Genç Kızlar Buyrun Sohbete

doğru diyosun canım cilt yapısıyla alakalı olabilir guclubacismile

ya da çok sıcak suya tutmuş olabilir yüzünü, yani direk kettle'da kaynattığın suya tutmıcaksın yüzünü, ben banyodan sonra sıkıyorum siyah noktalarımı zemuszemus

evet canım cildi çok hassas koluna hint kınasından dövme yaptı alerji oldu saçlarını boyadı saç derisi kızardı alerji oldu ne geliosa bu kızın başına gelio asla sahte küpe takamaz veyada gümüş illede altın kabul edio kızın cildi :2:

off çok hassamış eziyete dönmüş süslenmek bakım yapmak :gitme:

bence doktora gidip krem tavsiyesi alabilirsin. gözenek sıkılaştırıcı kremler var ya. ama bi kozmetiğe girip de ordaki bayanlara sorma. doktor tavsiyesiyle al yani a.s

gideceğim canım da başka doktorlara gitmekten ona sıra gelmiyorsempatiksalakcinni

sıkmazsam içim rahat etmiyor zatennn:KK70::KK70: peeling olarakta oriflame dan peeling maskesi kullanıodum haftada 2 yada 3 kez ii oluodu....nivea siyah nokta bantları da ii geliyor....buarada gülsuyu cilt için mükemmel bişe başlı başına...hiç cildim için tonik kullanmıyorum gülsuyu kullanyorum tavsiye ederim

rosense'in peelingini de beğendim ben, ama mümkün olduğunca evde doğal maskeler hazırlamaya çalışıyorum, üşendiğim zaman hazır ürünler kullanıyorum. benneyaptımki

işte nivea siyah nokta bandını beğenen bir arkadaş :lepi: demek ki o kadar da kötü değilmiş a.s

gülsuyu bende de var rosense'in, her gece yamadan cildimi siliyorum, sabaha pamuk gibi uyanıyorum, ama yağlı ciltlere iyi gelmiyor gözenekleri büyütüyor ve cildi tahriş ediyor :1no2:

ya da çok sıcak suya tutmuş olabilir yüzünü, yani direk kettle'da kaynattığın suya tutmıcaksın yüzünü, ben banyodan sonra sıkıyorum siyah noktalarımı zemuszemus

aaa bak aynen direk kaynar suya tutup yapmıştı o :1shok:

Banada sahte küpe hiç iyi gelmiyo ama yinede takıyorum:dance:

:teytey:

off çok hassamış eziyete dönmüş süslenmek bakım yapmak :gitme:

aynen canım ağda bile yaptığı zaman tahriş oluyo cildi :tomato:

sıkmazsam içim rahat etmiyor zatennn:KK70::KK70: peeling olarakta oriflame dan peeling maskesi kullanıodum haftada 2 yada 3 kez ii oluodu....nivea siyah nokta bantları da ii geliyor....buarada gülsuyu cilt için mükemmel bişe başlı başına...hiç cildim için tonik kullanmıyorum gülsuyu kullanyorum tavsiye ederim

evet canım gülsuyunu bende duydum ama hakiki gülsuyu olması gerekiyo bu kolonya tarzında satılanlardan değil şakkıdı

kızlar doğal peeling tarifi bilen varmı.?

Birde bazı arkadaşlar siyah nokta bantlarının tüylenme yaptığını söylüyor doğrumu.?

cildim karma olduğu için bakım ürünleri seçmekte zorlanmıyorum pek:KK70::KK70:

nivea bantlarına da laf yok:KK66: bu güne kadar çeşitli ürün kullandım pek bi sorun yaşamadım ama şunu söyleyebilirim
clean&clearürünlerini pek beğenmiyorum karma ciltlerin cildini kurutuo ve bağımlılık yapıo kuru ve karma ciltlerin dikatine:1no2:

Birde bazı arkadaşlar siyah nokta bantlarının tüylenme yaptığını söylüyor doğrumu.?

googleda aratsan bile bi sürü tarif çıkar canım kendi cilt tipine uygun olanı seçebilirsin kaydirigubbakcemile5 bende tüylenme falan yapmadı bu bantlar yerimseniben

cildim karma olduğu için bakım ürünleri seçmekte zorlanmıyorum pek:KK70::KK70:

nivea bantlarına da laf yok:KK66: bu güne kadar çeşitli ürün kullandım pek bi sorun yaşamadım ama şunu söyleyebilirim
clean&clearürünlerini pek beğenmiyorum karma ciltlerin cildini kurutuo ve bağımlılık yapıo kuru ve karma ciltlerin dikatine:1no2:

clean&clear'ı ben ve 4 arkadaşım hiç beğenmedik. piyasadaki bütün ürünleri lüzumsuz. hiçbi etkisi yok suyla yıkayın daha iyi sempatiksalakcinni

evet canım gülsuyunu bende duydum ama hakiki gülsuyu olması gerekiyo bu kolonya tarzında satılanlardan değil şakkıdı

gülsuyu alacaksanız rosense alın kızlar, zaten ıspartada üretiliyor, e ısparta da gül demek zaten :KK1: şişesinin üstünde içindekiler kısmında gülsuyu yazıyor sadece, başka hiçbir katkı maddesi yok, ve yemeklerde-tatlılarda kullanabilirsiniz diyor o derece doğal yani yerimseniben

siyah nokta bantlarının tüylenmeyle alaksı yok bence.....

doğal peeling tarifi olarakta

yeşil sabun
toz şeker
1 adet limon suyu(taze sıkılmış)

yeşil sabun ve toz şekeri cildine sürüp ovalıyosun son olarak limon suyu ile bu üç karışımı cildine sürüp ovalamaya dewam.ondan sonra yıka yüzünü.
limonla sabunu bi arada kullanmaktaki amaç ise cildin pH değerini bozmamak

kızlar cildinizde sivilce varsa peeling yapmayın sivilcelerin artmasına sebep olursunuz :hulya:

gülsuyu alacaksanız rosense alın kızlar, zaten ıspartada üretiliyor, e ısparta da gül demek zaten :KK1: şişesinin üstünde içindekiler kısmında gülsuyu yazıyor sadece, başka hiçbir katkı maddesi yok, ve yemeklerde-tatlılarda kullanabilirsiniz diyor o derece doğal yani yerimseniben

yerimseniben yerimseniben

X