Genç Kızlar Buyrun Sohbete

bi de o olay var dimi devlet yurdu çıkmıyor
neye göre alıyorlar ki anne babanın maaşına göre mi yoksa başvuru sırasına göre mi?

ay ben de düşünemiyorum:roflol:
Bir de ben ağa oluyormuşum guclubacismile
Cüssemden korkarlar bişey de diyemezler :roflol:
oh oh senin durum daha tehlikeliymiş canımohaoldumsmile
En son tek gitmemi kabul etmişlerdi ama fikirlerini değiştirirlerse duygu sömürüsü filan yaparım bir şekilde ikna ederim.Tabi babamın ters tarafına gelmezse :ecrin_bebek:

Diğer üniversitelerin de bu şekilde senin anlattığın gibi yarı özel yurdu var mı?Yoksa sadece Hacettepe'de mi var? fisfisfis

bi de o olay var dimi devlet yurdu çıkmıyor
neye göre alıyorlar ki anne babanın maaşına göre mi yoksa başvuru sırasına göre mi?

maaşına göre güya, ama torpil konuşuyor canım başka bi şey değil, ben bu öğrenci evine bile torpille girdim yarı özel olmasına rağmen, tıp kazanıp da 1 maaşla geçinen evi arabası olmayana çıkıyor, türkiyede derece yapıp da fakir olana, bölüme 1.likle girip durumu olmayana gazi çocuğu, şehit çocuğu, annesi babası ölü veya sakat... bu tarz insanlara çıkıyor normalde. sonrası da torpil.

kız o kadar korkulacak cüssen mi var:)
benden o yönden korkan olmaz baksempatiksalakcinni

yandık o zaman torpili her yerde nerden bulacaksınakannehir

sadece odtü ve hacettepede var canım maalesef, çünkü kampüsleri geniş, dağ taş kampüs bol bol yer var, hala da bizim kampüse öğrenci evi yapıyorlar yeni blok açılacak bu sene 7-8 katlı, bizimki 5 katlıydı. içinde kuaför terzi bile olcakmış. bizim okul ne paragöz, devlet yurdu dikmiyor da gökdelen gibi öğrenci evi dikiyor. :1ninca:

Zayıflamazsam o zamana kadar,baya iriyim guclubacismile

Canım peki ücretleri ne kadar merak ettim bilmiyorumkismile

valla çok zor canım millet 7-8 rektörü öğretim görevlisini milletvekilini falan araya sokuyor.

benim torpil şöyleydi
babam bekarken ankarada bir kitabevinde çalışmış, hala görüşür kitabevinin sahibiyle.
onlara sorduk. o kitabevi hukuk kitapları basıp satan bi yer. sürekli müşterisi varmış bi tane. o kadın da bu sene hacettepede açılacak olan hukuk bölümünün bölüm başkanlığına mı ne atanmış.

bi tane de diş hekimliği bölümünün başkanını bulduk
bu ikisinin sayesinde girdim

ama ilk sefede değil tabii ki. çünkü başkalarının daha güçlü torpilleri vardı

bizim okul siyasilerin işe karışmasını istemezmiş yoksa en yakın arkadaşımın babası bi siyasiyi tanıyor onu araya sokacaktık

3.liste açıklandı da öyle girebildim öğrenci evine, 1 ay teyzemlerde kaldım adım çıkmadığı için, ordan git gel yaptım okula süründüm resmen :bbo:

canım korkutuyorsun bizieyvahedigeldismile
biz o kadar torpili bile bulamayız
siz bulduğunuz halde 1 ay girememişsin
yandık domination yandıkakannehir

Zayıflamazsam o zamana kadar,baya iriyim guclubacismile

Canım peki ücretleri ne kadar merak ettim bilmiyorumkismile

en başta bağış adı altında 1000 $ verdik.
depozito falan değil yurttan çıkış yaparken de geri verilmiyor, zorla bağış yani :1ninca:

ilk sene ayda 340tı
eski bloklar da 340tı
eski bloktakiler kıskanmış gitmiş şikayet etmiş onlar yeni blok daha pahalı olsun diye
2. sene 380 oldu

şimdi 3. seneme gireceğim inş zam gelmez
o 1000 $ 'ı 1 kere veriyorsun. 5 sene kalacağım ya bi daha vermiyorum, ama çıkışta da bana geri vermiyorlar. benneyaptımki

canım korkutuyorsun bizieyvahedigeldismile
biz o kadar torpili bile bulamayız
siz bulduğunuz halde 1 ay girememişsin
yandık domination yandıkakannehir

belki başka okullarda başka şehirlerde böyle değildir ama benim işim çok zordu gerçekten

burda liseden bir arkadaşım var
gazi uluslararası ilişkiler okuyor o da

ona da kyk yurdu çıkmadı
annesi babası öğretmen arabaları da yok
annesi inat etti çıkacak diye
listeyi bekledi bekledi beklediii
yarım dönem geçti kıza devlet yurdu çıkmadı akannehir

gazinin de öğrenci evi yok
arkadaşım özel yurda yazıldı
o da çok pahalı
bu sene eve çıkmayı düşünüyor CADIARZU

340 mı pahalı değil mi akannehir
burda 3+1 evlerin kiraları 200-250 lira
yani ben öyle biliyorum

CADIARZU
1000 $ fazlaymış ya :bbo:
Peki vazgeçip 1-2 ay sonra ayrılırsan o para nolacak?
Ayrılıp geri dönme gibi bi durum da yoktur heralde,tekrar mı yatırmak gerekiyor?
Ay çok mu soru sordum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…