Genç odası

Çok beğendim güle güle kullanın :)
İnternet sitesini inceledim resimde isim yazıyordu. Bir çok güzel model varmış oraya da bir bakalım.
Kalitesi nasıl acaba?

Kalitesi çok güzel modelin adı güzelce genç odası internetten arayınca farklı farklı fiyatlar çıkıyor ben çorluda merinos mobilyadan aldım daha uygun fiyatlı sitelerde vardı

Kalitesi çok güzel modelin adı güzelce genç odası internetten arayınca farklı farklı fiyatlar çıkıyor ben çorluda merinos mobilyadan aldım daha uygun fiyatlı sitelerde vardı

Yardımınız için teşekkür ederim. Aslında istediğimiz gibi bir oda sizinki yalnız dolap daha büyük olsun diyoruz o işi bozuyor, bulamıyoruz öyle de :KK43:

hala bulamadın mı oğluna mobilya :)
bi marangozla görüştün mü hiç? acaba istediğin ölçülere göre bişey yaptırmaya kalksan çok mu pahalı olur?

Son düzenleme:
hala bulamadın mı oğluna mobilya :)
bi marangozla görüştün mü hiç? acaba istediğin ölçülere göre bişey yaptırmaya kalksan çok mu pahalı olur?

Bazı aksilikler yüzünden biraz beklememiz gerekiyor. O arada da araştırmaya devam ediyorum :)).

Merhaba ikizlerimin odalarını ayrırken yakın zamanda çok aradık yatakları vardı ama onlara uygun dolap ve çalışma masası baktık oğlum çilek mobilyanın denizci yatağını kullanıyordu ama çilek denizci modelinin rengini değiştirilecekler renk tutmadı yatağıyla en sonunda capluumba yı bulduk Eki Görüntüle 563146 Eki Görüntüle 563147
Resimlerini ekleyebildim mi bilmiyorum web sitesinden bakabilirsin güzel odalar vardı
Merhaba resimdeki çalışma masasını arıyorum oğluma almak istiyorum. Acaba nerden aldınız çilek sayfasında bulamadım bu modeli

X