- 18 Aralık 2009
- 6.040
- 6.205
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani iki saat içinde bir kaç gün içinde hamilelik belirtileri görmezsiniz adet bitişi olduğu için hassasınız sadeceSelamlar henüz yeni evliyim üç ay oldu
Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Ara arada bir sıcaklık hissi gelip gidiyor
Ayaktayken hissetmiyorum ama uzanınca ve oturunca batmalar başlıyor
Bugünde inanılmaz bir idrara çıkma durumu yaşıyorum ki ben çok su çay içmem
Enfeksiyon mu oluştu diye idrar testi verdik (arkadaşım hemşire yardımcı oldu)
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Heniz çok erken olduğu için korkuyorum
Cahillik çok zor
Yok est. yani kan verin diyeceğim ama bu kadar erken çıkar mı. Belki enfeksiyon vardırHayır ilişki adetin bittiği gün oldu kasık ağrım ilişki sonrası gece başladı yaklaşık 8 9 gün geçti. Şikayetleirm artınca gebelik korkum başladı yanlış anlatmış olabilirim belki kusura bakmayın
Yumurtlama takibi yapiyorsaniz, yumurtlama gununuzu net olarak biliyorsanız, 3 gün oncesi ve 3 gun sonrasini supheli gunler olarak dusunebilirsiniz, bunun dışında kalan gunlerde cok nadir gebelik olusur.Bi sıcaklık hissi ve batmalar başlıyor dinlenme halindeyken. Ayaktayken hissetmiyorum fazla
Regline birkac gun kala ve bittikten birkac gun sonra hamile kalma sansin dusuktur psikolojik olarak en ufak bir sızının bile ustune dustugun icin hissediyorsun bunlari ayrica iki saat sonra belirti vermez hamilelik ayrica stres yapma bu kadar olsa bile zamansiz oldugunu dusunuyorsun tamam ama evlisin zor bir durumda degilsn rahatla birazSelamlar henüz yeni evliyim üç ay oldu
Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Cahillik çok zor
2 saat sonra hamilelik belirtisi başlamaz.Selamlar henüz yeni evliyim üç ay oldu
Cahillik çok zor
Rahime baskı yaptığı için değil sadece o konu hormanel bir durum.bir diğer neden de üreme organlarına giden kanlanma arttığı için eee idrar kesesi de üreme organlarıyla bitişik olduğu için böyle bir durum oluyor.Gebeliğin ilk ve son haftalarında oluyor. İlk haftalarında rahim büyüyor ve idrar kesesine baskı yapıyor ilerleyen dönemlerde bebek yukarı çıktığı için sık idrara çıkma azalıyor hamileliğin son dönemlerimde ise bebek artık çok büyük olduğu için sık idrara çıkılıyor.
Ben ilk haftalarda sürekli idrara çıkıyordum. Gece adla uyanmam 2 kere mecburi uyanmaya başlamıştım. Herkes dalga geçmişti benimle psikolojik daha bebek hap kadar diye değilmiş araştırdım doktoruma da sordum oluyormuş
Yanlıştır.hep yanlış yazıyorlar yaşlarını.tanınmaktan korkuyorlar heralde.benim de en merak ettiğim yaş oluyor konularda.gıcık oluyorum.Bir de elinizin altında internet var. Cahillik eskiden zormuş.Bilgiye ulaşılacak hiç bir kaynak yok. Araştırın, okuyun olur mu? Hele ki yaşınızı doğru yazdıysanız daha da vehamet.
Hamilelik öyle hop saniyesinde olmaz. Spermlerim yumurtaya ulaşması bile saatler alıyorHayır ilişki adetin bittiği gün oldu kasık ağrım ilişki sonrası gece başladı yaklaşık 8 9 gün geçti. Şikayetleirm artınca gebelik korkum başladı yanlış anlatmış olabilirim belki kusura bakmayın
Selamlar henüz yeni evliyim üç ay oldu
Cahillik çok zor
Nasıl oluyor hiç anlamıyorum.adetten 2,3 gün sonra mı yumurtluyorsunuzn6 yıl korunduk. Adetin bittiği gün korunmasız ilişkide hamile kaldım
Nasıl oluyor hiç anlamıyorum.adetten 2,3 gün sonra mı yumurtluyorsunuzn? Ortada yumurta yoksa nasıl oluyor.hep yazarım konu üremeyse tip çaresizdir diye hep de eksilenirim.