Sizi elestiren haksiz bulan uyelere yaptiginiz yorumlar cok cirkin uslubunuzu tekrar gozden gecirin!
Onlar yeni evli kavgada edecekler opusecekler sevisecekler hersey 4 duvar arasinda kalmali kardesiniz size bunlari neden nasil anlatiyor siz neden dinliyorsunuz eskilerin bir lafi var 'kari koca ipektir araya giren kopektir' diye sizde bu lafi kullanin uygulayin bence hepiniz huzurlu olursunuz. 4 aylik evlilikte calisan nobet tutan bir gelin tabiki annesine gidecek bundan daha dogal ne varki bende 4 aylik evliyim her firsatta annemin yanina gitmek istiyorum cunki 29 yil birlikte yasadik, ayrica yeni gelin diye es dost akraba ziyaretlerine zorlamayin surekli gonulsuz yapilan isler suratsiz yapilir birakin kendisi alissin sizin gorumce olarak yapmaniz gereken kavga ediyormussunuz hop ne oluyor demek yerine yeni evliler birbirlerini taniyacaklar diye destek vermeniz
Sizi elestiren haksiz bulan uyelere yaptiginiz yorumlar cok cirkin uslubunuzu tekrar gozden gecirin!
Onlar yeni evli kavgada edecekler opusecekler sevisecekler hersey 4 duvar arasinda kalmali kardesiniz size bunlari neden nasil anlatiyor siz neden dinliyorsunuz eskilerin bir lafi var 'kari koca ipektir araya giren kopektir' diye sizde bu lafi kullanin uygulayin bence hepiniz huzurlu olursunuz. 4 aylik evlilikte calisan nobet tutan bir gelin tabiki annesine gidecek bundan daha dogal ne varki bende 4 aylik evliyim her firsatta annemin yanina gitmek istiyorum cunki 29 yil birlikte yasadik, ayrica yeni gelin diye es dost akraba ziyaretlerine zorlamayin surekli gonulsuz yapilan isler suratsiz yapilir birakin kendisi alissin sizin gorumce olarak yapmaniz gereken kavga ediyormussunuz hop ne oluyor demek yerine yeni evliler birbirlerini taniyacaklar diye destek vermeniz
niye olmasın konu sahibinin kardeşi yeğeni vs.nin ne farkı var o karısını öldürenlerden?
Sorunuzdan ziyade elestrileriniz on planda bakin kac uye sizin asil sorunuzu anlamis butun yorumlar gelinin annesi uzerine konu bastan yanlis basladibende olumlu yorum yapıyorum zaten ayrıca burtayada fikir almak için konu açtım çünkü 2 ay sonra ailemin yanına gideceğim gelinimize nasıl davranayım nasıl aramızda yakınlık oluşturalım onuda sordum.
Konu sahibi beni anlamis bakin ne guzel cevapta vermisHanımefendi geline her gün kapı kapı akraba gez diyen olmamış.Her gün birimizi ağırlayacaksın diyen de olmamış.Annesine gitme diyen de olmamış ..Görümce kıza açıp tek laf etmemiş ..Çalışıyosa kayınvalideye görümceye değil kendisine çalışıyor ..Kadın kavga ediyomuşsunuz hoooop hiç dememiş ..Siz bu konuya yorum yaptığınızdan emin misiniz ?
Bence kızın annesi ufak bir saç baş yolma operasyonunu haketmiş ama erkek tarafı asilmiş ki seviyesine inmemiş .Cinayet olayına gelince komiksin sibel farklı bir kafa yapın var ne diyim
senin kızını ucuza ver sonra dayak yiyip boşanınca anlarsın demek istediğimi :)
Kimse kardesi annesi babasi uzulsun istemez dogal olarak kardesini koruma ic gudusu ile yaklasiyor kolay degil belli bir yasa kadae birlikte buyudugumuz ayni evi paylastigimiz kardesimiz gelinden once gelir ha bunlar asilmayacak problemler degil tatli dil yilani deliginden cikariyor konu sahibi aslinda samimiyet olsun hosluk olsun istemis hani arayi yumusatalim ama ilk yazdiklarina yogunlasarak yorumlar yapilmis kac sayfa yorum okudum bir tane sunu yap araniz duzelir yok hosluk olur samimiyet dogar yaniti yok hep bir suclu arama buda yanlisMelo 34 tamda senin anlattiklarinda bahsetmistm fakat anlamak istemedi.anlamaz boyle insa lar.iste buyuzde ayrilmalar aile ici problemler cikiyo
arkadaşım sen yatta uyu Allah aşkına bu saate çekilmiyorsun...senin kızını ucuza ver sonra dayak yiyip boşanınca anlarsın demek istediğimi :)
Mesajimi okurmusun lutfen :)arkadaşım sen yatta uyu Allah aşkına bu saate çekilmiyorsun...
arkadaşım sen yatta uyu Allah aşkına bu saate çekilmiyorsun...
şimdi okudum olay anlaşıldı. sustumMesajimi okurmusun lutfen :)
Banlanmata gerek yokşimdi okudum olay anlaşıldı. sustum