadık 4 sene flört ettik :)) o ist ben bursa sonra asker yolu bekledim :) 2004 te evlendim 86 doğumluyum şuan 25 yaşındayım eşimde 33 yaşında kocamı çok seviyorum ticaret lisesi mezunuyum hobilerim çokdur. en başta incik boncukla uğraşmayı severim :) şıkır şıkır hastasıyımdır...yarışmacı arkadaşlara başarılar diler.. senide mucxxxlarım :)))) bebemmmm ee sıra sende sonra esrada sonra ebruda :))