- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
nöbetçi yönetici yokmu aceba konuyu kapattırmak istiyorum.
suçlu psikolojisi işte hemen kaçmak istiyor belli ki kıza az çektirmemiştir. yazık bir de burada masum ayaklarına yatıyorlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nöbetçi yönetici yokmu aceba konuyu kapattırmak istiyorum.
sabah 6:58 mi uyuyamaışsın belliki. bende oldum olası çin deyince aklıma ölü böcekler köpek yiyen insanlar gelir. japonyayı merak ederim çine hiç ısınamadım. umarım senin için iyi geçer bu süreç.
cnm bana da 16 bilezik takıldı :) düğünümde benim istediğimden daha fazla şey yapıldı masraf namna çok üzüldüm eşyalarıma karışılmadı. vs. yani benim içimde kalan birşey yok. gelimnimizde de durum aynı onada bilezik takıldı istenilen kadar eşyaya karışılmadı düğünde ailesinin istediği gibi oldu.Valla ben sizlik bir durum göremedim. Bir de benim bildiğim kayınvalide ve kayınpederin gelini olunur, görümcenin değil.
Size artık kardeşinizin ve eşinin mutluluğuna veya kavgasına saygı duymak düşer. Size doğrudan yapılan bir hakaret saygısızlık varsa görüşmeyebilirsiniz. Gerisi karı koca arasındadır. Dediğim gibi, sizlik bir şey görmedim, dert olacak bir şey göremedim.
Ha belki siz de 10 bilezik isteseydiniz, her şeyi istediğiniz gibi olmasını diretseydiniz bu kadar rahatsız etmezdi belki sizi. Sorun bu olabilir mi?
yatayım dedim yine kaldım kaçtı demesinler diye ama yok ben dayanamıyoru uyku fena bastı tekrardan iyi geceler...İnşallah iyi geçer yoksa kk de 1 milyon tane yorum yapan tek kadın olarak plaket verecekler bana ... uyuyamadım evet çünkü evimi özledim Neyse sen yat uyu hamilesin bir de yahu ne işin var uykunu iyi alman lazım senin ..
suçlu psikolojisi işte hemen kaçmak istiyor belli ki kıza az çektirmemiştir. yazık bir de burada masum ayaklarına yatıyorlar..
O zaman durum daha da garip.cnm bana da 16 bilezik takıldı :) düğünümde benim istediğimden daha fazla şey yapıldı masraf namna çok üzüldüm eşyalarıma karışılmadı. vs. yani benim içimde kalan birşey yok. gelimnimizde de durum aynı onada bilezik takıldı istenilen kadar eşyaya karışılmadı düğünde ailesinin istediği gibi oldu.
____________________nöbetçi yönetici yokmu aceba konuyu kapattırmak istiyorum.