Genç Kızlar Buyrun Sohbete

üniyi de tek başımıza okuyamıcaksak ölelim biz sempatiksalakcinni

canım bizim aileler aşırı derece benziyorlar birbirlerineakannehir
benim de babam çok sinirlidir bir bakarsın gülüyor bir bakarsın bağırıyor çağırıyor
akşam annemle tartıştık bu sabah babamla
o kadar moralim bozuluyor ki anlatamam
evde ruh gibi dolanıyorum ama hiç umursayan yok
aynı şekilde annem babam de dediler üniversitede yanına geliriz diye
ben istemiyorum yalnız gideceğim dedim tamam dediler ama çok korkuyorum gelirlerse bütün planlarım boşa gider

zaman çabuk geçiyo canım gözünüzde büyütmeyin her şey yoluna girecek olumunekankayizsmile

benim babamla pek sorunum yok da annem çok fena yaa akannehir
gelmezler bence aynı şehre canım kolay mı tası tarağı toplayıp başka şehirde yeni bir hayat kurmak komşudan akrabadan uzaklaşmak zaten senin bi sürü okul masrafın olacak bi de taşınarak bi ton masraf çıkarmazlar bence CADIARZU

valla öyledelikafadulden
gerçi ben çok zorlanacağım kesin orası
daha 1 gece bile yalnız bi arkadaşımda akrabamızda kalmışlığım yok
doktora bile hiç yalnız gitmedim
göndermiyorlar hiç biyere yalnız kalmama bişeyleri yalnız halletmeme izin vermiyorlar:sinifsinif:

zaman çabuk geçiyo canım gözünüzde büyütmeyin her şey yoluna girecek olumunekankayizsmile
inşAllah canım benimolumunekankayizsmile

onlara belli olmaz ama dediğin gini öyle kolay değil
düşünsene sevgilimle senelerce hayal kuruyoruz falan kazanıyoruz aynı ilde üniversite, annem babam takılıyor peşime geliyor ben sevgilimle görüşemiyorum orda biledelikafadulden
aman Allah korusunsırnaşık şey

Geçen yza hatırlıyorum da her gün ağlıyordum devamlı babamla tartışıyorduk.Kışın da 1-2 defa küstüm hiç konuşmadım aklı başına geldi sanırım sempatiksalakcinni ya da ben artık takmıyorum pek fazla.Bayadır ağlamıyorum :roflol:
Annemle tartışıyoruz şimdi de .Tabi o benimle tartışmıyor,ben bağırıp duruyorum -tatlicadiarzu- tartışsak bu kadar sinirlenmem belki,yani o kadar şey söylüyorum tamam diyor bana benneyaptımki

Beterin beteri var derler ya,üniversitede de pişman olmayız inşallah

Ne kadar benziyoruz ya olumunekankayizsmile

aynen ben de öyle canım
sadece en yakın arkadaşımda gece kalmama izin verirler
o da yılda 2 kere falan

yakın arkadaşım da pek yakın, daha biz doğmadan ailelerimiz tanışıyormuş, o derece yani.
başka arkadaşımda kalmama izin vermediler hiç

doktora ben de gitmedim, bilmem yani hastaneye girince ne tarafa giricem hangi işlemleri yaptırcam...
ama insan öğreniyo inan, sora sora öğreniyosun
ben ilk başlarda çekinirdim soramazdım konuşamazdım

şimdi açıldım çatır çatır konuşuyorum soruyorum her işini kendin hallediyosun boshayallersmile

inşAllah canım
Ne kadar benziyoruz ya olumunekankayizsmile

tek çocuk musun yoksa sen de canım?

allah korusun canım büyük konuşmak gibi olmasın ama çok kötü olur gerçekten aileyle kalmak
düşünsene lise gibi :bbo:

okuldan dönüp yurda falan değil de evine dönüyosun annen yemek yapmış
tabii annenin yemek yapması süper dee :))

insan kendi hazırlamak istiyo oda arkadaşımı arıyorum aç mısın diyorum markette bi şey lazım mı diyorum dolapta ne var ne yicez diyorum bunlar bile çok güzel her insanın yaşaması lazım kaydirigubbakcemile2

mecbur alışacağız canım bi kazanalım da alışırız elbet
sen yurtta mı kalıyorsun canım

annemin yemek yapması bence de süperaklinialirimsmile
ben şimdiden anlaşıyorum üniversitede ben eve geleceğim zaman önceden ararım seni sen börek çörek yaparsın diyorumdelikafadulden

ben şimdiden anlaşıyorum üniversitede ben eve geleceğim zaman önceden ararım seni sen börek çörek yaparsın diyorumdelikafadulden

Ben yemek yaparım kaydirigubbakcemile2 Çok seviyorum yemek yapmayı.Ama annem rahat bırakmıyor evde sempatiksalakcinni
Üniversitede evde kalırsak rahat olabilir kaydirigubbakcemile3

Ben yemek yaparım kaydirigubbakcemile2 Çok seviyorum yemek yapmayı.Ama annem rahat bırakmıyor evde sempatiksalakcinni
Üniversitede evde kalırsak rahat olabilir kaydirigubbakcemile3

ben de çok seviyorum yemek yapmayı ama ilk sene yurtta yemek falan yapamayız ki
yani ilk sene kesin yurttayım ben

doğal olarak öyle oluyor canım ben geleceğim zaman en güzel en sevdiğim yemekleri yapıyor :) sürekli kargoyla bi şeyler yolluyor kıyamıyor tabii :)

bizim yurtta her katta mutfak var biz yapıyoruz yemek o yönden şanslıyız sanırım cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…