- 20 Mart 2012
- 282
- 139
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi eşim benle önceden konuşmuştu küçük altınlarla para aileme verelim düğünde masrafları oluyor bilezik , tam altınlar bizim olacak demişti. sonra bir baktım sadece bileziklerim ve setim bende hiç altın gelmedi. aman ne bileyim ben pek önemsemedim. başta aklıma takılsa da öylece kaldı. derdinde değilim. geçen gün sıkıştık bir yere çeyrek takmamız lazım yaptıramadık kv verdi... çok problem yaratsaydım belki bu yardımda gelmezdi. parada gelmedi zaten kaç para toplanmış nereye verilmiş sormadım anlatsalarda anlamam en iyisi önemsememek.
bizden izin almadı mı demek bu şimdi? soralım bayanlara yorumlasınlar.ilk bayramlarinda annesine gitti 9 gun kaldi evde 2 saat durup annesine gitmis 2 gun kalmis bisy demedik nedemek?
aynen bize takılan paranında haddi hesabı yoktu ama bir baktımmm püüüüüü uçmuş yerinde yeller esiyo..Benim ki bir geldi gelin odasına dımdızlak napsaydım dövse miydim geçti gitti ...
Tmm soralim.sizin gelininize annesine gittiginde sizin birsey dememeniz nedemek ?
ama sen çok garip anlamlar çıkartarak konuyu saptırıyorsun ve ben bu lafı konuşmak zorunda kaldım. kusura bakma ama ben geline ne laf ettim Allah aşkına sıkıntımızı dile getirdim fikir almak istedim bunuda özellikle belirtmiştim. ama bakıyorumda insanlarda anlamadan dinlemeden bir savunma haliş var kimi kv savunur kimi gelini.. baktım görümcenin ölüsü daha iyi. ayol ben ne dedim kıza. zaten benle normal konuşur bende onla. biz kaç kez biraraya gelmişiz. ha ben bu lafı geline söylesem annem babam beni parçlar o yüzden zannetmeki bu ifadeler ağzımda yuva yapmış. ama sanal alemde rahat konuşma hakkım var.Ben kayinvalideye bisey demedm ki ben kayinvalidelere karsi olanlardan degilim.benm kayinvalidem dunyalar iyisidir.inasanindan insanina degisir o kayinvalide kavrami ki burdaki kayinvalide profilu herseyi alttan alan mrlek gibi bir kadin ki burda gelin annesi bildigin cirkef.benm kizdigm bukonuyu acan bayanin telefuzu gelini anlamasi gerektigini soyledm.fakat bu bayan tanimadigi birine bile go..nzle okuyun diyebiliyorsa vayy o gelinin haline.gelinin annesinden ne farkin var frau kerken
sizin gibilerine tavrım böyle. iyi geceler.Benm sana soylemek istegim seninki aslinda sıkınti ben hic biseyi saptirmiyorm.evet herkez agzini yolunu bilerek EDEPLICE istedigi yorumu yapabilir bende terbiyemi bozmadan dusumcelerime yazdm.siz saptirdnz .sizin burdan cikartmanz gerekn sonuc bu degildi.benm ailenizi yargilamadm farkndaysanz.anlamadan dinlemedeb degil.anlatmissiniz bende okudum.neresi anlamadan dinlemeden ?ben kayinvalide gelini degil hakli tarafindaym ama gelininize haklida demedm.farkindaysaniz boylede olabilir dedim.aile dostumuzun gelini ve ben gibi.o cok sessiz ben cok gulec.neden boylesin dedigimde.ben cabuk alisamiyorm .ilkten boyleym derdi ve cok cekinirdi kalabalik ortamlarda kacar.kayinvalidesine sicak davranamazdi.Alisana kadar oda cok cekti.benbudurumu bizzat.l dinledigimden sizin gelininizde bu durumda olabilir die empati kurdum ve sizinde kurmanizi dilerdim.herkezin kendi fikri die dusunup yazsaydiniz size saygi duyup bu mevzudan dolayi anlaynda derdm fakat siz gercekten agzi bozuk ve terbiyrsiz bir bayansiniz.
her gün onca kadın cinayeti haberine bakınca kadın ne yapsın işi sıkı tutmaz istemiş bence. kız ailesi olmak kolaymı?
Ne alakası var çok pardon da ???
niye olmasın konu sahibinin kardeşi yeğeni vs.nin ne farkı var o karısını öldürenlerden?
höhh yani abartmayın isterseniz. bence bu konuyu kapatsalar iyi olacak gece gece beyinler fora olmuş ne ölümü yahu..