kampüste yarı özel yurdu var canım hacettepenin, orda kalıyorum, özel öğrenci evleri diye geçiyor. yerimseniben
doğal olarak öyle oluyor canım ben geleceğim zaman en güzel en sevdiğim yemekleri yapıyor :) sürekli kargoyla bi şeyler yolluyor kıyamıyor tabii :)
ben bilmiyorum daha ya bilmiyorumkismile
ben de çok seviyorum yemek yapmayı ama ilk sene yurtta yemek falan yapamayız ki
yani ilk sene kesin yurttayım ben
anladım canım memnun musun peki
ben düşünüyorum da karanlıkta hayatta uyuyamam, kendi yatağım olmadığı zaman uyuyamam, biri uykusunda konuşunca çok korkarım of off offf beni atarlar yurttansempatiksalakcinni naniknanik
anladım canım memnun musun peki
ben düşünüyorum da karanlıkta hayatta uyuyamam, kendi yatağım olmadığı zaman uyuyamam, biri uykusunda konuşunca çok korkarım of off offf beni atarlar yurttansempatiksalakcinni naniknanik
çok memnunum canım oda iki kişilik zaten, tv buzdolabı tuvalet banyo her şeyimiz tam yani, oda arkadaşımı da seviyorum 2 yıldır onunla kalıyorum bu 3. yılımız olacak
tabii kyk'nın 6-8 kişilik odaları nasıl olur bilemem, mesela ben karanlıkta uyuyamam tuvaletin ışığını açık bırakalım desem oda arkadaşım razı olabilir ama kyk yurtlarında diğer 5 kişi razı olmayabilir, biri olsa biri olmaz, biri sabaha kadar ders çalışır.
biri erkenden uyur, biri cadıdır odanın ağası olur, eğer hacettepenin öğrenci evleri diye bir imkanı olmasaydı ben ya özel yurtta ya evde kalırdım, imkanınız varsa kyk yurtlarını asla tercih etmeyin, sorunlar bunlarla sınırlı değil arkadaşlarım anlatıyor lezbiyen ilişki bile varmış :1ninca:
Kyk ne bu arada bilmiyorumkismileçok memnunum canım oda iki kişilik zaten, tv buzdolabı tuvalet banyo her şeyimiz tam yani, oda arkadaşımı da seviyorum 2 yıldır onunla kalıyorum bu 3. yılımız olacak
tabii kyk'nın 6-8 kişilik odaları nasıl olur bilemem, mesela ben karanlıkta uyuyamam tuvaletin ışığını açık bırakalım desem oda arkadaşım razı olabilir ama kyk yurtlarında diğer 5 kişi razı olmayabilir, biri olsa biri olmaz, biri sabaha kadar ders çalışır.
biri erkenden uyur, biri cadıdır odanın ağası olur, eğer hacettepenin öğrenci evleri diye bir imkanı olmasaydı ben ya özel yurtta ya evde kalırdım, imkanınız varsa kyk yurtlarını asla tercih etmeyin, sorunlar bunlarla sınırlı değil arkadaşlarım anlatıyor lezbiyen ilişki bile varmış :1ninca:
il olarak düşündüğün biyer var mı canım?
kızlar siz nerede yaşıyorsunuz şu an ve tercih yaparken şehir seçecek misiniz ? ben mersindeyim. ankaraya gelirseniz görüşelim :)
Ben Sivas'tayım.Ankara belki olabilir.kızlar siz nerede yaşıyorsunuz şu an ve tercih yaparken şehir seçecek misiniz ? ben mersindeyim. ankaraya gelirseniz görüşelim :)
iki kişi olmanız ve anlaştığın biri olması çok iyi canım umarım öyle olur bizim de
durumumuz pek iyi değil emekli maaşıyla ne kadar iyi olabilir kisempatiksalakcinni
özel yurt bilmiyorum olur mu fiyatlara bağlı
evet sorun çok olur kalabalık olunca
o son dediğini ben de duydum lezbiyen ilişkilerini falan
artık kız arkadaşlarımıza da güvenemeyeceğizakannehir
iki kişi olmanız ve anlaştığın biri olması çok iyi canım umarım öyle olur bizim de
durumumuz pek iyi değil emekli maaşıyla ne kadar iyi olabilir kisempatiksalakcinni
özel yurt bilmiyorum olur mu fiyatlara bağlı
evet sorun çok olur kalabalık olunca
o son dediğini ben de duydum lezbiyen ilişkilerini falan
artık kız arkadaşlarımıza da güvenemeyeceğizakannehir
Kyk ne bu arada bilmiyorumkismile
çok mu cahilim ben :bbo:
O da yok ya :1ninca:
ankara olmaz bizim canım
biz egedeyiz buralardan biyer düşünüyoruz aslında tam belli değil ama çanakkale bursa burdur denizli aydın..vs
bizim de bi emekli maaşı var canım ama benim iyi bi yerde kalmam için çırpınıyorlar üzüldüm bak şimdi benimkilere benneyaptımki
Ben Sivas'tayım.Ankara belki olabilir.
Koğuş ağası gibi başımıza ağa kesildiklerini düşünmek bile istemiyorum akannehir
2 kişi rahat olur evet.
Koğuş ağası gibi başımıza ağa kesildiklerini düşünmek bile istemiyorum akannehir
2 kişi rahat olur evet.
Ben üniversiteyi bitirene kadar babam emekli olmaz sanırım.
Tabi onların planları şöyleydi:Babam tayin isteyecek,olmazsa emekli olacak.Ailecek gideceğiz akannehir
Anladım canım :ecrin_bebek:kredi yurtlar kurumunun yurtları, devlet yurdu yani canım yerimseniben
evet sağolsun babam emekli oldu hala gece gündüz çalışıyor:çok üzgünüm: