Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

öyle olsa söylerdi bence

evet

aaa ciddi misin tühhh :26:

ilk yemek yaptigim zamanlar nasil acliktan olmedi kocam anlamadimmmmaz yiyodu garibim sonra disardami yiyodu bilmiyorummm...ama az yedigi zaman yemekten hoslanmadigini anliyorumm...sonralarda alisti olmadiysa olmamis diyor ilk zamanlar ses etmiyorduuuu

şimdi nasıl yemeklerin çok çeşitlimi yaparsın

o kadar kötümüydün ya yemek konusunda bence sana öyle geliyordur hem ne güzel işte pamuk gibi pamuk maşallah eşin Allah bozmasın

o kadar kötümüydün ya yemek konusunda bence sana öyle geliyordur hem ne güzel işte pamuk gibi pamuk maşallah eşin Allah bozmasın

yemek yapmayi hic bilmiyordummm annemden aldigim tariflerle biseyler yapmaya calisiyodumm sonra kayinvalidemdende cok sey ogrendimmm simdi iyiyimmm ama usengeclikte var ve hic iyi bisey degil...pamukk pamuk yerinde baskasi olsa coktan yol gosterirdi yemek konusundayemek guzel oldugu zaman diodu komsumu getirdi

biz 2 kisiyiz o yuzden ziyan olmasin die fazla cesit yapmam abla dielim patlican yemegi pisirdimm yaninada salata yogurt icecek bu kadar sorarim corba yapayimmi oda hayir der cok cesit yapsam ziyan olacak hepsi...

en güzelini yapıyorsun canım ziyan olmasın.
somalide son üç ay içinde açlıktan ölen çocukların sayısı 29 binmiş hepsi de beş yaşın altındaymış aklıma geldi yemek konusu açılınca bizse burda hergün ne yemek yapalım diye düşünüyoruz bide üstüne beğenmiyoruz Allah yardımcıları olsun

AMINCANIM BI KURU EKMEGE MUHTAC ONCA INSAN VAR BIZ ELIMIZDEKILERIN KIYMETINI HICMI HIC BILMIYORUZ...ALLAH YARDIMA MUHTAC HERKESE YARDIM ETSIN...O KADAR COK AC INSAN VARKIBI YERDE OKUMUSTUM KADININ COCUGU OLMUS AMA O OLDUGUNU SOYLEMEMIS DIGER COCUGU ICIN DAHA FAZLA YEMEK ALABILMEK ICIN DUSUN INSANLAR NE HALDELER

olsun olur o kadar bende şimdi evlensem hiç bir şey bilmiyorum ne temizlik ne ütü yemeğide anca teriflere bakarak yaparım valla kesin annem gelir yapar yemekleri, işi annem evlenince ben mi gelip sana yapıcam diyor bende evet diyorum
sende öğrenmişsin ya sonuca bakalım biz

öyle canım öyle mesaj atıcam bende az önce gördüm tv'de elimden ne geliyorsa yapmak isterim ufacıkda olsa bir katkım olursa ne mutlu bana işte huzur bu.

ogrendim ama kendimizi idare edebiliyorummm bi misafir agirlicak kadar kapasitem yok ayricada korkuyorummm:18:

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…