- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
Geçmiş olsun , sıkma canını. Peki sen onun bu hareketlerinin senin medeni durumundan kaynaklandığına emin misin?
Erkekler genelde isteksiz olurlar düğün hazırlıkları, masrafları konusunda.Böyle meselelerde yol yordam da bilmezler, aileyle tanışma,evlilik teklifi vs... Yani aklına kötüyü boş yere getiriyor olmayasın? Çok var sevgilisine evlenme teklifi etmeyen erkek, konuşma arasında şu zamanda direkt evlenelim diyen.
Teşekkür ederim canım.Biraz canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim. Neyse ki haftaya tatile gidiyorum. O izin vermemiş gidiyormuşum buda başka bi kriz konusu ya neyse :)
Evet onun "seni seviyorum" diyememe sorunu da var. Ama asıl sorunu egoistliği. Bana ciddi olduğundan hiç bahsetmiyordu. Bi iki arkadaşı ile beni tanıştırmıştı ama facebook'ta " ben bekarım" " aşk bana uzak" tarzı paylaşımlar da yapıyordu.
Dedim madem aşk ona uzak ben neden hayatındayım ? O tanıştırdığı adamlar dememişler mi madem aşk buna uzak bu kadın hayatına lay lay lom olsun diye girmiş.
Ben de yol verdim. Şimdi gelmiş yok anneme seni anlatıyorum ama her şeyi senin bilmene gerek yok ! Ne demek benim bilmeme gerek yok ? O zaman utanmasın benden çıksın "seviyorum ben bu kadını evleneceğim" desin.
Çekemicem bunca sıkıntıdan sonra, ben 4 yıllık kocamı boşamışım 10 aylık sevgiliyi mi bırakamayacağım. Onurumuz gururumuz nerede kaldı ki ?