Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aklinialirimsmile
Böyle her gün 2 saat geriye çekersem 2 güne tamamdır bu iş sempatiksalakcinni
doro kız ''tünaydın'' demek istedin herhaldesempatiksalakcinni
Aslında çok özeniyorum ya böyle tatil sabahları erkenden kalkanlara,düzenli olanlara
Ama her sene böyle oluyor işte -tatlicadiarzu-
ay evet :roflol:
gecem gündüzüm birbirine karıştı
sana noldu bakıyım anlatmak istersen dinler çözüm buluruz :teselli:
Aslında çok özeniyorum ya böyle tatil sabahları erkenden kalkanlara,düzenli olanlara
Ama her sene böyle oluyor işte -tatlicadiarzu-
bi çözümü yok aslında biran önce üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum
babamla anlaşamıyoruz yani sorun bu
bi çözümü de yok kaç yaşındaki adam yani değişmiyor huyu suyu
aynı beni anlatmışsın:roflol:
erken kalkma olayı doğru bak her sabah kurulmuş saat gibi 9.30 da uyanıyorum:roflol:
amaaaa hiç düzenli değilimdir:kedi:
1 senem kaldı çok şüküraynı sorun bende de var canım hiç kafana takmamaya çalış bizimle vakit geçir kendini yıpratma tartışmalarınızı düşünüp
üniye gidince çok rahat ediyor insan inş vakit çabuk geçer hepimiz için ve okul açılır boshayallersmile
maşallah canım sen en azından uyanma saatini düzene sokmuşsun gerçekten tebrik ediyorum her sabah erken kalkabilmeni vereliniortak
ben de diyorum düzenli olacağım güzel bir kahvaltı yapacağım mekik çekeceğim ders çalışacağım kitaplığımı ve dolabımı temiz tutacağım odamı temizleyeceğim ohooo sırnaşık şey
1 senem kaldı çok şükür
bu 1 sene de okul kurs derken çabucak geçecek
sevgilimle aynı yeri kazansak bi de dünyalar bizim olacak:teytey:
aynı yer olmasa bile ben haftasonları kaçarım onun yanınakaydirigubbakcemile3
aslında pek iyi değil canım ya böyle düzenli olunca okullar açıldığı zaman haftasonları 7de uyanıyorum yani istediğim kadar geç yatayım 7de ayaktayımakannehir
Evet spor yapacağım,diyet yapacağım,bu hafta kesin başlıyorum...
Puff :mymeka:
bi çözümü yok aslında biran önce üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum
babamla anlaşamıyoruz yani sorun bu
bi çözümü de yok kaç yaşındaki adam yani değişmiyor huyu suyu
aynı sorun bende de var canım hiç kafana takmamaya çalış bizimle vakit geçir kendini yıpratma tartışmalarınızı düşünüp
üniye gidince çok rahat ediyor insan inş vakit çabuk geçer hepimiz için ve okul açılır boshayallersmile
ben tatil başladığından beri aynı şeyi diyorumsempatiksalakcinniEvet spor yapacağım,diyet yapacağım,bu hafta kesin başlıyorum...
Puff :mymeka:
biz de ayrı yerlerdeyiz ben 2 haftada 1 gidiyorum inş biz de bu sene kavuşacağız hihoyyyt
sizlerin ders çalışması gerekmiyor mu ya birbirimizi motive edip ders çalışalım bari :lepi: