Genç Kızlar Buyrun Sohbete

kampüste yarı özel yurdu var canım hacettepenin, orda kalıyorum, özel öğrenci evleri diye geçiyor. yerimseniben

anladım canım memnun musun peki
ben düşünüyorum da karanlıkta hayatta uyuyamam, kendi yatağım olmadığı zaman uyuyamam, biri uykusunda konuşunca çok korkarım of off offf beni atarlar yurttansempatiksalakcinni naniknanik

ben de çok seviyorum yemek yapmayı ama ilk sene yurtta yemek falan yapamayız ki
yani ilk sene kesin yurttayım ben
ben bilmiyorum daha ya bilmiyorumkismile
Mesleğime bile karar veremiyorum sempatiksalakcinni

Ben de kararsızım ya yurtta yapabilir miyim bilmiyorumkismile
Öyle yatak,uyku filan sorunum yok da odamdakilerle iyi iletişim kurabilir miyim ondan korkuyorum.Öyle girdiğim her ortamda iyi çevre yapabilen biri değilim :sinifsinif:

çok memnunum canım oda iki kişilik zaten, tv buzdolabı tuvalet banyo her şeyimiz tam yani, oda arkadaşımı da seviyorum 2 yıldır onunla kalıyorum bu 3. yılımız olacak

tabii kyk'nın 6-8 kişilik odaları nasıl olur bilemem, mesela ben karanlıkta uyuyamam tuvaletin ışığını açık bırakalım desem oda arkadaşım razı olabilir ama kyk yurtlarında diğer 5 kişi razı olmayabilir, biri olsa biri olmaz, biri sabaha kadar ders çalışır.

biri erkenden uyur, biri cadıdır odanın ağası olur, eğer hacettepenin öğrenci evleri diye bir imkanı olmasaydı ben ya özel yurtta ya evde kalırdım, imkanınız varsa kyk yurtlarını asla tercih etmeyin, sorunlar bunlarla sınırlı değil arkadaşlarım anlatıyor lezbiyen ilişki bile varmış :1ninca:

[/QUOTE]domination;14555467]ben bilmiyorum daha ya bilmiyorumkismile
Mesleğime bile karar veremiyorum sempatiksalakcinni[/QUOTE]

il olarak düşündüğün biyer var mı canım?

kızlar siz nerede yaşıyorsunuz şu an ve tercih yaparken şehir seçecek misiniz ? ben mersindeyim. ankaraya gelirseniz görüşelim :)

iki kişi olmanız ve anlaştığın biri olması çok iyi canım umarım öyle olur bizim de
durumumuz pek iyi değil emekli maaşıyla ne kadar iyi olabilir kisempatiksalakcinni
özel yurt bilmiyorum olur mu fiyatlara bağlı
evet sorun çok olur kalabalık olunca
o son dediğini ben de duydum lezbiyen ilişkilerini falan
artık kız arkadaşlarımıza da güvenemeyeceğizakannehir

Kyk ne bu arada bilmiyorumkismile
çok mu cahilim ben :bbo:

il olarak düşündüğün biyer var mı canım?

O da yok ya :1ninca:

kızlar siz nerede yaşıyorsunuz şu an ve tercih yaparken şehir seçecek misiniz ? ben mersindeyim. ankaraya gelirseniz görüşelim :)

ankara olmaz bizim canım
biz egedeyiz buralardan biyer düşünüyoruz aslında tam belli değil ama çanakkale bursa burdur denizli aydın..vs

Ben Sivas'tayım.Ankara belki olabilir.

Koğuş ağası gibi başımıza ağa kesildiklerini düşünmek bile istemiyorum akannehir
2 kişi rahat olur evet.

bizim de bi emekli maaşı var canım ama benim iyi bi yerde kalmam için çırpınıyorlar üzüldüm bak şimdi benimkilere benneyaptımki

Ben üniversiteyi bitirene kadar babam emekli olmaz sanırım.
Tabi onların planları şöyleydi:Babam tayin isteyecek,olmazsa emekli olacak.Ailecek gideceğiz akannehir

evet sağolsun babam emekli oldu hala gece gündüz çalışıyor:çok üzgünüm:

bana devlet yurdu çıkmamıştı zaten, kime çıkıyosa bu anlamıyorum illa annem ölmüş babam sakat mı olması lazım gecekonduda mı yaşamamız lazım alla allaaa

bu durumda özel yurda yazılamazdım çok pahalı.

eve de çıkamazdım bizim kampüs şehir dışında, her sabah 1 saat yol çekemezdim, ankara soğuk zaten doğal gaz mı yeter karda kışta, ben mersinde sıcağa alıştım, şimdiki yurdum sıcacık allahtan, en uygunu buydu yani benim için benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…