Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ewet...israf etmemek her zaman iyi...:KK34:

ALLAH KABUL ETSIN CANIM...AMIN...:nazar:

EVET yemek secmek yok onu yemem yok bunu yemem bunlari bulamayanlar o kadar cok ki halimize sukretmek gerek:nazar:

evett sükürler olsun halimize :nazar:

:KK5::KK5: Allah yardım etsin hepsine.

evet :KK43: az yemek yapmak lazım yemekler birkaç gün kalınca döküyoruz yazık bizde bir gün bu durumlara düşebiliriz her şeyi düşünmek lazım :KK5:

evett.. cok haklisin canim.. bende bundan sonra daha dikkatli davranicam.. az yemek yapicam yoksa hep cöpe gidiyo offf:KK59:

merhaba ebrucum kıs görüşemedik bayadır:)) nediyynnnn :)))

selam canim.. evet ya görüsemedik pek fazlada ugrayamadim zaten son zamanlar.. nasilsin ??

iyiyimmm canim... sen nasilsin...:KK12:

iyyim cok sükür canim :KK16:

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

atla atlaaaaa seni tutan olamzzzz yere cakilirsinnnnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9:ha ha nuri agbiyi cagirirsannn bendeee coskun amcamiiii cagiririmmmmm o gazoz mazoz dinlemez walaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:yazik ya daha kucucukkkk yasta dislerinden rahatsiz yavrucak...ALLAH SAGLIK VERSIN...AMIN:nazar:simdi kac yasindaydi kiz sen kac yasindaydinnnn kac yasinda anne oldun eerken mi evlendin...
ee topiktee nese bulursunnnn cunkummmmmmmmmmmmm ben varimmmmmm:KK12::KK12::KK12::KK12:
şekerimmmmm ben kendimi sana sabitledim yere çakılmam :))) bu arada coşkunun ağı gitmiş bağı kalmış :)) al senin olsun tepe tepe kullan :))) hehehhehe canımm benim oğluş 5.5 yaşında astımı var sürekli tekrarlıyor..bu aylarda duruluyor. ve antibiyotiksizde geçmiyor öyle inatçı bi hastalığı var yani oda iğne olucak şurup hap fayda etmiyor 6 aylıktan beri iğnelerle kışı geçiriyoruz gitmediğimiz prof. dr. hastane falan filan kalmadı :) çözüm bulamadık zamanla atlatacakmış bakalım :) ben tam 18 imde evlendim lise 1. sınıfta eşimle tanıştım birbirimize karısakız gibi yapıştık :)) bırakamadık 4 sene flört ettik :)) o ist ben bursa sonra asker yolu bekledim :) 2004 te evlendim 86 doğumluyum şuan 25 yaşındayım eşimde 33 yaşında kocamı çok seviyorum ticaret lisesi mezunuyum hobilerim çokdur. en başta incik boncukla uğraşmayı severim :) şıkır şıkır hastasıyımdır...yarışmacı arkadaşlara başarılar diler.. senide mucxxxlarım :)))) bebemmmm ee sıra sende sonra esrada sonra ebruda :))

evett.. cok haklisin canim.. bende bundan sonra daha dikkatli davranicam.. az yemek yapicam yoksa hep cöpe gidiyo offf:KK59:

selam canim.. evet ya görüsemedik pek fazlada ugrayamadim zaten son zamanlar.. nasilsin ??

iyilik canım ne olsun şu sarı cadıyla uğraşıorum bende :))) se neler yapıosun ?

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

hadi bu yaziyi dagitmaya baslayalim :nazar:

Son düzenleme:
bitmek uzeree...:KK37:jackle roz donma asamasindalar...:18:

ewet yenmiyecegini bile bile cok yemek yapiyoruz sonrada cope gidiyor...:84:

:26::26:

evet :KK43:

çok zor durumdalar :KK50:
Allahm yardım etsin.. bizimde dediğin gibi az ve doyacagmız kadar yemek yapmamız gerekiyor..

evet canım bundan sonra dikkat edelim :KK43:

şekerimmmmm ben kendimi sana sabitledim yere çakılmam :))) bu arada coşkunun ağı gitmiş bağı kalmış :)) al senin olsun tepe tepe kullan :))) hehehhehe canımm benim oğluş 5.5 yaşında astımı var sürekli tekrarlıyor..bu aylarda duruluyor. ve antibiyotiksizde geçmiyor öyle inatçı bi hastalığı var yani oda iğne olucak şurup hap fayda etmiyor 6 aylıktan beri iğnelerle kışı geçiriyoruz gitmediğimiz prof. dr. hastane falan filan kalmadı :) çözüm bulamadık zamanla atlatacakmış bakalım :) ben tam 18 imde evlendim lise 1. sınıfta eşimle tanıştım birbirimize karısakız gibi yapıştık :)) bırakamadık 4 sene flört ettik :)) o ist ben bursa sonra asker yolu bekledim :) 2004 te evlendim 86 doğumluyum şuan 25 yaşındayım eşimde 33 yaşında kocamı çok seviyorum ticaret lisesi mezunuyum hobilerim çokdur. en başta incik boncukla uğraşmayı severim :) şıkır şıkır hastasıyımdır...yarışmacı arkadaşlara başarılar diler.. senide mucxxxlarım :)))) bebemmmm ee sıra sende sonra esrada sonra ebruda :))

Allah şifa versin öncelikle atlatır inşallah en kısa zamanda :nazar:
demek 18inde evlendin zor olmadı mı :KK64:

sanki senin nuri agbinin cok ahi vahi kalmis taaa sende al nuriyi tepe tepe kullan:KK9:ogluna ALLAHTAN SIFA DILIYORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSUR...AMIN:nazar:bende gecen sene evlendimmm 21yasindayim cocugum yok bende kocisimiii cok seviyorummm:KK69:normal liseden mezunummm fazla bi hobimm yok hatta hic yok...en buyuk hobimm kk ya girmek olduuuu:KK53::KK53::KK53::KK53:bende seniii mucklayimmm bariiiii:63: bende yarismaci arkadaslara basarilar dilerimmm ayrica seni tek gecerim bu alemdeeee:KK60::KK60::KK60::KK60:neyse sen annem sayilirsin yas 25 olmussss zuhahahahahaaaa:KK60:

X