-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.401
öyle canım öylemesaj atıcam bende az önce gördüm tv'de elimden ne geliyorsa yapmak isterim ufacıkda olsa bir katkım olursa ne mutlu bana işte huzur bu.
ogrendim ama kendimizi idare edebiliyorummm bi misafir agirlicak kadar kapasitem yok ayricada korkuyorummm:18:
merhaba kızlar...
bende geldim..
:
hoşgeldin canım
burdanda mesaj atilabiliyomu ki :26:denk gelirsem bende atayimmm...ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
hoşbulduk canm.. sanki yemekten bahsediyounuz gibi geldi bana bende hemen geldim..
en güzelini yapıyorsun canım ziyan olmasın.
somalide son üç ay içinde açlıktan ölen çocukların sayısı 29 binmiş hepsi de beş yaşın altındaymış aklıma geldi yemek konusu açılıncabizse burda hergün ne yemek yapalım diye düşünüyoruz bide üstüne beğenmiyoruz Allah yardımcıları olsun
evet yemeklerden ve somalideki aç insanlardan bahsediyorduk onlar orada aç ölüyorlar biz burada yedikçe yiyoruz çok üzücü
ebru ve forget arkadasimm hosgeldinizzzzzzzzzzzz
ewet...israf etmemek her zaman iyi...evet çok üzücü malesef hemde bu ayda bende çok üzülüyorum..
keşke daha fazla bişey yapabilsek..
en azından yemeklerimizi israf etmemeliyiz..onların hakkı da var o yemeklerde.
ALLAH KABUL ETSIN CANIM...AMIN...allah yardımcıları olsun gerçekten tv de izledikçe ölüorum( benim kayın validem ve görümcm hastalıktan dolayı oruç tutamıolar her sene bir camide iftar veriolardı orucun kefaletini yani bu sefer camiyi iptal ettiler sanırım afrikaya göndericekler kefalet paralarını allah kabul etsin
canim öyle gercektende ya
sabahtan beri icim hic rahat degil... orda insanlar acliktan ölürken bizler burda yemek seciyoruz
offff offffffffff
canim öyle gercektende ya
sabahtan beri icim hic rahat degil... orda insanlar acliktan ölürken bizler burda yemek seciyoruz
offff offffffffff
evet çok üzücü malesef hemde bu ayda bende çok üzülüyorum..
keşke daha fazla bişey yapabilsek..
en azından yemeklerimizi israf etmemeliyiz..onların hakkı da var o yemeklerde.
ebru ve forevertorgether arkadasimm hosgeldinizzzzzzzzzzzz
allah yardımcıları olsun gerçekten tv de izledikçe ölüorum( benim kayın validem ve görümcm hastalıktan dolayı oruç tutamıolar her sene bir camide iftar veriolardı orucun kefaletini yani bu sefer camiyi iptal ettiler sanırım afrikaya göndericekler kefalet paralarını allah kabul etsin
evetaz yemek yapmak lazım yemekler birkaç gün kalınca döküyoruz yazık bizde bir gün bu durumlara düşebiliriz her şeyi düşünmek lazım
bitmek uzeree...titanic bitti mi tweety ?????
çok zor durumdalar
Allahm yardım etsin.. bizimde dediğin gibi az ve doyacagmız kadar yemek yapmamız gerekiyor..
bitmek uzeree...titanic bitti mi tweety ?????
çok zor durumdalar
Allahm yardım etsin.. bizimde dediğin gibi az ve doyacagmız kadar yemek yapmamız gerekiyor..