- Konu Sahibi Lovelyghost
-
Bi de gelinlikçi bana senin belin çok ince kuşak kalın olmalı ki belini kalın göstersin demişti. Kuşak ince olursa belin kötü durur demişti
Gelinliğin cok guzel canım mutluluklar dilerim ama belindeki kuşak olmamış yani şöyle fikir cok guzel ama kuşağın kumaşında bir sıkıntı var yani nasıl deyim kumaşı dandirik dürüyor bence başka bir kumas çeşidinden dene yani gelinliğin kumaşının pembesi mesela
pembe kuşaklı gelinlik - Google'da Ara
Bunun gibi tatlım
ay ince bel kadar zarif bi şey mi var canım ne saçma kıskanmış herhaldeo resimdeki bayanın belide baya ince ve çok hoş durmuş bence bi dene şansını sonuçta en güzeli olsun olmuşken ama olmazsada çok takma boşver
Ay iyice soğudum şimdi gelinliğimden, ya değişmezse çok üzüleceğim :) Hiç de anlamıyorum, o kuşak üstüne dikilmiştir değil mi yani çıkartıldığında gelinliğe bir zarar vermez mi?
tatlım o tülden bi kuşak üzerine sonradan dikilmiş normal terziler dikiş sökebiliyolar diktikleri gibi onun sökülmesi gelinliğe bi zarar vermez. gösterdiğim bayanın kuşağınıda düzgün bi terzi yapabilir yani illaki çok iyi gelinlikçi gerekmez o kadarını dikişten anlayan herkes yapar diye düşünüyorum hiç strese sokma kendini.hallolmıycak bi sorun değil. gelinlik zaten güzel onuda halledersen çok daha güzel olucaksın
Sağ ol canım içimi rahatlattın, gittiğim gibi halletmeye çalışacağım. Ama benim korkum o kuşağın altında incilerin devam etmemesi. Eğer inciler devam etmiyorsa gelinlik bozulur, aynı kalınlıkta olması gerekir. İnşallh öyle değildir :)
devam ediyodur büyük ihtimal canımya ama baktın devam etmiyo dediğimiz kuşağın kalını o buşluğa yapılır yine bu halinden güzel olur yani her koşulda hallolucak :) düğün ne zaman bu arada
Bu hali çok mu kötü ya ya değişmezse çok üzülürüm şimdi :) Düğünümüz 20 ağustos kısmetse :)
daha çok var canım ya merak etme o zamana kadar halledersin :) çok kötü değil ama gelinliğin çok güzel havasını düşürüyo gelinliğin o yüzden sonradan pişman olma diye uğraş biraz bi kaç gelinlikçiyle konuş içine sinene yaptır 1 günlük iş
gelinliğini beğendim, kuşağındakiler taş değil inci sanırım , üst kısmı da inci gibi görünüyor:26:
beğendim şahsen ben , ama düğün ağustostaysa biraz erken davranmışsın almakta
değiştireceğin yerler varsa da hallolur o merak etme
mutluluklar dilerim
Sağ ol canım, evet kuşak biraz ucuz gözüküyor sanırım. İnşallah değiştirilebilir peki ben kolaylıkla bulabilir miyim toz pembe bi kuşak?
Gelinliğimi çok beğenerek aldım, ama alınca sanki diğer gelinlikler daha güzelmiş gibi geliyor. Sizin gözünüze çarpan olumsuzlukları yazarsanız vakit varken değiştirebilirim diye düşündüm. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?