Hamilelik yaşayan bilen hanımlar yorum yapar mısınız?

Selamlar henüz yeni evliyim üç ay oldu
Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Ara arada bir sıcaklık hissi gelip gidiyor
Ayaktayken hissetmiyorum ama uzanınca ve oturunca batmalar başlıyor
Bugünde inanılmaz bir idrara çıkma durumu yaşıyorum ki ben çok su çay içmem
Enfeksiyon mu oluştu diye idrar testi verdik (arkadaşım hemşire yardımcı oldu)
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Heniz çok erken olduğu için korkuyorum
Cahillik çok zor 😞
Yani iki saat içinde bir kaç gün içinde hamilelik belirtileri görmezsiniz adet bitişi olduğu için hassasınız sadece

Hayır ilişki adetin bittiği gün oldu kasık ağrım ilişki sonrası gece başladı yaklaşık 8 9 gün geçti. Şikayetleirm artınca gebelik korkum başladı yanlış anlatmış olabilirim belki kusura bakmayın
Yok est. yani kan verin diyeceğim ama bu kadar erken çıkar mı. Belki enfeksiyon vardır

Bu iş yumurtlama gününe bakmaz. Denk gelirse evet olabilir. Ama ilk günden böyle bir hissiyat oluşmaz. Hani desek 1buçuk ay felan geçti o zaman olur. Muhtemelen zorladınız ondan hassasiyet oluştu.

Hayir ya daha yeni bittigi icin regliniz batmalar var filan cok normal. İliskiden sonra bile batmalar kasilmalar oluyorm psikolojik olarak etkilenmissiniz ama tabiki yuzde yuz riyemeyiz risk her zmaan var

Bebeğin rahime ulaşması en az 6 gün sürüyor. Yerleşmesi vs 10 günü geçiyor. Belirtilerse adet gecikmesinden sonra başlıyor. Benim 8. Haftada bulantım başladı doğuma kadar da devam etti. Sık idrara çıkma vs için henüz çok erken. Psikolojiktir sizinki.

Bi sıcaklık hissi ve batmalar başlıyor dinlenme halindeyken. Ayaktayken hissetmiyorum fazla
Yumurtlama takibi yapiyorsaniz, yumurtlama gununuzu net olarak biliyorsanız, 3 gün oncesi ve 3 gun sonrasini supheli gunler olarak dusunebilirsiniz, bunun dışında kalan gunlerde cok nadir gebelik olusur.

hamilelik bu kadar erken bekirti vermez. psikolojik veya baska bir sebepten kaynaklı olabilir yasadıklarınız. ama ben de esimle reglin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. yani gebelik ihtimali de var 🙃🙃😂 sadece su an yasadığını belirtiler gebelikle ilgili değil

Çok garip gelecek bircok arkadaşa ama eşimle korunmasız ilişkimizin olduğu ertesi gün hamile kaldığımı anladım ben. Tam da sizin anlattığınız gibi batma, kıpırtı, yanma gibi birseydi birkaç gün devam etti. Hatta eşime de söylemiştim, dalga geçmişti :)
Ben ertesi gün hissetmiştim siz 2 saat sonra başladı diyorsunuz. İçinize sinmiyorsa 2 hafta sonra betahcg değerinize baktırın.

Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Cahillik çok zor 😞
Regline birkac gun kala ve bittikten birkac gun sonra hamile kalma sansin dusuktur psikolojik olarak en ufak bir sızının bile ustune dustugun icin hissediyorsun bunlari ayrica iki saat sonra belirti vermez hamilelik ayrica stres yapma bu kadar olsa bile zamansiz oldugunu dusunuyorsun tamam ama evlisin zor bir durumda degilsn rahatla biraz

Bir de elinizin altında internet var. Cahillik eskiden zormuş.Bilgiye ulaşılacak hiç bir kaynak yok. Araştırın, okuyun olur mu? Hele ki yaşınızı doğru yazdıysanız daha da vehamet.

Cahillik çok zor 😞
2 saat sonra hamilelik belirtisi başlamaz.

Gebeliğin ilk ve son haftalarında oluyor. İlk haftalarında rahim büyüyor ve idrar kesesine baskı yapıyor ilerleyen dönemlerde bebek yukarı çıktığı için sık idrara çıkma azalıyor hamileliğin son dönemlerimde ise bebek artık çok büyük olduğu için sık idrara çıkılıyor.
Ben ilk haftalarda sürekli idrara çıkıyordum. Gece adla uyanmam 2 kere mecburi uyanmaya başlamıştım. Herkes dalga geçmişti benimle psikolojik daha bebek hap kadar diye değilmiş araştırdım doktoruma da sordum oluyormuş 🤭
Rahime baskı yaptığı için değil sadece o konu hormanel bir durum.bir diğer neden de üreme organlarına giden kanlanma arttığı için eee idrar kesesi de üreme organlarıyla bitişik olduğu için böyle bir durum oluyor.

Bir de elinizin altında internet var. Cahillik eskiden zormuş.Bilgiye ulaşılacak hiç bir kaynak yok. Araştırın, okuyun olur mu? Hele ki yaşınızı doğru yazdıysanız daha da vehamet.
Yanlıştır.hep yanlış yazıyorlar yaşlarını.tanınmaktan korkuyorlar heralde.benim de en merak ettiğim yaş oluyor konularda.gıcık oluyorum.

Hayır ilişki adetin bittiği gün oldu kasık ağrım ilişki sonrası gece başladı yaklaşık 8 9 gün geçti. Şikayetleirm artınca gebelik korkum başladı yanlış anlatmış olabilirim belki kusura bakmayın
Hamilelik öyle hop saniyesinde olmaz. Spermlerim yumurtaya ulaşması bile saatler alıyor 😂😂
Öyle hemen belirti olmaz. Fazla film izlemişsiniz öyle bayıldım, midem bulandı diye anlamazsınız. O belirtiler çok sonra başlar. Genelde ilk belirti de gecikmedir.
Şu an bunu bilemezsiniz yani.

Cahillik çok zor 😞

6 yıl korunduk. Adetin bittiği gün korunmasız ilişkide hamile kaldım

6 yıl korunduk. Adetin bittiği gün korunmasız ilişkide hamile kaldım
Nasıl oluyor hiç anlamıyorum.adetten 2,3 gün sonra mı yumurtluyorsunuzn
? Ortada yumurta yoksa nasıl oluyor.hep yazarım konu üremeyse tıp çaresizdir diye hep de eksilenirim.

Nasıl oluyor hiç anlamıyorum.adetten 2,3 gün sonra mı yumurtluyorsunuzn? Ortada yumurta yoksa nasıl oluyor.hep yazarım konu üremeyse tip çaresizdir diye hep de eksilenirim.

Gerçekten ben de inanamadım. Bir de kadın doğum, infertilite kliniğinde çalışıyordum.

Tamam çocuk istiyorduk ama 5 6 ay sonra olsun artık dedik. Tam adetim bitti, yaşım da 32' ydi. Korunmasız oldu ama yarı içeriye, yarı dışarıya gibiydi. Ve dediğim gibi adetimin hemen bitimiydi. Neyse dedik zaten istiyoruz, olmaz ama olursa da sorun değil dedik. 1 hafta adet gecikmemden sonra anladım ama dediğim gibi inanamadım. İnfertilite üzerine bir yerde 6 sene çalışınca ilk korunmasız ilişkide ve zamansız olmasına çok şaşırmıştım. Neyse uzattım 🙈 Bazı aylar iki tane yumurta gelişebilir vücudumuzda. Öyle bir şey oldu sanırım

X