Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ewet...israf etmemek her zaman iyi...

ALLAH KABUL ETSIN CANIM...AMIN...

EVET yemek secmek yok onu yemem yok bunu yemem bunlari bulamayanlar o kadar cok ki halimize sukretmek gerek

evett sükürler olsun halimize

Allah yardım etsin hepsine.

evet az yemek yapmak lazım yemekler birkaç gün kalınca döküyoruz yazık bizde bir gün bu durumlara düşebiliriz her şeyi düşünmek lazım

evett.. cok haklisin canim.. bende bundan sonra daha dikkatli davranicam.. az yemek yapicam yoksa hep cöpe gidiyo offf

merhaba ebrucum kıs görüşemedik bayadır:)) nediyynnnn :)))

selam canim.. evet ya görüsemedik pek fazlada ugrayamadim zaten son zamanlar.. nasilsin ??

iyiyimmm canim... sen nasilsin...

iyyim cok sükür canim

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

şekerimmmmm ben kendimi sana sabitledim yere çakılmam :))) bu arada coşkunun ağı gitmiş bağı kalmış :)) al senin olsun tepe tepe kullan :))) hehehhehe canımm benim oğluş 5.5 yaşında astımı var sürekli tekrarlıyor..bu aylarda duruluyor. ve antibiyotiksizde geçmiyor öyle inatçı bi hastalığı var yani oda iğne olucak şurup hap fayda etmiyor 6 aylıktan beri iğnelerle kışı geçiriyoruz gitmediğimiz prof. dr. hastane falan filan kalmadı :) çözüm bulamadık zamanla atlatacakmış bakalım :) ben tam 18 imde evlendim lise 1. sınıfta eşimle tanıştım birbirimize karısakız gibi yapıştık :)) bırakamadık 4 sene flört ettik :)) o ist ben bursa sonra asker yolu bekledim :) 2004 te evlendim 86 doğumluyum şuan 25 yaşındayım eşimde 33 yaşında kocamı çok seviyorum ticaret lisesi mezunuyum hobilerim çokdur. en başta incik boncukla uğraşmayı severim :) şıkır şıkır hastasıyımdır...yarışmacı arkadaşlara başarılar diler.. senide mucxxxlarım :)))) bebemmmm ee sıra sende sonra esrada sonra ebruda :))

iyilik canım ne olsun şu sarı cadıyla uğraşıorum bende :))) se neler yapıosun ?

hadi bu yaziyi dagitmaya baslayalim

Son düzenleme:
bitmek uzeree...jackle roz donma asamasindalar...:18:

ewet yenmiyecegini bile bile cok yemek yapiyoruz sonrada cope gidiyor...:84:

:26::26:

evet

çok zor durumdalar
Allahm yardım etsin.. bizimde dediğin gibi az ve doyacagmız kadar yemek yapmamız gerekiyor..

evet canım bundan sonra dikkat edelim

Allah şifa versin öncelikle atlatır inşallah en kısa zamanda
demek 18inde evlendin zor olmadı mı

sanki senin nuri agbinin cok ahi vahi kalmis taaa sende al nuriyi tepe tepe kullanogluna ALLAHTAN SIFA DILIYORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSUR...AMINbende gecen sene evlendimmm 21yasindayim cocugum yok bende kocisimiii cok seviyorummmnormal liseden mezunummm fazla bi hobimm yok hatta hic yok...en buyuk hobimm kk ya girmek olduuuubende seniii mucklayimmm bariiiii bende yarismaci arkadaslara basarilar dilerimmm ayrica seni tek gecerim bu alemdeeeeneyse sen annem sayilirsin yas 25 olmussss zuhahahahahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…