- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet arkadaşım sana katılıorum ben namuslu bir genç kızım ne demek yarı çıplak mıplakk aaaaaaaa çok ayıpppciplak miplak ne dinlionnn kizimmmmmmmmmmm
evet arkadaşım sana katılıorum ben namuslu bir genç kızım ne demek yarı çıplak mıplakk aaaaaaaa çok ayıppp
yaw deniz sekiden suya hapsettimimi dinlesem yoksam
dinle anlarsın
onlar afakanlarr degil benim attigimmmm yumruklarrrrrrsoldan soldannnntwetyy dürbün sana lazım sana bana deil :))) hatta sana gözlükte verek kıs tam görmüo gözlerin galibaa ben öndeyim diom önde :)) offf offf :)) sıkıldım gene bakk afakanlar bastıı geliolar soldan soldan :))
evet arkadaşım sana katılıorum ben namuslu bir genç kızım ne demek yarı çıplak mıplakk aaaaaaaa çok ayıppp
yaw deniz sekiden suya hapsettimimi dinlesem yoksam
buda güzell tavsiyemdir....
canlarim ben kactim görüsürüz yinee öpüyoruummmm :79::79::79::79:
öptüm canım görüşürüzz.....canlarim ben kactim görüsürüz yinee öpüyoruummmm :79::79::79::79:
onlar afakanlarr degil benim attigimmmm yumruklarrrrrrsoldan soldannnn
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bananeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeee
hec komik deeeeeeeeeeelöptüm canım görüşürüzz.....
bu arada kaçma allahın emri ile git (ne kadar bayat bi espri oldu yaw)
hanımmmm hanımm kendine gel gelmezsen ben getirttirmesini bilirim bak benimkilerde sağdan sağdan gelürrr karışmamm yolarım :))) amerikan bezi gibi cart edersin :)))) sonrammmm :)))
şekerim esprim estetikle anca bu kadar düzeldiii......hec komik deeeeeeeeeeel
hop hooooooooop noluyo ordaaa sen kimi amerikan bezi gibi cart ettiriyonnn ben seni bildiginnn türk paspas bezi gibi yerlerdeeee sürüklerimmmmmm caaaaaaaaaaaart kaba kaaaaaaaaaaaaaaat
şekerim esprim estetikle anca bu kadar düzeldiii......
bu aradaa bebemmmm ben seni amerikan bezinin yanında italyan spegettisi
gibi içime çekerim yok olursunnn ßöÖöÖöÖöÖöÖöÖ
gençler iyi geceler size sahur vakti yaklaşıyor ben mutfağa gidiyorum byyy