Genç Kızlar Buyrun Sohbete

:) ya alerji hastalığım var acaba bişey mi dokundu diyorum ama yok ama devamlı boyunlarım dirseklerim isirik olmuş gerdanım falankafamçokkarıştı

o çok fena bi şey ya kırmızı kırmızı çok tatlı kaşınıyo bi de benneyaptımki

burası küçük bir yer olduğu için sorun olmuyo arkadaşlarım hep yakın ama işte her gün de buluşmak olmuyo fisfisfis

Ben 2 aydır hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum :sinifsinif:
1-2 kişiyle msn'den vaya mesaj aracılığıyla arada bir iletişim halindeyim o kadar mirmirmirmir

o çok fena bi şey ya kırmızı kırmızı çok tatlı kaşınıyo bi de benneyaptımki

ayy evet krem sürüyorum ama bu seferde terleyince yapış yapış oluyorum annemd diyoki şu küvete su doldurda girip çıkarız arada :jeyyar: acayip sıcak ya nem deli ediyo bizikötükedihüsokötükedihüso

burası küçük bir yer olduğu için sorun olmuyo arkadaşlarım hep yakın ama işte her gün de buluşmak olmuyo fisfisfis

ondan bile sıkılır insan bi zaman sonra

ben çıkayım artık geç oldu :ecrin_bebek:

iyi geceler canım opuyorumnanaktan

ayy evet krem sürüyorum ama bu seferde terleyince yapış yapış oluyorum annemd diyoki şu küvete su doldurda girip çıkarız arada :jeyyar: acayip sıcak ya nem deli ediyo bizikötükedihüsokötükedihüso

ayy çok sinir bi durum oluyo o da yaaa :S

aslında iyi fikir biz de mi yapsak ne sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar :hulya:
Bugün erken kalktım erken dediysem 12.30da :roflol:

Ayy sabah kalkıp güneşlenicektim ama hem uyanamadım hem de bugün parçalı bulutlu akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…