• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında yorum yapar mısınız?

:12::nazar:

Allah tamamina erdirsin : )

Bazen parmagimda ki yüzükleri cikarip gelinlikciye gidip "gelinlik ariyorum" demek istiyorum :1:
Her gün yeni yeni güzel modeller cikiyor :37:

:12::nazar:

Allah tamamina erdirsin : )

Bazen parmagimda ki yüzükleri cikarip gelinlikciye gidip "gelinlik ariyorum" demek istiyorum :1:
Her gün yeni yeni güzel modeller cikiyor :37:

Ama çok zor bir süreç :)))))))) 5 ay önceden aldım gelinliğimi göze batmayan tek yanını bulamıyorum artık. Hiç güzel gelmiyor gözüme.

canım kafanda bir gelinlik olur ama giyersin yakışmaz gelinligi hayal etmicen hangisi yakışıyosa onu alcan bende kafamdakinin çok alakasız birşey aldım ama severek aldım herkez yorum yapar ama önemli olan içine sinmiş olması artık moda oldu renkli kurdela takmak ayakkabılarınıda pembe alırsın çiçeğinide ona uydurursun bence çiçeğin canlı olsun ben öle düşünüyorum hayırlısı olsun mutlulukla giy inşallah .

gelinliğin güzel de pembe kuşağın bel oyuntunda değil, çok daha aşağıda olması kötü durmuş bence. internette görsellerden kuşakların nerede olması gerektiğine bak bi bence.

ama benim gelinliğimde sanki böyle güzel durmuyordu çiçek.Gözümü tırmalamıştı. Az da olsa bir fark var galiba.

Ben gelinliğini beğendim :40: Sen de beğenmişsin, kendine de yakıştırmışsın zaten. Eğer söylenenlerden çok etkileniyorsan fazla sorma canım bence, iyice kafan karışmasın.

Kendim için de uçuk mavi detaylı bir bel süslemesi düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim. Çok sade gelinlikleri seviyorum çünkü. Benim pembe hastası bir tanıdığım gelinliğin yarısını pembe yaptırmıştı, pembe kuşak ne ki? :34:

Gelinliğimi çok beğenerek aldım, ama alınca sanki diğer gelinlikler daha güzelmiş gibi geliyor. Sizin gözünüze çarpan olumsuzlukları yazarsanız vakit varken değiştirebilirim diye düşündüm. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

canım gelinliğin çok güzel fakat o kuşağın olmasaydı keşke..ilk bakışta gelinlik değilde kuşak dikkat çekiyor yani gelinliğini geri planda bırakmış:))umarım üzmemişimdir seni....

$80[1].jpg
dikiş yaptırmasaydın kurdeleyi bu tarzda olabilirliği

Back