- 20 Mart 2012
- 282
- 139
- 34
burada kim kimi tanıyor. siz benim kim olduğumu bilmezsiniz kardeşimide eşinide tanımazsınız o halde benim burada yazdıklarım gelinimizin özelini ortaya dökmek değildir. aile içinde çevrede söylensem sizi anlarım. bu sitede fikir paylaşmak derdimizi dökmek için varız. ertesi gün yolda karşılaşıp birbimizi mi yargılıyoruz nickleri bile hemen unutuyoruz.
kıza kim bilir ne çektirdiniz de böyle oldu zaten erkek aileleri hep pırlantadır ama gelinler çifkeftir değilmi?
Heeee sopayla dövmüşler,banyoya kilitleyip aç bırakmışlar,kocası aldatmış,herkes yüzüne tükürmüş,kayınvalide tekmeleye tekmeleye ev temizletmiş bunlar olmuş ...Görümce de tüm bunlar olurken külkedisi çalış diye bağırmış ...
bence bu bayana cvp yazmayalım ruh hali değişik çünkü. görmezden gelelim.Heeee sopayla dövmüşler,banyoya kilitleyip aç bırakmışlar,kocası aldatmış,herkes yüzüne tükürmüş,kayınvalide tekmeleye tekmeleye ev temizletmiş bunlar olmuş ...Görümce de tüm bunlar olurken külkedisi çalış diye bağırmış ...
Bu nasil hayal dunyasiHeeee sopayla dövmüşler,banyoya kilitleyip aç bırakmışlar,kocası aldatmış,herkes yüzüne tükürmüş,kayınvalide tekmeleye tekmeleye ev temizletmiş bunlar olmuş ...Görümce de tüm bunlar olurken külkedisi çalış diye bağırmış ...
Muneye mesaj atacaksin canimnöbetçi yönetici yokmu aceba konuyu kapattırmak istiyorum.
Gece gece kahkaha attim :)Heeee sopayla dövmüşler,banyoya kilitleyip aç bırakmışlar,kocası aldatmış,herkes yüzüne tükürmüş,kayınvalide tekmeleye tekmeleye ev temizletmiş bunlar olmuş ...Görümce de tüm bunlar olurken külkedisi çalış diye bağırmış ...
:) benim değil sibelin dünyası canım bu ....o böyle şeylerden hoşlanıyor.Ne içiyorsa ben de içicemGece gece kahkaha attim :)
Ciksss olmaz ne yapiyoruz hosgoru ile tamam diyoruz alkislar ile ugurluyoruz :):) benim değil sibelin dünyası canım bu ....o böyle şeylerden hoşlanıyor.Ne içiyorsa ben de içicemValla banlancaksam da banlanayım ne yaaa burası tımarhaneye döndü ...Evet mune razıyım
Ciksss olmaz ne yapiyoruz hosgoru ile tamam diyoruz alkislar ile ugurluyoruz :)
şuan çinde gündüz mü? dersin yok mu? ne yapacan bu ülkedeki kaçıkları takıl kafana göre çekik gözlü minik adamlarla...Zaten geçti o şimdi başka konuya ,ben de onu takip edip delirticemDeli deliyi görünce sopasını saklarmış ...Heheheheheyt yaşasın kötülük
şuan çinde gündüz mü? dersin yok mu? ne yapacan bu ülkedeki kaçıkları takıl kafana göre çekik gözlü minik adamlarla...
sabah 6:58 mi uyuyamaışsın belliki. bende oldum olası çin deyince aklıma ölü böcekler köpek yiyen insanlar gelir. japonyayı merak ederim çine hiç ısınamadım. umarım senin için iyi geçer bu süreç.saat 6.58 aman sevmiyorum ben bu çinlileri yaa karar verdim.Bende kk ya sardım işte ...Leş gibi kokuyo buralaaaaarrrrbir de pazar ya ders yok ..