Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

surger bob muuuu o sakin sünger bop olmasin miiiii catlakkkk gorusuruz ozletme kendiniii
bu sürger bob yeni çıktı sen bilmiosun :))))) bu arada sünger bop da deill sponge bob canişkom hıhhhhhhh :))) özletmem tamam gerçi siz bu satte uyuyorsunuzdur ama:)))

bugun cok daha iyiyimmmm canimmm cikolatayi verio cocuga sirf kafasi dinlensinde buraya cene yetistiriyimmm diyeeeebende sonra yiyimmm bariii:125::125::125::125::125::122::122::122::122:
herhalde şekerimm kafa buu kafaa canavar bi oğlum olunca mecbur :))) suyuna gitmek lazzımmmm dimiiiiiii

sekerim bugun cok konusamadik kusura bakma iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLARRR
amann allahımmmmmm :)) iyikide konuşamamışlarrr demek konuşsaar ne olurdu allah bilir :)))) aman allahımm sen bizi koru ya rabbi şu kızın çenesinden :))) al al sanada çikolata veremdee suss biraz:)))) sende citlenbikkkk

bu sürger bob yeni çıktı sen bilmiosun :))))) bu arada sünger bop da deill sponge bob canişkom hıhhhhhhh :))) özletmem tamam gerçi siz bu satte uyuyorsunuzdur ama:)))
ewet o saatte hala uyuyordummm ta 5 bucukta uyudummm sekerimmm bide hava atiypr sponge bop musssssss pehhhhhhhhhhh
herhalde şekerimm kafa buu kafaa canavar bi oğlum olunca mecbur :))) suyuna gitmek lazzımmmm dimiiiiiii
cocugun dislerini curutecennnnn delüüüüüüüüüüüüüü

konusmadik tabeeeeeee az konustukkkkkkkkkcenemde ne warmisss beaaaa bu topigin nese kaynagi benimmmmm bilinmüüüüüüüüüüüüüüüüüben oyle her cikolatayi yememmmmm hem annem yabanci biri cikolata felan veriyimmm derse almaaaa derdiiii ne olur ne olmazzzzzzzz

selamm bebem ile başlamak istiorum :)) çünkülüm birazdann üzerine atlayacağım selam vermeye fırsatım kalmaz :))) var ya nuri abiyi çağırttırma bana :)) onun ilaçlı gazozunu içirttirim sana sonra çikolatalara hasret kalırsınn :)))
nasılsın iyimiinn sponge bobummmm :))bu arada benim oğlanın dişleri maşallahh 5 yaşında dökülmeye başladı :))) ama tabüküü çikolatadan deil antibiyotik yüklemesindenmiş ( çok kullandık çünkülümm oğluma bütün çikolatalar feda olsunn sanada ilaçlı gazozlar :)) tatlüüümmmmm

valla bu topikte insan neşe buluyor yaw :)))

atla atlaaaaa seni tutan olamzzzz yere cakilirsinnnnnnnnnnnha ha nuri agbiyi cagirirsannn bendeee coskun amcamiiii cagiririmmmmm o gazoz mazoz dinlemez walaaaaa yazik ya daha kucucukkkk yasta dislerinden rahatsiz yavrucak...ALLAH SAGLIK VERSIN...AMINsimdi kac yasindaydi kiz sen kac yasindaydinnnn kac yasinda anne oldun eerken mi evlendin...
ee topiktee nese bulursunnnn cunkummmmmmmmmmmmm ben varimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…