-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.361
ben çıkıyorum canım görüşürüz tekrar Allah rahatlık versin kendine iyi bak Allah'a emanet ol
bu sürger bob yeni çıktı sen bilmiosun :))))) bu arada sünger bop da deill sponge bob canişkom hıhhhhhhh :))) özletmem tamam gerçi siz bu satte uyuyorsunuzdur ama:)))surger bob muuuu o sakin sünger bop olmasin miiiii catlakkkk gorusuruz ozletme kendiniii
herhalde şekerimm kafa buu kafaa canavar bi oğlum olunca mecbur :))) suyuna gitmek lazzımmmm dimiiiiiiibugun cok daha iyiyimmmm canimmm cikolatayi verio cocuga sirf kafasi dinlensinde buraya cene yetistiriyimmm diyeeeebende sonra yiyimmm bariii:125::125::125::125::125::122::122::122::122:
amann allahımmmmmm :)) iyikide konuşamamışlarrr demek konuşsaar ne olurdu allah bilir :)))) aman allahımm sen bizi koru ya rabbi şu kızın çenesinden :))) al al sanada çikolata veremdee suss biraz:)))) sende citlenbikkkksekerim bugun cok konusamadik kusura bakma iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLARRR
ewet o saatte hala uyuyordummm ta 5 bucukta uyudummm sekerimmm bide hava atiypr sponge bop musssssss pehhhhhhhhhhhbu sürger bob yeni çıktı sen bilmiosun :))))) bu arada sünger bop da deill sponge bob canişkom hıhhhhhhh :))) özletmem tamam gerçi siz bu satte uyuyorsunuzdur ama:)))
cocugun dislerini curutecennnnn delüüüüüüüüüüüüüüherhalde şekerimm kafa buu kafaa canavar bi oğlum olunca mecbur :))) suyuna gitmek lazzımmmm dimiiiiiii
amann allahımmmmmm :)) iyikide konuşamamışlarrr demek konuşsaar ne olurdu allah bilir :)))) aman allahımm sen bizi koru ya rabbi şu kızın çenesinden :))) al al sanada çikolata veremdee suss biraz:)))) sende citlenbikkkk
sekerim bugun cok konusamadik kusura bakma iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLARRR
selam kıslar nasılsınız
selammmm iyiyiz ablacim sennnnselam kıslar nasılsınız
yok canım ne kusuru bugün telafi ederiz artık
ben iyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın
iyiyim canım sizler neler yapıyonuz
selammmm iyiyiz ablacim sennnn
insALLAH canimmmm
selamm bebem ile başlamak istiorum :)) çünkülüm birazdann üzerine atlayacağım selam vermeye fırsatım kalmaz :))) var ya nuri abiyi çağırttırma bana :)) onun ilaçlı gazozunu içirttirim sana sonra çikolatalara hasret kalırsınn :)))ewet o saatte hala uyuyordummm ta 5 bucukta uyudummm sekerimmm bide hava atiypr sponge bop musssssss pehhhhhhhhhhh
cocugun dislerini curutecennnnn delüüüüüüüüüüüüüü
konusmadik tabeeeeeee az konustukkkkkkkkk cenemde ne warmisss beaaaa bu topigin nese kaynagi benimmmmm bilinmüüüüüüüüüüüüüüüüü ben oyle her cikolatayi yememmmmm hem annem yabanci biri cikolata felan veriyimmm derse almaaaa derdiiii ne olur ne olmazzzzzzzz
selamm bebem ile başlamak istiorum :)) çünkülüm birazdann üzerine atlayacağım selam vermeye fırsatım kalmaz :))) var ya nuri abiyi çağırttırma bana :)) onun ilaçlı gazozunu içirttirim sana sonra çikolatalara hasret kalırsınn :)))
nasılsın iyimiinn sponge bobummmm :))bu arada benim oğlanın dişleri maşallahh 5 yaşında dökülmeye başladı :))) ama tabüküü çikolatadan deil antibiyotik yüklemesindenmiş( çok kullandık çünkülümm oğluma bütün çikolatalar feda olsunn sanada ilaçlı gazozlar :)) tatlüüümmmmm
valla bu topikte insan neşe buluyor yaw :)))
esraaaaaaaaaaaaaa bugun yemekte ne vardi bahimmmmmmmmmmm
kremalı mantar çorbası, yoğurtlu havuç salatası ve dünden kalan lazanya vardı canım
sende neler vardı
diger topiktee gordummm mönünüüüüü
ben yemek yapmadimmmm disardann aldik geneeeee zuhahahahhaahah
benim yemek yaptigim nerde gorulmussss
bende evdeyim diye yapıyorum zaman geçmiyor valla yoksa ben kim yemek yapmak kim
bizde 2 kisiyiz iste canim ne isterse oyle yapiyorummm aslinda esiminde payi var bugun gitmis disardan siparis vermis benimde isime geldiiiii