Genç Kızlar Buyrun Sohbete

Evet aklinialirimsmile
Böyle her gün 2 saat geriye çekersem 2 güne tamamdır bu iş sempatiksalakcinni

evet canım ya yavaş yavaş geriye al da düzene girsin a.s
2 saat değil 1 saat olsa bile olur yerimseniben
benim çok düzenli bir hayatım varmış gibi başkalarına akıl veriyorum :1closedeyes:

Aslında çok özeniyorum ya böyle tatil sabahları erkenden kalkanlara,düzenli olanlara :KK1:
Ama her sene böyle oluyor işte -tatlicadiarzu-

Aslında çok özeniyorum ya böyle tatil sabahları erkenden kalkanlara,düzenli olanlara :KK1:

ben de diyorum düzenli olacağım güzel bir kahvaltı yapacağım mekik çekeceğim ders çalışacağım kitaplığımı ve dolabımı temiz tutacağım odamı temizleyeceğim ohooo sırnaşık şey

ay evet :roflol:
gecem gündüzüm birbirine karıştı :KK1:
sana noldu bakıyım anlatmak istersen dinler çözüm buluruz :teselli:

bi çözümü yok aslında biran önce üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum
babamla anlaşamıyoruz yani sorun bu
bi çözümü de yok kaç yaşındaki adam yani değişmiyor huyu suyu

aynı beni anlatmışsın:roflol:
erken kalkma olayı doğru bak her sabah kurulmuş saat gibi 9.30 da uyanıyorum:roflol:
amaaaa hiç düzenli değilimdir:kedi:

aynı sorun bende de var canım hiç kafana takmamaya çalış bizimle vakit geçir kendini yıpratma tartışmalarınızı düşünüp
üniye gidince çok rahat ediyor insan inş vakit çabuk geçer hepimiz için ve okul açılır boshayallersmile

aynı beni anlatmışsın:roflol:
erken kalkma olayı doğru bak her sabah kurulmuş saat gibi 9.30 da uyanıyorum:roflol:
amaaaa hiç düzenli değilimdir:kedi:

maşallah canım sen en azından uyanma saatini düzene sokmuşsun gerçekten tebrik ediyorum her sabah erken kalkabilmeni vereliniortak

aynı sorun bende de var canım hiç kafana takmamaya çalış bizimle vakit geçir kendini yıpratma tartışmalarınızı düşünüp
üniye gidince çok rahat ediyor insan inş vakit çabuk geçer hepimiz için ve okul açılır boshayallersmile
1 senem kaldı çok şükür
bu 1 sene de okul kurs derken çabucak geçecek
sevgilimle aynı yeri kazansak bi de dünyalar bizim olacak:teytey:
aynı yer olmasa bile ben haftasonları kaçarım onun yanınakaydirigubbakcemile3
maşallah canım sen en azından uyanma saatini düzene sokmuşsun gerçekten tebrik ediyorum her sabah erken kalkabilmeni vereliniortak

aslında pek iyi değil canım ya böyle düzenli olunca okullar açıldığı zaman haftasonları 7de uyanıyorum yani istediğim kadar geç yatayım 7de ayaktayımakannehir

ben de diyorum düzenli olacağım güzel bir kahvaltı yapacağım mekik çekeceğim ders çalışacağım kitaplığımı ve dolabımı temiz tutacağım odamı temizleyeceğim ohooo sırnaşık şey

Evet spor yapacağım,diyet yapacağım,bu hafta kesin başlıyorum...
Puff :mymeka:

1 senem kaldı çok şükür
bu 1 sene de okul kurs derken çabucak geçecek
sevgilimle aynı yeri kazansak bi de dünyalar bizim olacak:teytey:
aynı yer olmasa bile ben haftasonları kaçarım onun yanınakaydirigubbakcemile3

aslında pek iyi değil canım ya böyle düzenli olunca okullar açıldığı zaman haftasonları 7de uyanıyorum yani istediğim kadar geç yatayım 7de ayaktayımakannehir

biz de ayrı yerlerdeyiz ben 2 haftada 1 gidiyorum inş biz de bu sene kavuşacağız hihoyyyt

Ben de annem ve babamla anlaşamıyorum ya :sinifsinif:
Eskiden babam hep problem yaratırdı devamlı ağlardım,son zamanlarda onunla aramız iyi annem başladı bu sefer akannehir her gün deli ediyor beni ya benneyaptımki
Bir de üniversiteyi başka şehirde okursam benimle gelme gibi bir planları var eyvahedigeldismile bi ara söyledim gelmeyin ben tek gitmek istiyorum siz beni delirtiyosunuz diye sempatiksalakcinni tamam gelmiyoruz dediler ama inşallah fikirleri değişmez 1 senede :Saruboceq:

Evet spor yapacağım,diyet yapacağım,bu hafta kesin başlıyorum...
Puff :mymeka:
ben tatil başladığından beri aynı şeyi diyorumsempatiksalakcinni
hatta bu sabah dedim bugün diyete başlıyorum diye ama az önce kalktım makarna yaptım kocaman bi tabak yedim:roflol:
biz de ayrı yerlerdeyiz ben 2 haftada 1 gidiyorum inş biz de bu sene kavuşacağız hihoyyyt

ahh ahh biz senede 4-5 gün beraberizboshayallersmile
keşke 2 haftada bir görsem az kaldı azaklinialirimsmile
ilk başladığımız zamanlar 2.5 sene kaldı falan diyorduk ama 1 seneye indirdik bekleye bekleye:)

X