-
- Konu Sahibi nutellaa32
Kısmet canım durumu toparlayabilirse yapacak ama kaynım iki kuru pasta için milleti toplayamam yaparsam yemekli olur yoksa nikah diyo kız fazla ısrar edemez kaynım fena biraz :)valla gelin kabul etmez nikahı küçükte olsa düğün olur bence
yemekli düğün daha şatafatlı olur daha iyi olurKısmet canım durumu toparlayabilirse yapacak ama kaynım iki kuru pasta için milleti toplayamam yaparsam yemekli olur yoksa nikah diyo kız fazla ısrar edemez kaynım fena biraz :)
Sanki olmasa mutlu olacaksın gibi benim düğün olmadı sayılır sadece 30 dk sürdü yemekten geçtim kuru pasta bi bardak su bile vermedi kp der kuaföre götürmediler ama eltime 2000 tlye gelinlik 6000 tl ye düğün salonu dış çekim iç çekim vs vs ler hiç kıskanmadım hatta Allah şahit sevindim bile kız kaçtı diye bişey yapmayacaklar diye korkmuş üzülmüştüm ama bizimkiler aşikar bi şekilde ayrım yapıyorlar geçen kv de birer bileklik almış görümcemle eltime bana yok sonra 6 yıllık gelinlerim bi kere bile doğum günümü kutlamadı lar ama kv eltime evinde doğum günü partisi yaptı pardesu ve bot almışlar vs sonra eşimle yan yana oturuyoruz diye acile giden kv eltimle kaynımı her hafta sinemaya tiyatro ya göndermeye çalışır gelin yorulmasın diye sabah kahvaltı ya çagırır vs vs ben bişey demedim ama eşim patladı patlayacak annesine ...geçen anne biz üvey evlat mıyız dediKısmet canım durumu toparlayabilirse yapacak ama kaynım iki kuru pasta için milleti toplayamam yaparsam yemekli olur yoksa nikah diyo kız fazla ısrar edemez kaynım fena biraz :)
buna en çok kim sevinir acabaKısmet canım durumu toparlayabilirse yapacak ama kaynım iki kuru pasta için milleti toplayamam yaparsam yemekli olur yoksa nikah diyo kız fazla ısrar edemez kaynım fena biraz :)
Merhaba arkadaşlar önce kendimden kısa bir bahsedeyim ben 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var evliliğimde bir sıkıntım yok çok şükür ama benim şu sıralar derdim ailemize yeni girecek eltim. Beni huzursuz eden şeyler var. Eltim dediysem daha resmi bişey yok sadece aileler tanıştı. Yakın zamanda görümcemle ondan soğumuştuk hatta konuşmuyoduk hiç mesaj arama vs yoktu aramızda kendisi bunu bilmiyodu bizim bilinçli tavır yaptığımızı. Nedeni ise mesela biz sosyal medyada bişey paylaşsak kaynımı kayınvalidemi arayıp şikayetlenirken buluyoduk eltimin yaptığını düşündük. Sanki ona atıfta bulunduğumuzu ima ediyomuş kaynım. Sonradan ortaya çıktı ki kaynıma şifresini vermiş kaynım onun hesabına girip bize bakıyomuş. Kızın hiç haberi yokmuş ben bir türlü inanamıyorum çünkü ne zaman onu aramayı kessem o da beni aramazdı asla. Sizce bu işte birşey yok mu eltim gerçekten samimi biri mi çünkü kayınvalidem için görümceme anamlar napıyo diyen bi tip bana çok itici gelmişti daha ortada söz möz bile yokken bu denli laubali konuşması. Ve şimdi de düğün dernek işleri girdi araya biz nikahla evlendik bence gayet iyiydi sevmem zaten düğünleri genelde yemekli şık bir mekan olmadığı sürece ki bu devirde böyle düğün yapmak çok çok zor neyse biz evlenirken eşimin durumu fena değildi borçsuz evlendik herşeyi peşin aldı çok şükür. Ama şimdi malum kriz büyük işler çok kötü eşimle kardeşi ortak bu arada ama eltime düğün yapmak istiyo kaynım kız tarafı düğün istiyo eltim de öyle tabi. Zamanında bende kır düğünü istemiştim ama nikah düşündüm deyince eşim üstelemedim demekki yapacak durumu yok dedim. Bu durum canımı sıkıyor açıkçası. Hani maddi durumu iyi olsa neyse o zaman durumumuz iyi değildi yapamadık ama şimdi çok şükür düzeldik düğün yapıcaz hakkını helal et deseler tamam amenna helal olsun da şimdi çok kötü. Ve eltim de pişkin pişkin fikrim sorulursa düğün isterim demesi de cabası hem maddi yönden üzülüyo kaynıma hemde geri adım atmıyo gibi yalan yere üzülüyo gibi geliyo. Bu arada kayınvalidem karışık düğünlere gitmeyen bir insan özellikle çalgılı olursa bu şartlarda oğluna düğün yaptırırsa bozulmakta haksız mıyım
yuhh üveymisiniz harbiden bu ne ayrımcılık o kaynananın yatacak yeri yok senide taktir ettim doğrusu ben böyle sineye çekemezdimSanki olmasa mutlu olacaksın gibi benim düğün olmadı sayılır sadece 30 dk sürdü yemekten geçtim kuru pasta bi bardak su bile vermedi kp der kuaföre götürmediler ama eltime 2000 tlye gelinlik 6000 tl ye düğün salonu dış çekim iç çekim vs vs ler hiç kıskanmadım hatta Allah şahit sevindim bile kız kaçtı diye bişey yapmayacaklar diye korkmuş üzülmüştüm ama bizimkiler aşikar bi şekilde ayrım yapıyorlar geçen kv de birer bileklik almış görümcemle eltime bana yok sonra 6 yıllık gelinlerim bi kere bile doğum günümü kutlamadı lar ama kv eltime evinde doğum günü partisi yaptı pardesu ve bot almışlar vs sonra eşimle yan yana oturuyoruz diye acile giden kv eltimle kaynımı her hafta sinemaya tiyatro ya göndermeye çalışır gelin yorulmasın diye sabah kahvaltı ya çagırır vs vs ben bişey demedim ama eşim patladı patlayacak annesine ...geçen anne biz üvey evlat mıyız dedi
Kp kv ayrımcılık yapsa eltiye cephe alınmaz zaten sende kv ne kp ne ona göre mesafe koyarsın eltine değil benim de eltimle sıkıntım yok sadece durum bu kadar kötüyken gerçekten nişan bohçasını nasıl halledicez diye düşünürken meselenin düğüne gelmesi bana garip geldi ama kıskanıyosun diyolar alakası yok sana yapılanlara da üzüldüm eşinin demesi daha mantıklı bende hiç bişey demem böyle durumlardaSanki olmasa mutlu olacaksın gibi benim düğün olmadı sayılır sadece 30 dk sürdü yemekten geçtim kuru pasta bi bardak su bile vermedi kp der kuaföre götürmediler ama eltime 2000 tlye gelinlik 6000 tl ye düğün salonu dış çekim iç çekim vs vs ler hiç kıskanmadım hatta Allah şahit sevindim bile kız kaçtı diye bişey yapmayacaklar diye korkmuş üzülmüştüm ama bizimkiler aşikar bi şekilde ayrım yapıyorlar geçen kv de birer bileklik almış görümcemle eltime bana yok sonra 6 yıllık gelinlerim bi kere bile doğum günümü kutlamadı lar ama kv eltime evinde doğum günü partisi yaptı pardesu ve bot almışlar vs sonra eşimle yan yana oturuyoruz diye acile giden kv eltimle kaynımı her hafta sinemaya tiyatro ya göndermeye çalışır gelin yorulmasın diye sabah kahvaltı ya çagırır vs vs ben bişey demedim ama eşim patladı patlayacak annesine ...geçen anne biz üvey evlat mıyız dedi
Haklısınız eşim de bugüne kadar sabretti de düğünden sonra ayırmayı düşünüyo uğraşamam dedi herkesin yolu ayrı olsun hak da geçmez dedi pek anlaşamıyolar zaten eşim mantıklı düşünür kaynım daha deli dolu bakalım inşallah ayırırlarSiz bence düğünü boşverin de ortak kasaya takılın. Bu ilerde daha da büyük sorun olur. Önce onu ayırmalısınız. Açıkçası ben de sizi ilk başta kıskanç gelin diye düşündüm ama aynı kasadan harcama olunca işin rengi değişiyor.
Teşekkür ederim haklısınız bende çok özelimi kimseye açmam zaten anneme eşime bile. Ufak tefek işte bebeğime bişey yapmamaları dışında eşimin ailesiyle sıkıntım olmadı bunu zaten onlar bilmez surat asmam bu tür şeylerden ama içten kırılırım hep orta yolu bulmaya çalıştığım için severler beniBende eltimden cekmiş biri olarak biraz yersiz buldum dusuncelerinizi... istememis ve ortak karar alinmiş. Ve siz karar vermissiniz. Simdi sana bir tavsiye...
Kac senelik olursan ol gorumcene dahil kimseye fikirlerini açma. Bundan cok cekmiş biri olarak tavsiye kabul et.
Emin ol dugun herkesin hakki. Mesela bize ev alindi. Ama suan eltime alincak durum yok. Ciksa deseki ona alindi bana da alacaksiniz ayip olmazmi bazen durumlar neyse o...
Eltinizle iyi gecinin ama mesafeli olun... 2 sene cok kotuyduk biz emin ol kimse bizi biraraya getirmiyordu... hep bir gerginlik simdi iyiyiz mesafeli ama iii... kayninida anliyorum senin kocan boyle bisey hissetse onlara sormazmiydi. Yada sormasa sen demezmiydin ne kadar aileci bir koca diye. Siz sevgiyle yaklasin sevgi goremezseniz uzaklasin sevgilwr