Gelinimiz bizimle muhattap olmak istemiyor mu ?

Bazı mesajları okuyunca bu gelinler iyi ki aramamışlar diyorum. Bir de görüşseler neleri anlatılacak burada.
Arkadaşlar.gelin gelin dediginiz sizi ailenizi temsil eden abinize ve yeğenlerinize sizin içiniz rahat olsun diye hizmet eden insanlar değil. Onlar bir aile ve siz de akrabalarısınız. Herkes kendi yerini bilse arada aşırılıklar yoksa sorun yaşanmaz.

Ben de aramam genellikle. Aklıma bile gelmez aramak. Çok nadiren ararım. Özel günlerde, bayramda gidemediksek falan. Onlar arar beni genellikle. Ama bir problemimiz de yok. Yüzyüzeyken normal konuşuyoruz ama telefonla arama gereği duymuyorum açıkcası. Bence sıkıntı yapmayın bunu. Herkesin yapısı farklı. Ayrıca sizinle ne kadar samimi olabilir ki zaten.

Bir saygısızlık durumu yoksa kendi haline bırakın. Çünkü tamda anlattığınız gibi bir gelinim. Kimseyle problemim yok ama mesafeliyim ve telefon görüşmeleri yapmayı sevmiyorum. Kendi ailemide aramam huyumu bildikleri içi onlar ararlar. Hatta laf arasında anneöe söylemiş kayınvalidem oda o öyledir huyu öyle sen ara demiş onlar arıyorlar. Bu durumdan çok memnunum gereksiz samimiyetler yok herkes çizgisini biliyor

6 yildir evliyim sozlendigim gunden bu yana toplasan 3 defa falan aramislardir esimin tarafi.ilk zamanlar ben arardim ama dogum yaptim bi gorumcem disinda hic kimse aramadi beni.o gunden beri asla aramiyorum hic birini.onlarda acaba bu gelin bizi neden hic arayip sormuyor ne hayirsiz gelin diyorlardir.

Ne gerek var ki? Yan yana geldiğinizde iyi davranıyorsa neden ısrarla araması beklenir? Kardeşinizle konuşun selam söyleyin yeter bence. Aramıyorsa aramayın herkes mutlu olsun

Acaba benim gorumcem olabilir misin?sakasi bir yana bende aramam mesafeli olmadan yanayim,cunku denedim gordum tecrube ettim cok sik gorusunce evet ortada mesafe falan kalmiyor.Hem ne luzumu varki surekli aranip konusmanin?muhtemelen fazla gorusmek istemiyor,iyi de yapiyor,kardes candir siz kardesinizle arayip konusun bence yeter...

Ben zamanında her gün arar konuşurdum kv ve gorumceler ile , hatta WhatsApp grubu bile kurmuştuk. Sonra benim bu iyi niyetime rağmen oğulları ile ayrılmaya karar verdiğim anda gel bize hiç bir şey istemeden bosan, problem çıkmasın diyecek kadar salak yerine koydular. Ondan sonra ben mesafe koymaya uğraştım ve de kötü gelin oldum. Boş verin ne kadar mesafe hem size hem karşı taraf a iyidir, üzülmeyin.

Ben de sizin gelininiz gibiyim. Telefonla aramam. Gidip gelindiginde normal konusurum. Cunku cok mudahaleci bidi bidici bir aile cekemiyorum fazla.
Sorunuz cevap ise, evet sizinle muhatap olmak istemiyor.

Yanlis anlamayin, siz guzel bir dille soylemissiniz ama ben GELINIMIZ tabirinden bile rahatsiz olabilecek biriyim mesela kimsenin gelini yengesi susu busu olmak istemem, sadece bir adami sevip onun karisi oluyorum diye dusunurum. benim gibi yabani insanlar da var yani sanirim o kisi de benim kafadanmis, soguk, uzak duran.. bosverin zaten fazla yakinliktan da hayir gelmiyor

Ne güzel anneniz, babanız ve iki kardeşiniz var. Onlarla görüşüp vakit geçirin gerisini de düşünmeyin. Herkes sürekli görüşmek zorunda değil, gelininiz kardeşinizin eşi sadece. Onun dışında sizlerle fazla muhattap olmak istemiyor olabilir . Normalde biraraya geldiğinizde saygıda kusur etmeyip gerektiğinde konuşuyorsa bir problem yok bence.

Ben de pek aramam sevmiyorum aramayı ama sorun olduğu için annemi ararım her gün çünkü onla konuşacak bir şeyler var ama kayınvalidemi her gün arasam veya eltilerimi ne konuşacağım ki

Bı de geline sormak lazım kimse yoğurdum eksi demez. Daha şimdiye kadar ben gelinin şöyle burnundan getiriyorum diyen birini gormedim. Belki de siz kötü niyetli olmasaniz bile farkında olmadan söylediğiniz şeyler bazen yapılan espiriler bile kırıyor batıyor olabilir.

Yapı meselesi bence. Ben de pek aramam ama sevmediğim için değil, yapım ve tarzım değil.ama sorunumuz sıkıntımiz yoktur

Sizde aramayın belli ki istemiyor fazla görüşmek.Saygı duymak lazım

İnsan görümcesini neden arama gereği hisseder ki ? Ne konuşacaksın ? Biz 2-3 haftada 1 yüzyüze görüşürüz. 12 yıllık evliyim 12 kere aramamışımdır. Onlarda söyleyecek önemli bir konu yoksa aramazlar. Bunu dert etmedik hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…