bana devlet yurdu çıkmamıştı zaten, kime çıkıyosa bu anlamıyorum illa annem ölmüş babam sakat mı olması lazım gecekonduda mı yaşamamız lazım alla allaaa
bu durumda özel yurda yazılamazdım çok pahalı.
eve de çıkamazdım bizim kampüs şehir dışında, her sabah 1 saat yol çekemezdim, ankara soğuk zaten doğal gaz mı yeter karda kışta, ben mersinde sıcağa alıştım, şimdiki yurdum sıcacık allahtan, en uygunu buydu yani benim için benneyaptımki
Bir de ben ağa oluyormuşum guclubacismileay ben de düşünemiyorum:roflol:
En son tek gitmemi kabul etmişlerdi ama fikirlerini değiştirirlerse duygu sömürüsü filan yaparım bir şekilde ikna ederim.Tabi babamın ters tarafına gelmezse :ecrin_bebek:oh oh senin durum daha tehlikeliymiş canımohaoldumsmile
bana devlet yurdu çıkmamıştı zaten, kime çıkıyosa bu anlamıyorum illa annem ölmüş babam sakat mı olması lazım gecekonduda mı yaşamamız lazım alla allaaa
bu durumda özel yurda yazılamazdım çok pahalı.
eve de çıkamazdım bizim kampüs şehir dışında, her sabah 1 saat yol çekemezdim, ankara soğuk zaten doğal gaz mı yeter karda kışta, ben mersinde sıcağa alıştım, şimdiki yurdum sıcacık allahtan, en uygunu buydu yani benim için benneyaptımki
bi de o olay var dimi devlet yurdu çıkmıyor
neye göre alıyorlar ki anne babanın maaşına göre mi yoksa başvuru sırasına göre mi?
kız o kadar korkulacak cüssen mi var:)Bir de ben ağa oluyormuşum guclubacismile
Cüssemden korkarlar bişey de diyemezler :roflol:
En son tek gitmemi kabul etmişlerdi ama fikirlerini değiştirirlerse duygu sömürüsü filan yaparım bir şekilde ikna ederim.Tabi babamın ters tarafına gelmezse :ecrin_bebek:
Diğer üniversitelerin de bu şekilde senin anlattığın gibi yarı özel yurdu var mı?Yoksa sadece Hacettepe'de mi var? fisfisfis
maaşına göre güya, ama torpil konuşuyor canım başka bi şey değil, ben bu öğrenci evine bile torpille girdim yarı özel olmasına rağmen, tıp kazanıp da 1 maaşla geçinen evi arabası olmayana çıkıyor, türkiyede derece yapıp da fakir olana, bölüme 1.likle girip durumu olmayana gazi çocuğu, şehit çocuğu, annesi babası ölü veya sakat... bu tarz insanlara çıkıyor normalde. sonrası da torpil.
Bir de ben ağa oluyormuşum guclubacismile
Cüssemden korkarlar bişey de diyemezler :roflol:
En son tek gitmemi kabul etmişlerdi ama fikirlerini değiştirirlerse duygu sömürüsü filan yaparım bir şekilde ikna ederim.Tabi babamın ters tarafına gelmezse :ecrin_bebek:
Diğer üniversitelerin de bu şekilde senin anlattığın gibi yarı özel yurdu var mı?Yoksa sadece Hacettepe'de mi var? fisfisfis
Zayıflamazsam o zamana kadar,baya iriyim guclubacismile
kız o kadar korkulacak cüssen mi var:)
benden o yönden korkan olmaz baksempatiksalakcinni
yandık o zaman torpili her yerde nerden bulacaksınakannehir
sadece odtü ve hacettepede var canım maalesef, çünkü kampüsleri geniş, dağ taş kampüs bol bol yer var, hala da bizim kampüse öğrenci evi yapıyorlar yeni blok açılacak bu sene 7-8 katlı, bizimki 5 katlıydı. içinde kuaför terzi bile olcakmış. bizim okul ne paragöz, devlet yurdu dikmiyor da gökdelen gibi öğrenci evi dikiyor. :1ninca:
Canım peki ücretleri ne kadar merak ettim bilmiyorumkismile
selam canımselam kızlar ne kaynatıyosunuz bakiiimm :)
kız o kadar korkulacak cüssen mi var:)
benden o yönden korkan olmaz baksempatiksalakcinni
yandık o zaman torpili her yerde nerden bulacaksınakannehir
valla çok zor canım millet 7-8 rektörü öğretim görevlisini milletvekilini falan araya sokuyor.
benim torpil şöyleydi
babam bekarken ankarada bir kitabevinde çalışmış, hala görüşür kitabevinin sahibiyle.
onlara sorduk. o kitabevi hukuk kitapları basıp satan bi yer. sürekli müşterisi varmış bi tane. o kadın da bu sene hacettepede açılacak olan hukuk bölümünün bölüm başkanlığına mı ne atanmış.
bi tane de diş hekimliği bölümünün başkanını bulduk
bu ikisinin sayesinde girdim
ama ilk sefede değil tabii ki. çünkü başkalarının daha güçlü torpilleri vardı
bizim okul siyasilerin işe karışmasını istemezmiş yoksa en yakın arkadaşımın babası bi siyasiyi tanıyor onu araya sokacaktık
3.liste açıklandı da öyle girebildim öğrenci evine, 1 ay teyzemlerde kaldım adım çıkmadığı için, ordan git gel yaptım okula süründüm resmen :bbo:
Zayıflamazsam o zamana kadar,baya iriyim guclubacismile
Canım peki ücretleri ne kadar merak ettim bilmiyorumkismile
Hoşgeldin opuyorumnanaktanselam kızlar ne kaynatıyosunuz bakiiimm :)
selam kızlar ne kaynatıyosunuz bakiiimm :)
hoşbuldum tatlımHoşgeldin opuyorumnanaktan
selam canım okullar hakkında falan konuşuyorduk senden naber? opuyorumnanaktan
canım korkutuyorsun bizieyvahedigeldismile
biz o kadar torpili bile bulamayız
siz bulduğunuz halde 1 ay girememişsin
yandık domination yandıkakannehir
hoşbuldum tatlım
iyi canım benden de sıcaktan pişiyorum sadece biraz :)
en başta bağış adı altında 1000 $ verdik.
depozito falan değil yurttan çıkış yaparken de geri verilmiyor, zorla bağış yani :1ninca:
ilk sene ayda 340tı
eski bloklar da 340tı
eski bloktakiler kıskanmış gitmiş şikayet etmiş onlar yeni blok daha pahalı olsun diye
2. sene 380 oldu
şimdi 3. seneme gireceğim inş zam gelmez
o 1000 $ 'ı 1 kere veriyorsun. 5 sene kalacağım ya bi daha vermiyorum, ama çıkışta da bana geri vermiyorlar. benneyaptımki
CADIARZUen başta bağış adı altında 1000 $ verdik.
depozito falan değil yurttan çıkış yaparken de geri verilmiyor, zorla bağış yani :1ninca:
ilk sene ayda 340tı
eski bloklar da 340tı
eski bloktakiler kıskanmış gitmiş şikayet etmiş onlar yeni blok daha pahalı olsun diye
2. sene 380 oldu
şimdi 3. seneme gireceğim inş zam gelmez
o 1000 $ 'ı 1 kere veriyorsun. 5 sene kalacağım ya bi daha vermiyorum, ama çıkışta da bana geri vermiyorlar. benneyaptımki