• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında yorum yapar mısınız?

Gelinliğin cok guzel canım mutluluklar dilerim ama belindeki kuşak olmamış yani şöyle fikir cok guzel ama kuşağın kumaşında bir sıkıntı var yani nasıl deyim kumaşı dandirik dürüyor bence başka bir kumas çeşidinden dene yani gelinliğin kumaşının pembesi mesela
pembe kuşaklı gelinlik - Google'da Ara

Bunun gibi tatlım :34:

Bi de gelinlikçi bana senin belin çok ince kuşak kalın olmalı ki belini kalın göstersin demişti. Kuşak ince olursa belin kötü durur demişti :(

ay ince bel kadar zarif bi şey mi var canım ne saçma kıskanmış herhalde :33: o resimdeki bayanın belide baya ince ve çok hoş durmuş bence bi dene şansını sonuçta en güzeli olsun olmuşken ama olmazsada çok takma boşver

Gelinliğin cok guzel canım mutluluklar dilerim ama belindeki kuşak olmamış yani şöyle fikir cok guzel ama kuşağın kumaşında bir sıkıntı var yani nasıl deyim kumaşı dandirik dürüyor bence başka bir kumas çeşidinden dene yani gelinliğin kumaşının pembesi mesela
pembe kuşaklı gelinlik - Google'da Ara

Bunun gibi tatlım :34:

Sağ ol canım, evet kuşak biraz ucuz gözüküyor sanırım. İnşallah değiştirilebilir peki ben kolaylıkla bulabilir miyim toz pembe bi kuşak?

ay ince bel kadar zarif bi şey mi var canım ne saçma kıskanmış herhalde :33: o resimdeki bayanın belide baya ince ve çok hoş durmuş bence bi dene şansını sonuçta en güzeli olsun olmuşken ama olmazsada çok takma boşver

Ay iyice soğudum şimdi gelinliğimden, ya değişmezse çok üzüleceğim :) Hiç de anlamıyorum, o kuşak üstüne dikilmiştir değil mi yani çıkartıldığında gelinliğe bir zarar vermez mi?

Ay iyice soğudum şimdi gelinliğimden, ya değişmezse çok üzüleceğim :) Hiç de anlamıyorum, o kuşak üstüne dikilmiştir değil mi yani çıkartıldığında gelinliğe bir zarar vermez mi?

tatlım o tülden bi kuşak üzerine sonradan dikilmiş normal terziler dikiş sökebiliyolar diktikleri gibi onun sökülmesi gelinliğe bi zarar vermez. gösterdiğim bayanın kuşağınıda düzgün bi terzi yapabilir yani illaki çok iyi gelinlikçi gerekmez o kadarını dikişten anlayan herkes yapar diye düşünüyorum hiç strese sokma kendini.hallolmıycak bi sorun değil. gelinlik zaten güzel onuda halledersen çok daha güzel olucaksın :16:

tatlım o tülden bi kuşak üzerine sonradan dikilmiş normal terziler dikiş sökebiliyolar diktikleri gibi onun sökülmesi gelinliğe bi zarar vermez. gösterdiğim bayanın kuşağınıda düzgün bi terzi yapabilir yani illaki çok iyi gelinlikçi gerekmez o kadarını dikişten anlayan herkes yapar diye düşünüyorum hiç strese sokma kendini.hallolmıycak bi sorun değil. gelinlik zaten güzel onuda halledersen çok daha güzel olucaksın :16:

Sağ ol canım içimi rahatlattın, gittiğim gibi halletmeye çalışacağım. Ama benim korkum o kuşağın altında incilerin devam etmemesi. Eğer inciler devam etmiyorsa gelinlik bozulur, aynı kalınlıkta olması gerekir. İnşallh öyle değildir :)

Sağ ol canım içimi rahatlattın, gittiğim gibi halletmeye çalışacağım. Ama benim korkum o kuşağın altında incilerin devam etmemesi. Eğer inciler devam etmiyorsa gelinlik bozulur, aynı kalınlıkta olması gerekir. İnşallh öyle değildir :)

devam ediyodur büyük ihtimal canımya ama baktın devam etmiyo dediğimiz kuşağın kalını o buşluğa yapılır yine bu halinden güzel olur yani her koşulda hallolucak :) düğün ne zaman bu arada

devam ediyodur büyük ihtimal canımya ama baktın devam etmiyo dediğimiz kuşağın kalını o buşluğa yapılır yine bu halinden güzel olur yani her koşulda hallolucak :) düğün ne zaman bu arada

