doğru diyosun canım cilt yapısıyla alakalı olabilir guclubacismile
evet canım cildi çok hassas koluna hint kınasından dövme yaptı alerji oldu saçlarını boyadı saç derisi kızardı alerji oldu ne geliosa bu kızın başına gelio asla sahte küpe takamaz veyada gümüş illede altın kabul edio kızın cildi :2:
inşAllah öyle oluruz canım hergün süslenmeye razıyım:roflol:
hadiii inşallah :1hug::1hug:
bence doktora gidip krem tavsiyesi alabilirsin. gözenek sıkılaştırıcı kremler var ya. ama bi kozmetiğe girip de ordaki bayanlara sorma. doktor tavsiyesiyle al yani a.s
sıkmazsam içim rahat etmiyor zatennnpeeling olarakta oriflame dan peeling maskesi kullanıodum haftada 2 yada 3 kez ii oluodu....nivea siyah nokta bantları da ii geliyor....buarada gülsuyu cilt için mükemmel bişe başlı başına...hiç cildim için tonik kullanmıyorum gülsuyu kullanyorum tavsiye ederim
ya da çok sıcak suya tutmuş olabilir yüzünü, yani direk kettle'da kaynattığın suya tutmıcaksın yüzünü, ben banyodan sonra sıkıyorum siyah noktalarımı zemuszemus
Banada sahte küpe hiç iyi gelmiyo ama yinede takıyorum:dance:
off çok hassamış eziyete dönmüş süslenmek bakım yapmak :gitme:
sıkmazsam içim rahat etmiyor zatennnpeeling olarakta oriflame dan peeling maskesi kullanıodum haftada 2 yada 3 kez ii oluodu....nivea siyah nokta bantları da ii geliyor....buarada gülsuyu cilt için mükemmel bişe başlı başına...hiç cildim için tonik kullanmıyorum gülsuyu kullanyorum tavsiye ederim
kızlar doğal peeling tarifi bilen varmı.?
Birde bazı arkadaşlar siyah nokta bantlarının tüylenme yaptığını söylüyor doğrumu.?
cildim karma olduğu için bakım ürünleri seçmekte zorlanmıyorum pek
nivea bantlarına da laf yokbu güne kadar çeşitli ürün kullandım pek bi sorun yaşamadım ama şunu söyleyebilirim clean&clearürünlerini pek beğenmiyorum karma ciltlerin cildini kurutuo ve bağımlılık yapıo kuru ve karma ciltlerin dikatine:1no2:
evet canım gülsuyunu bende duydum ama hakiki gülsuyu olması gerekiyo bu kolonya tarzında satılanlardan değil şakkıdı
kızlar doğal peeling tarifi bilen varmı.?
Birde bazı arkadaşlar siyah nokta bantlarının tüylenme yaptığını söylüyor doğrumu.?
Yok cnm ben deneyipde faydasını gören varmı diye burdan sordum.
gülsuyu alacaksanız rosense alın kızlar, zaten ıspartada üretiliyor, e ısparta da gül demek zatenşişesinin üstünde içindekiler kısmında gülsuyu yazıyor sadece, başka hiçbir katkı maddesi yok, ve yemeklerde-tatlılarda kullanabilirsiniz diyor o derece doğal yani yerimseniben