Hamilelik yaşayan bilen hanımlar yorum yapar mısınız?

Gerçekten ben de inanamadım. Bir de kadın doğum, infertilite kliniğinde çalışıyordum.

Tamam çocuk istiyorduk ama 5 6 ay sonra olsun artık dedik. Tam adetim bitti, yaşım da 32' ydi. Korunmasız oldu ama yarı içeriye, yarı dışarıya gibiydi. Ve dediğim gibi adetimin hemen bitimiydi. Neyse dedik zaten istiyoruz, olmaz ama olursa da sorun değil dedik. 1 hafta adet gecikmemden sonra anladım ama dediğim gibi inanamadım. İnfertilite üzerine bir yerde 6 sene çalışınca ilk korunmasız ilişkide ve zamansız olmasına çok şaşırmıştım. Neyse uzattım 🙈 Bazı aylar iki tane yumurta gelişebilir vücudumuzda. Öyle bir şey oldu sanırım
Benim normal 1 tane bile gelişmiyor bence.😀

Selamlar henüz yeni evliyim üç ay oldu
Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Ara arada bir sıcaklık hissi gelip gidiyor
Ayaktayken hissetmiyorum ama uzanınca ve oturunca batmalar başlıyor
Bugünde inanılmaz bir idrara çıkma durumu yaşıyorum ki ben çok su çay içmem
Enfeksiyon mu oluştu diye idrar testi verdik (arkadaşım hemşire yardımcı oldu)
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Heniz çok erken olduğu için korkuyorum
Cahillik çok zor 😞
Abla sperm bu yani belli aşamalardan sonra döllenme oluyor yada olmuyor ya hani sizin hepi topu 2 saat geçmiş ya hani abartmasan mıı

aşılama işlemi ile gününü saatini bildiğim gebeliğin bile kasık ağrıları 12.gün başladı.
çocuk öyle yaptım hop yerleşti olmuyor bir süreci var.
Reglden hemen sonra yumurtlayan arkadaşım var hatta bazen ayda iki kere yumurtluyor ha bu hayatin olagan akisina aykiri onunki farkli bir durum ama reglden hemen sonrada gebe kalinabiliyor.
Ama sizinkinin gebelik oldugunu sanmiyorum, tedavi gordugum sureclerde regl tarihimde her seferinde kusar aha hamileyim derdi .
Negatifi görunce hemen gecerdi benim kusmalar psikolojik olarak sizinkide oyle bisey bence

Hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Bence pisikolojik olabilir. Yada enfeksiyon kapmissimizdir büyük ihtimalle

Bu ay eşimle biraz cahilce davranıp adetin bittiği gün korunmasız birlikte olduk yumurtlama tarihine uzak hamilelik olmaz diye düşündük
Korunmasız ilişki olduktan iki saat sonra sağ kasığımda ara ara gidip gelen bir batma ve ağrı gelip gidiyor
Bana yorum yapar mısınız psikolojik olarak bunları yaşamam muhtemel mi? Gerçekten kasıklarım batıyor anlayamadım
Cahillik çok zor 😞
Hamilelik belirtilerinin iliskiye girdikten iki saat sonra göstermesi imkansız bu ayrı ama suyu çok için bu daha önemli 🙄

Cahillik çok zor 😞
Unutmuş ya fa enfeksiyon kapmisinizdir. Bol su için. Testte çıkar zaten çıkmasa bile sadece semptomları gösteriyor olabilirsiniz . Bana çok sık oluyor . Çağımızın hastalığı sistit oldu resmen. Yeni evliyken de enfeksiyon kapma durumu daha fazla oluyor .

Bebek o kadar çabuk yerleşip belirtiler göstermeye başlaması imkansız 😀 ayrıca bizim bir çocuğumuz var 5 yaşına girecek nasip olursa.. bir senedir eşimle korunmuyoruz sadece riskli günlerde korunuyorum yumurtlama günlerinde takip ederek onun dışında korunmuyorum adett bitimi ilk 1 hafta ve son 1 hafta hani olursa olur olmazsa olmaz görüşündeyiz bunu da belirtmek istedim

Yani zaten daha yumrtlama bile olmamış muhtemelen bebek falan yoktur hem de o belirtiler 6. Haftada falan başlıyor ortalama kanda bhcg yükselmesi ile sizin ki tamamen psikolojik. Adet bitiminde hamile kalma ihtimaliniz çok düşük ama imkansız değil emin olmak için adetin 22. Günü falan erken gebelik testi yapın

2 saat sonra rahminize mi yerleşti diye düşünüyorsunuz o kasık batmalarını ?
Merhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🌹

Merhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🌹

Merhabalar.Hakkınızda hayırlısı olsun. Herkesin belirtisi farklı oluyor.Çok sonra kasık ağrılarım başladı misal benim 8.haftamda.Ben v.jinada iğne batması şikayetiyle gidip öğrenmiştim.Yerleşmeye çalıştığındanmış o alt taraf batması.Başka hiç belirtim yoktu ki betam ikiz olduğu için 2-3 kat yüksekti. Birkaç gün geçsin şayet adet olmazsanız test yapın bence. Tekrar hakkınızda hayırlısı.

Merhabalar.Hakkınızda hayırlısı olsun. Herkesin belirtisi farklı oluyor.Çok sonra kasık ağrılarım başladı misal benim 8.haftamda.Ben v.jinada iğne batması şikayetiyle gidip öğrenmiştim.Yerleşmeye çalıştığındanmış o alt taraf batması.Başka hiç belirtim yoktu ki betam ikiz olduğu için 2-3 kat yüksekti. Birkaç gün geçsin şayet adet olmazsanız test yapın bence. Tekrar hakkınızda hayırlısı.
Cok teşekkür ederim yani varsa bile hiç bir belirti vermeyen bilir

Öyle bisey demedim şikayetlerimin anlaşılması adına yazıyorum belki bilmediğim başka bir sebebi olabilir bu konularda bilgisizim
Bazen spermler idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor.
Yani bende öyle olmuştu bana da doktor söylemişti hatta çok sık yaşıyordum enfeksiyon sorununu ilk korunmasız ilişkilerimizde.

X