- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
Mesafe koyuyor klasik gelin muhabbetleri sen iyi olursun o olmak istemez o iyi olur sen istemezsin . Hep böyle sende maserati ko yMerhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.
Aynilarini yaşıyorum gelin kizi arayıp rahatsız etmem ben onlardan 1-1.5 sâtlik uzak mesafede oturuyorumMerhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.
Şimdi düşündüm de kayınvalidem de beni toplasam o kadar aramıştır :))Bende ayda bir ararım .Ama hiç sizin gibi düşünmedim acaba benim ile muhatap olmak istemiyor mu :))))Merhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.
O gelin ben miyim diye düşündüm. Görümcemin birini son 2 yılda 3 kere aramışımdır. Diğerini ise hiç.Merhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.
Harikasın. Tam benim kafa yapımGenelde ailelere elimizi verince kolumuzu kurtaramiyoruz,ondan olabilir. Benim hayattan ogrendigim sey kimseye merhaba demeye gelmiyor valla,tasi taragi toplayip evine yerlesen mi istersin,her pazar gorusmek isteyen mi dersin,borc isteyen mi dersin hepsi var. En guzeli hic gorusmemek.
Siz kardesinizle gorusun her gun ,her gun arayin. Gelin neden sizi arasin ki,herkes kendi evladiyla takilir,herkes kendi ana babasini arar.
Tabi ayrıntı bilmiyorum ama yazdığınız için söylemek isterim .Kendi kardeşlerim bekar sadece büyük gorumcemin iki çocuğu var 6 ve 3 yaşında .Ve inanın eşim lafta düşkün ama ne dogumgunu hatırlar ne bişey .özellikle kendi çocuğu olduktan sonra düşkünlük filan kalmadı ve ben hep dofumgunkrinde hediye alip yolladım giderken götürdüm .Kv geldi onunla gönderdim (farklı şehirlerdeyiz) ki görümce ile ciddi bir sorun yaşadık ve ben haklıydım o yüzden goeusmuyoduk.Yine de çocuklara yansitmam ki gerçektende kendi yeğenim olsa bu kadar severim ..yani gelininizde belki ictendir esiyle başka sorunlarda vardır .Birde iki kişinin arasında çıkan tartışmanın konusunu , ayrıntısını anlatan kim?? Kardeşinizse yuh diyorum dengeyi kuranayip herşeyi size anlstirsa tabiki kinlenirsiniz .Aynilarini yaşıyorum gelin kizi arayıp rahatsız etmem ben onlardan 1-1.5 sâtlik uzak mesafede oturuyorum
Bana iki kez geldiler evleneli 2 sene oldu ben de iki kez onlara gittim
Geçen öğrendim ki evde büyük kavgalar olmuş hemde benim çocuklarım bahane edilerek
Anneme gelmek istemiyormuş gelin hanım :bla blaaa
Bunu duyunca kaynar su akti başımdan onu arayan yok illa gel diyen yok meğer kardeşim yegenlerini özledikce sorun cikartiyormis
Artık msj bile atmiyorim halbuki en son anneme benim çocukların yanına gelirken kurabiye yapıp gelmişti ayyy sizin için yaptım diyerek ...
Ondan sonra tonla sorun yaşamasına rağmen
Geçen bir düğünde kızıma küçük bir hediye almış
Samimiyetini hiç inanmıyorum artık ve sadece kardeşim için gorusurum bundan sonra
Anlatan kardeşim elbeette daha detaya inmeyecegim ama gelin hanım ortalığı ayağa kaldırana kadar bağırıp mahalleli benim ailemi arayınca elbette ki haberleri olacaktı durduk yere ankatmadi kardeşim deTabi ayrıntı bilmiyorum ama yazdığınız için söylemek isterim .Kendi kardeşlerim bekar sadece büyük gorumcemin iki çocuğu var 6 ve 3 yaşında .Ve inanın eşim lafta düşkün ama ne dogumgunu hatırlar ne bişey .özellikle kendi çocuğu olduktan sonra düşkünlük filan kalmadı ve ben hep dofumgunkrinde hediye alip yolladım giderken götürdüm .Kv geldi onunla gönderdim (farklı şehirlerdeyiz) ki görümce ile ciddi bir sorun yaşadık ve ben haklıydım o yüzden goeusmuyoduk.Yine de çocuklara yansitmam ki gerçektende kendi yeğenim olsa bu kadar severim ..yani gelininizde belki ictendir esiyle başka sorunlarda vardır .Birde iki kişinin arasında çıkan tartışmanın konusunu , ayrıntısını anlatan kim?? Kardeşinizse yuh diyorum dengeyi kuranayip herşeyi size anlstirsa tabiki kinlenirsiniz .
Bende kv bsyila bayila girysmuyorum .Sebeplerin var cidden .