Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

twetyy dürbün sana lazım sana bana deil :))) hatta sana gözlükte verek kıs tam görmüo gözlerin galibaa ben öndeyim diom önde :)) offf offf :)) sıkıldım gene bakk afakanlar bastıı geliolar soldan soldan :))

onlar afakanlarr degil benim attigimmmm yumruklarrrrrrsoldan soldannnn
evet arkadaşım sana katılıorum ben namuslu bir genç kızım ne demek yarı çıplak mıplakk aaaaaaaa çok ayıppp
yaw deniz sekiden suya hapsettimimi dinlesem yoksam

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bananeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeee

onlar afakanlarr degil benim attigimmmm yumruklarrrrrrsoldan soldannnn

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bananeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeee

hanımmmm hanımm kendine gel gelmezsen ben getirttirmesini bilirim bak benimkilerde sağdan sağdan gelürrr karışmamm yolarım :))) amerikan bezi gibi cart edersin :)))) sonrammmm :)))

öptüm canım görüşürüzz.....
bu arada kaçma allahın emri ile git (ne kadar bayat bi espri oldu yaw)
hec komik deeeeeeeeeeel
hanımmmm hanımm kendine gel gelmezsen ben getirttirmesini bilirim bak benimkilerde sağdan sağdan gelürrr karışmamm yolarım :))) amerikan bezi gibi cart edersin :)))) sonrammmm :)))

hop hooooooooop noluyo ordaaa sen kimi amerikan bezi gibi cart ettiriyonnn ben seni bildiginnn türk paspas bezi gibi yerlerdeeee sürüklerimmmmmm caaaaaaaaaaaart kaba kaaaaaaaaaaaaaaat

hec komik deeeeeeeeeeel

hop hooooooooop noluyo ordaaa sen kimi amerikan bezi gibi cart ettiriyonnn ben seni bildiginnn türk paspas bezi gibi yerlerdeeee sürüklerimmmmmm caaaaaaaaaaaart kaba kaaaaaaaaaaaaaaat
şekerim esprim estetikle anca bu kadar düzeldiii......
bu aradaa bebemmmm ben seni amerikan bezinin yanında italyan spegettisi
gibi içime çekerim yok olursunnn ßöÖöÖöÖöÖöÖöÖ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…