gelinimize nasıl davranalım??

Melo 34 bende tam senin dusundugun gibi dusundugum icin biseyleri anlatmaya calistm.kimse ailesinden birinin cani yansin istemez annesi ve babasi dogru yolu izlemis bile fakat konu sahibi nasil davranmasi gerektigini soruyor.yeni geline nasil davranilabilir ki.kardesi gelin hamkinda konussa bile bak kardesm bu sizin ozeliniz anneme babama yansitmayin yarin siz iyi olursunuz ama olanlar aileyi etkiler demesi gerekir ken.o evlilik iki kisi arasinda ozel bisey.gelinde artk onlarin iyisiyle kotusuyle anaya babaya bir saygisizlik yapmadikca nasil davraniyim kelimesi cok yanlis.problem kardesi ve gelin hanimin.bitti

evet tanımayız, işte o yüzden tek taraflı dinliyoruz diyorum karşı tarafı dinlesek kim bilir neler dicek onlarda. ben seni yargılasam nolacak sen kendi kardeşinin eşini yargılıyorsun burda. allah allah..

eğer yorumlarımızı beğenmiyorsanız işinize gelene he deyip işinize gelmiyene çemkiriyorsanız sizin amacınız çok da iyi değildir. ben sana kardeşine değer verdiğin kadar o kıza da değer verki mutlu olsunlar, yeni evlililer tökezlerler ama siz büyüklerin hoşgörülü olması lazım diyorum. ama yahu bunlarda neymiş nasıl aileymiş tü kaka desem daha mutlu olacaktınız sanırım.

neyse siz de bir gelinsiniz, o kız da bir gelin. kimse kimseye yaşattığını yaşamasın diyeyim de kapatayım bu konuyu. hayırlı geceler.

Yuh diyorum artik. Gorumce var gorumce var iste. Bende gorumceyim. 4 yengem var. Hicbiri icin boyle seyler dusunmedim. Hatta annem sitem eder gelinlere ben kizarim anneme. Anne karisma sana gelmek zorunda degiller, biz variz ya. Biz sana gelmeye mecburuz el kizi degil dedim. Hatta daha dun boyle bir konu gecti annemle telefonda. Bu arada bende ailemden uzaktayim. Sizin gelininiz yine sansliymis ki cok uzak degilmis annesine. Aileden anneden uzaga gelin gitmek ne kadar zor biliyor musunuz? Ki ben gec evlenmeme ragmen(sizin gelin bir de daha kucuk) bir aylik evliyken annemi ozlexim diye hungur hungur agladim. Bekarken size annesini sikayet etmis falan. Oluyo bekarlikta boyle seyler. Evlendikten sonra anliyoruz annelerimizin kiymetini. Hele bir de uzak kalinca. Ya sizinde anlamaniz gerek aslinda sizde ailenizden uzaktaymissiniz ama siz gelini gozetlemekten, elestirmekten ailenizi ozlemeye firsat bulamiyorsunuz sanirim. Anneniz babaniz bile karismazken size ne oluyor anlamiyorum. Sizin gibiler yuzunden yuvalar yikiliyor. Birde dikkatimi ceken birsey daha var. Masallah altinlarin cetelesini iyi tutmussunuz. Taki gelin ve damada gelir kaynanaya kayinbabaya degil. Ama onlar yine zize vermisler. Daha ne istiyorsunuz. Heralde butun takilari vermesini bekliyordunuz siz. O gelininizi merak eden akrabalara da soyleyin, cok merak ediyorlarsa, gitsin gelin hanimi evinde ziyaret etsinler. Hem o kiz baska sehirden gelmis. Bir hosgeldin ziyareti yapmali akrabalariniz. Gelin kapi kapi dolastirilmamali. "Alin bakin biz bunu aldik nasil?" der gibi. Bu cok geri kafalica bir zihniyet. Mahalleye bile yeni biri tasininca hosgeldine gideriz degil mi? Tasinan kapi kapi gezmiyor ben mahallenize yeni tasindim diye. Siz gorgu kurallarini da yanlis biliyorsunuz kusura bakmayin. Bir de buraya konu acmissiniz kendinize destek bulmak amaciyla. Ayip ditorum baska birsey demiyorum.

kıza kim bilir ne çektirdiniz de böyle oldu zaten erkek aileleri hep pırlantadır ama gelinler çifkeftir değilmi?

Heeee sopayla dövmüşler,banyoya kilitleyip aç bırakmışlar,kocası aldatmış,herkes yüzüne tükürmüş,kayınvalide tekmeleye tekmeleye ev temizletmiş bunlar olmuş ...Görümce de tüm bunlar olurken külkedisi çalış diye bağırmış ...

bunları yapmayan erkek aileleri yok değil şimdi konu sahibinin bunları yapmadığına nasıl inanalım kimse yoğurdum ekşi demez ki bir şekilde kızın ailesine ulaşmak lazım ki sağlıklı yorum yapalım?

bence bu bayana cvp yazmayalım ruh hali değişik çünkü. görmezden gelelim.

Bu nasil hayal dunyasi

Gece gece kahkaha attim :)

Gelin on yargili olabilir.
Sizin tarafi tanimadigi icin icli disli olmaktan korkup, mesafe koymayi surat asmak zannedebilir.
Annesinin gazina da geliyor olablir belki.
Ama zamanla o da bir durus belirleyecektir diye dsunuyorum.
Esiyle problemleri varsa da vardir. Alt komsu onlari cok dusunuyorsa gelinle konusup yardimci olmaya calissaymis daha iyiymis.
Laf tasiyip sizi de huzursuz etmis oyle yapinca.

Gece gece kahkaha attim :)
:) benim değil sibelin dünyası canım bu ....o böyle şeylerden hoşlanıyor.Ne içiyorsa ben de içicem Valla banlancaksam da banlanayım ne yaaa burası tımarhaneye döndü ...Evet mune razıyım

:) benim değil sibelin dünyası canım bu ....o böyle şeylerden hoşlanıyor.Ne içiyorsa ben de içicem Valla banlancaksam da banlanayım ne yaaa burası tımarhaneye döndü ...Evet mune razıyım
Ciksss olmaz ne yapiyoruz hosgoru ile tamam diyoruz alkislar ile ugurluyoruz :)

Zaten geçti o şimdi başka konuya ,ben de onu takip edip delirticem Deli deliyi görünce sopasını saklarmış ...Heheheheheyt yaşasın kötülük
şuan çinde gündüz mü? dersin yok mu? ne yapacan bu ülkedeki kaçıkları takıl kafana göre çekik gözlü minik adamlarla...

şuan çinde gündüz mü? dersin yok mu? ne yapacan bu ülkedeki kaçıkları takıl kafana göre çekik gözlü minik adamlarla...

saat 6.58 aman sevmiyorum ben bu çinlileri yaa karar verdim.Bende kk ya sardım işte ...Leş gibi kokuyo buralaaaaarrrr bir de pazar ya ders yok ..

saat 6.58 aman sevmiyorum ben bu çinlileri yaa karar verdim.Bende kk ya sardım işte ...Leş gibi kokuyo buralaaaaarrrr bir de pazar ya ders yok ..
sabah 6:58 mi uyuyamaışsın belliki. bende oldum olası çin deyince aklıma ölü böcekler köpek yiyen insanlar gelir. japonyayı merak ederim çine hiç ısınamadım. umarım senin için iyi geçer bu süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…