- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.481
''nazar yeni ev arkadaşım ''topiğinde sana mesaj yazdım gidip okusana:)))hec komik deeeeeeeeeeel
hop hooooooooop noluyo ordaaa sen kimi amerikan bezi gibi cart ettiriyonnn ben seni bildiginnn türk paspas bezi gibi yerlerdeeee sürüklerimmmmmm caaaaaaaaaaaart kaba kaaaaaaaaaaaaaaat
gençler iyi geceler size sahur vakti yaklaşıyor ben mutfağa gidiyorum byyy
iyi geceler görüşürüz talımm :)kızlarrr bende çıkıyorum görüşürüz Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar
''nazar yeni ev arkadaşım ''topiğinde sana mesaj yazdım gidip okusana:)))
cevabınıda yazdım :))))bende cevap yazdimmmmm get okuuuuuu
kızlarrr bende çıkıyorum görüşürüz allah'a emanet olun hayırlı sahurlar
bende yavaş yavaşş kaçayım :)) sen daha buralardamısınn sende yat kocanı tek bırakmaaaa kıs :)) hadii mesai falan yokmu bakim çabuk odanaaa tembel seniiii :))
oldu canım sen bilirsin :)) had öptümm kendine iyi bak şeker kızz:)) sanada hayırlı sahurlar....allah emanet ol arkadaşım....ben yarın banlanırsam :)) yandıkkiyi geceler sanada ALLAH RAHATLIK VERSIN HAYIRLI SAHURLAR ALLAHA EMANET OL GORUSURUZZZZZ YOK MESAI
oldu canım sen bilirsin :)) had öptümm kendine iyi bak şeker kızz:)) sanada hayırlı sahurlar....allah emanet ol arkadaşım....ben yarın banlanırsam :)) yandıkk
canımmm öncelikle günaydınntweety hayırdır
ne yaptın sen öyle kendi kendine mi konuştun
amma erken kaldırmış annem ya :26: saat 10'u 21 geçiyorbir tuhaf oldum genelde 12'den aşağı uyanmadığım için
canim skldi iki halay cekeyimmm dedimdeeetweety hayırdır
ne yaptın sen öyle kendi kendine mi konuştun
amma erken kaldırmış annem ya :26: saat 10'u 21 geçiyorbir tuhaf oldum genelde 12'den aşağı uyanmadığım için
hic sormaaa ay cok uzuldummm bah hele nie bizim kristalbebekin internetini ters bagliosunuzzzzahh canımm beni bu kadar sevdiğini bilmiodum :)) demek bukadar çok üzülüceksin hee alçakk senii öcüüüüüüüü kılıklııı ohh canıma değsin banlamamışlar işte :)))
bu arada dün gece gelemedim bütün gün internetim yoktu salak heriflee bi hata yapmılr çalışma sırasında :)) benim hattımı başkasına başkasınınkinide benim hatta bağlamışlar o hattaa şansıma internet bağlantısı yok :)) neyse şimdi yapmışlar bende hemen girimm dedimmm tweety kesin çok özlemiştir dedim :))) dimi öyle kısss:26::26::26::26::26:
canımmm öncelikle günaydınn
bu arada doktor kendi haline bırakın dedi :)))) sözde benim banlanmam üzülecekmiş onu belirtio mesajlarında :))) bu arada erken kalkmak aslıda iyi bişi :)) yoksa günün ölüyormuş oluo öyle geç kalktımııı