- 20 Mayıs 2013
- 196
- 73
- 48
- Konu Sahibi Lovelyghost
-
belindeki pembe kurdele gelinliğe dikili mi resimde öyleymiş gibi duruyor da olmamıs sanki o kurdele benim fikrim,onun dışında gelinlik güzel cok cesit var yenisini gördkçe acaba onlar daha mı güzel diye düşünüyor insan:)ama emin ol düğünnde saçınla makyajınla tamamlnnca oyle hssetmceksn:)mutluluklar
bence gayet güzel olmuş severim ben öyle kabarık gelinliklerifakat bence kurdela varsa üst kısım düz olmalı ben sade sevdiğimden dolayı. tabi siz daha detaylı daha gösterişli seviyorsanız güzel olmuş. yinede enazından kurdela üzerindeki inciler olmaya bilir. mutlulukla giyin
Aslında ben de sade seviyorum, ama beğendiğim sade gelinliklerin hiç biri vücut tipime uygun düşmedi. Bunu giydiğimde üstümde beğendim ve bir anda aldım. Beğendiğim model bu şekildeydi ve değişiklik yapmak o an aklıma gelmedi. Bir de kuşakta pembe incilerin yerinde bi çiçek vardı, onu kaldırın demiştim onlar da inci yapmışlar :) Şimdi çıkarırsam pembe kuşakta iz kalır diye de korkuyorum açıkçası:)
fiziğin çok güzel bence çıtı pıtısın maşallah çok güzel olmuş üzerine o konuda hiç bı sıkıntın olmasınayrıca o detay çok ta dikkat çeken bi şey değil yani kafana takma bence hiç. imkan varsa çıkarttırabilirsin incileri enazından sor bi aldığın yere. neden kuşağını takıp çıkanlardan kullanmadın daha kullanışlı olabilirdi. evden çıkarken kırmızı kuşak bağlama olayı falan var ya ondan dedim bi gün evlenirsem bende kabarık pembiş kuşaklı gelinlik giyicem kesin
Gelinlik çok hoş çokta yakışmış,kuşakta güzel tek göze batan kuşağın üstündeki yuvarlak taşlar bence.O olmasa daha hoş durur gibime geldi canım.
Gelinliğimi öyle bir aceleyle aldım ki ayrıntıları gelince hatırladım anca :) Evet haklısın bi sormalıyım, belki bi şekilde çıkartma şansımız vardır. Gelinlikler hakkında hiç bir fikrim yoktu alırken, başka türlü kuşak olduğunu bilmiyordum:) Gelinlikçime bıraktım her şeyi. Kırmızı kuşağı yine bağlıycaklar da çıkaracağım düğünde böyle kalsın istiyorum :) Daha güzel gelinlikler senin olsun inşallah :)
Gelinliğimi çok beğenerek aldım, ama alınca sanki diğer gelinlikler daha güzelmiş gibi geliyor. Sizin gözünüze çarpan olumsuzlukları yazarsanız vakit varken değiştirebilirim diye düşündüm. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
çok ufak detaylar zaten onlar çok güzel bi gelin olucağına eminimpembe ve kırmızı kuşak üst üste olur kısa bi süre ondan başka sıkıntı olmaz boşver. amin canım sağ ol 4 sene sonra falan sizde bana yorum yaparsınız inşallah
"Vakit varken tomurcukları topla,
zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir"
diyor ve yorumlarıma geçiyorum. çağrışım yaptım bir an :)
gelinliğin etek kısmını tam göremiyoruz ama bence genel itibariyle güzel, yakışmış. o kemeri çıkartabilirsin veya daha yukardan taşsız fiyonk yaparak kullanabilirsin. zira taş ağır bir hava katmışken, pembe sevimli bir hava katmış. zıt gibi geldi. onun için kurdela yaparsan sevimliliği tamamlamış olursun. üst kısmı beğendim.
naçizane fikirlerimdir, mutluluklar dilerim.
belindeki pembe kurdele gelinliğe dikili mi resimde öyleymiş gibi duruyor da olmamıs sanki o kurdele benim fikrim,onun dışında gelinlik güzel cok cesit var yenisini gördkçe acaba onlar daha mı güzel diye düşünüyor insan:)ama emin ol düğünnde saçınla makyajınla tamamlnnca oyle hssetmceksn:)mutluluklar
ben de katılıyorum, kurdele dışında güzelmiş :)
bi gelinlik vardı diyodum buldumvakit varsa vede yapabilirlerse kuşağını şu gelinlikteki gibi yaptır bence bu arkadaşınki çıkartılabilenlerdendi çok beğenmiştim http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/562120-gelinligimi-satiyorum.html
Evet çok güzelmiş ben de çok beğendim :) Ama acaba yapabilirler mi ki benim gelinliğim üstünde? Benim kalın baya kuşağım. Onu kaldıramazlarsa bari taşların yerine fiyonk yaptırayım, öyle kurtarabilir miyim ?
bence çıkarabilirler sonuçta sonradan üzerine dikilmiş bi şey iz kalmaz diktikleri gibi söksünlerçok daha zarif durur öyle bence uğraş yaptırmak için. ama mümkünatı yoksa o şekildede yapabilirsin inciden daha güzel durucağı kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?