Bu hali çok mu kötü ya ya değişmezse çok üzülürüm şimdi :) Düğünümüz 20 ağustos kısmetse :)

Bu hali çok mu kötü ya ya değişmezse çok üzülürüm şimdi :) Düğünümüz 20 ağustos kısmetse :)

daha çok var canım ya merak etme o zamana kadar halledersin :) çok kötü değil ama gelinliğin çok güzel havasını düşürüyo gelinliğin o yüzden sonradan pişman olma diye uğraş biraz bi kaç gelinlikçiyle konuş içine sinene yaptır 1 günlük iş :16:

gelinliğini beğendim, kuşağındakiler taş değil inci sanırım , üst kısmı da inci gibi görünüyor:26:
beğendim şahsen ben , ama düğün ağustostaysa biraz erken davranmışsın almakta:12:
değiştireceğin yerler varsa da hallolur o merak etme:34:
mutluluklar dilerim

daha çok var canım ya merak etme o zamana kadar halledersin :) çok kötü değil ama gelinliğin çok güzel havasını düşürüyo gelinliğin o yüzden sonradan pişman olma diye uğraş biraz bi kaç gelinlikçiyle konuş içine sinene yaptır 1 günlük iş :16:

Ben yakından baktım da inciler devam etmiyo. Boş kuşağın altı. Aynı kalınlıkta bi kuşak olmalı o yüzden :) Zaten kuşağı da değiştiricem, kalitesiz duruyo daha güzel bi kuşak alıcam en kötüsü belki değiştirir görüntüsünü inciler kalkınca kuşaktan :)

gelinliğini beğendim, kuşağındakiler taş değil inci sanırım , üst kısmı da inci gibi görünüyor:26:
beğendim şahsen ben , ama düğün ağustostaysa biraz erken davranmışsın almakta:12:
değiştireceğin yerler varsa da hallolur o merak etme:34:
mutluluklar dilerim

Teşekkürler :) Evet kuşağımdakiler taş değil inci. Üst kısmı da inci :) Çok meraklıydım, hemen almak istedim. Kuşağımın biraz kalitesiz olduğunu düşünmeye başladım, onu da değiştiricem sanırım olursa :)

seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. gelinliğimi çok beğenerek tasarladın diktirdim ama 1-2 arkadaşım kafamı çok karıştırdı:((
ama sizinki çok güzel hiç canınızı sıkmayın bunun daha makyajı, duvağı, takısı, makyajı hepsi bütün olunca daha da güzel olacak. müsterih olun:)

Sağ ol canım, evet kuşak biraz ucuz gözüküyor sanırım. İnşallah değiştirilebilir peki ben kolaylıkla bulabilir miyim toz pembe bi kuşak?

Canım değiştirilir hiç canını sıkma sen benim kuzenimin gelinliğini ne halden ne hala sokup değiştirdiler canım üstündeki kuşağı söküp yenisini dikivericekler kumaşıma cok kolay bulursun canım ya gelinlikcide yoksada kumaşçılara git gönlüne göre kaliteli duran guzel bir kumas al canım :16:

ben çok beğendim... pembe kuşağın üzerindeki taşları çıkartabilirsiniz belki...

hatta mor kuşak ve arkada kocaman mor fiyonklu bir gelinlik gördüm sizinkine benziyordu o da çok güzeldi...

mutluluklar...

Gelinliğimi çok beğenerek aldım, ama alınca sanki diğer gelinlikler daha güzelmiş gibi geliyor. Sizin gözünüze çarpan olumsuzlukları yazarsanız vakit varken değiştirebilirim diye düşündüm. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

ben bu pembe kusagı hiç beğenmedim..cok kalın olmuş gibi geldı bana......aşağıda arkadasın gösterdıgı gelınlık muhteşem.....ona bakarak belkı bırkaç değişiklik yapabilirsiniz....

tatlım gelinliğin çok hoş ama pembe kurdele hoş durmamış ama senin tercihin güle güle giy tatlım :16:

Kızlar peki ben bu pembe kuşağı değiştirsem mesela satenden bi kuşak diktirsem yerine kötü durur mu tülün üstüne saten?

Bir de çiçeği baştan canlı çiçek olarak düşündüm ama solar diye korkuyorum. Siz ne önerirsiniz? canlı çiçek mi yoksa yapay mı?

Back