- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.381
ohh ohh ne güzel eşin ne kadar da çok severmiş karıcığını kıyamazmış yemek yapmasına Allah bize de böyle eşler nasip etsin
bide soyle dusun yemeklerimi begenmiyorda olabilirrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ohh ne güzel eşin ne kadar da çok severmiş karıcığını kıyamazmış yemek yapmasına Allah bize de böyle eşler nasip etsin
bende yemek yapmayı severim ama malzemem bol olacak
bide soyle dusun yemeklerimi begenmiyorda olabilirrrrr
bende yemek yapmayı severim ama malzemem bol olacak
trt 1 de titanik varmi nasil kacirdim yahu neyseki yarisina yetistimmm
az malzemeyle yemek yapmam mi diyosun yaniiii
öyle olsa söylerdi bence
evet
aaa ciddi misin tühhh :26:
ilk yemek yaptigim zamanlar nasil acliktan olmedi kocam anlamadimmmmaz yiyodu garibim sonra disardami yiyodu bilmiyorummm...ama az yedigi zaman yemekten hoslanmadigini anliyorumm...sonralarda alisti olmadiysa olmamis diyor ilk zamanlar ses etmiyorduuuu
şimdi nasıl yemeklerin çok çeşitlimi yaparsın
ilk yemek yaptigim zamanlar nasil acliktan olmedi kocam anlamadimmmmaz yiyodu garibim sonra disardami yiyodu bilmiyorummm...ama az yedigi zaman yemekten hoslanmadigini anliyorumm...sonralarda alisti olmadiysa olmamis diyor ilk zamanlar ses etmiyorduuuu
biz 2 kisiyiz o yuzden ziyan olmasin die fazla cesit yapmam abla dielim patlican yemegi pisirdimm yaninada salata yogurt icecek bu kadar sorarim corba yapayimmi oda hayir der cok cesit yapsam ziyan olacak hepsi...
o kadar kötümüydün ya yemek konusunda bence sana öyle geliyordur hem ne güzel işte pamuk gibi pamuk maşallah eşin Allah bozmasın
bizde öyle bi yemek yapıyorum iki gün yiyiyoruz
biz 2 kisiyiz o yuzden ziyan olmasin die fazla cesit yapmam abla dielim patlican yemegi pisirdimm yaninada salata yogurt icecek bu kadar sorarim corba yapayimmi oda hayir der cok cesit yapsam ziyan olacak hepsi...
en güzelini yapıyorsun canım ziyan olmasın.
somalide son üç ay içinde açlıktan ölen çocukların sayısı 29 binmiş hepsi de beş yaşın altındaymış aklıma geldi yemek konusu açılınca bizse burda hergün ne yemek yapalım diye düşünüyoruz bide üstüne beğenmiyoruz Allah yardımcıları olsun
yemek yapmayi hic bilmiyordummm annemden aldigim tariflerle biseyler yapmaya calisiyodumm sonra kayinvalidemdende cok sey ogrendimmm simdi iyiyimmm ama usengeclikte var ve hic iyi bisey degil...pamukk pamuk yerinde baskasi olsa coktan yol gosterirdi yemek konusundayemek guzel oldugu zaman diodu komsumu getirdi
AMINCANIM BI KURU EKMEGE MUHTAC ONCA INSAN VAR BIZ ELIMIZDEKILERIN KIYMETINI HICMI HIC BILMIYORUZ...ALLAH YARDIMA MUHTAC HERKESE YARDIM ETSIN...O KADAR COK AC INSAN VARKIBI YERDE OKUMUSTUM KADININ COCUGU OLMUS AMA O OLDUGUNU SOYLEMEMIS DIGER COCUGU ICIN DAHA FAZLA YEMEK ALABILMEK ICIN DUSUN INSANLAR NE HALDELER
olsun olur o kadar bende şimdi evlensem hiç bir şey bilmiyorum ne temizlik ne ütü yemeğide anca teriflere bakarak yaparım valla kesin annem gelir yapar yemekleri, işi annem evlenince ben mi gelip sana yapıcam diyor bende evet diyorum
sende öğrenmişsin ya sonuca bakalım biz