Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında yorum yapar mısınız?

Gelinlik çok hoş çokta yakışmış,kuşakta güzel tek göze batan kuşağın üstündeki yuvarlak taşlar bence.O olmasa daha hoş durur gibime geldi canım.

Bende Chuky'e katılıyorum. Gelinliğin çok hoş fakat o kurdelenin üstündeki incileri kaldırtmalısın. Çünkü üst kısmı da incili. Gözü rahatsız ediyor. Onu kaldırtırsan daha hoş gözükür. Mutluluklar dilerim

Teşekkürler canım, evet ne olursa olsun kaldıracağım o incileri. İz kalsa bile :)

Kızlar peki ben bu pembe kuşağı değiştirsem mesela satenden bi kuşak diktirsem yerine kötü durur mu tülün üstüne saten?

bence pembe cokk tatlı o renk cıcekler ve ayakkabıyla cok şirin olur ama incileri bende begenmedım düz pembe beyazla çok hoş

pembe şeritteki inciler hariç çok şirin çok şeker çok güzell:)

Bir şey daha soracağım :) Acaba bu gelinliğe nasıl saç ve makyaj yapmalıyım? Ben sadece maşa yaptırıp açık bırakmayı düşünüyorum su dalgası gibi. Ama erkenden açılır diye korkuyorum.

bunlar benım begendıklerım kınada benzerı bıseyler yaptırmayı dusunuyorum

Eklentiler

• $48116_346814655428053_1355310461_n.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $1797_350927728350079_438912547_n.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 76
ya boynun ve omuzları acıkta olursa daha guzel olur gıbıme geldı ama sen bılırsın tabı :) yarısı topuz yarısı acık modellerdende cok guzellerı var

bir de bu gelinliğin üstüne illa inci mi takmak zorundayım sizce? Ben inci sevmiyorum bir de zaten gelinliğin üst kısmı inci çok boğucu olmasın. Zarif bi setim var su damlası şeklinde. Onu mu takmalıyım yoksa o da çok mu basit kalır gelinlik üstüne :)

Kızlar ya ben gelinliğime kol taktırmak istiyorum boyundan bağlamalı. Ama karar veremiyorum böyle mi kalmalı? Kol taktırırsam gözü çok mu yorar çok mu ayrıntısı olur? Lütfen yazın fikrinizi dışardan bakamıyorum karar veremiyorum.

Ben bir de gelinliğimi daraltmak istiyorum. Ama kolay bir iş midir lütfen bir fikir verin. Sanki pot duruyormuş gibi hissediyorum, hiç hevesim kalmadı. Normal bir terzi daraltabilir mi bu tür gelinliği? Daraltanlar var mı ?

boyundan bağlamalı kol olayını pek anlayamadım doğrusu ...ama normal bir terzidense bir gelinlikçiye yaptırsan daraltmayı daha iyi olur diye düşünüyorum yani tadilat yapan gelinlikçiler vardır yada aldığın yerle konuş oraya yaptırt canım

Canım ben memleketime gönderdim gelinliğimi. O yüzden aldığım yerde yaptıramıyorum. Memlekette yaptırmak zorundayım, gelinlikçiler başka yerden alınan gelinliği yapar mı onu da bilmiyorum. her şey sinirimi bozuyo bu süreçte.

sakin ol canım bir kaç gelinlikçiyle konuş sonuçta bedavaya yapmayacaklar ...iş bu illaki yapan bir gelinlikçi bulursun oradan alman şart mı ki ... sadece daraltma yapılacak olur bence sıkma canını

tek sorun bence kuşağın üstündeki taşlar olmuş, göze batıyor gibi geldi bana. onun dışında çok şık bir gelinlik, yakışmış, pembeli gelin çiçeği yaptır bence çok güzel olur. mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…