Gelinimiz bizimle muhattap olmak istemiyor mu ?

Mesafe koyuyor klasik gelin muhabbetleri sen iyi olursun o olmak istemez o iyi olur sen istemezsin . Hep böyle sende maserati ko y

Aynilarini yaşıyorum gelin kizi arayıp rahatsız etmem ben onlardan 1-1.5 sâtlik uzak mesafede oturuyorum

Bana iki kez geldiler evleneli 2 sene oldu ben de iki kez onlara gittim

Geçen öğrendim ki evde büyük kavgalar olmuş hemde benim çocuklarım bahane edilerek

Anneme gelmek istemiyormuş gelin hanım :bla blaaa

Bunu duyunca kaynar su akti başımdan onu arayan yok illa gel diyen yok meğer kardeşim yegenlerini özledikce sorun cikartiyormis

Artık msj bile atmiyorim halbuki en son anneme benim çocukların yanına gelirken kurabiye yapıp gelmişti ayyy sizin için yaptım diyerek ...

Ondan sonra tonla sorun yaşamasına rağmen

Geçen bir düğünde kızıma küçük bir hediye almış

Samimiyetini hiç inanmıyorum artık ve sadece kardeşim için gorusurum bundan sonra

Ben de öyleyim. Kotu niyetli degilim, onlarin da kotu oldugunu dusunmuyorum. Aramızda bir sorun yok m. Ama ne bileyim çok içli dışlı olmak istemiyorum . Arayınca konuşacak bir şey de bulamıyorum. Senede bir iki kez bir araya geliyoruz, o zaman gayet samimi içten davranıyorum. Problem yaşamıyorum böylesi daha iyi

Buraya yorum yapanlar beni görse soğuk nevale yabani vb bir sürü şey der kesin . Evli vb değilim ama çok çok yakınlarım dışında kimseyi özel günlerde bile aramam.

Hem görümceyim hem gelin.

Gelinken de ben haklıyım
Görümceyken de ..

Hepimiz öyle değil miyiz

mesafesini koruyor bence
bende oyleyim ne zaman canim cicim olayim aman gonulleri kirilmasin demekten vazgeçtim mesafeyi koydum ozaman rahat ettim
kendi gelinimizide rahatsiz etmem 2 haftada bir gorusurum telefonla 5 dk yi gecmez oda
evlendi diye benimle miç miç olmak zorunda değil çünkü

Bi kere samimi olayım dedim olanlar hoşuma gitmedi bende mesafemi koydum. Aramam sormam ararsa nadir açarım. Kötü olmaktansa Böyle olması iyidir

Şimdi düşündüm de kayınvalidem de beni toplasam o kadar aramıştır :))Bende ayda bir ararım .Ama hiç sizin gibi düşünmedim acaba benim ile muhatap olmak istemiyor mu :))))
Bence kaç kere aramış diye takılmayın önemli olan bir araya geldiğinizde ki muhabbetiniz.Bu arada kayınvalidemi çok severim ama gerçekten çok severim

Ben de boyleyim o kadar cok problem yasadim ki esimle gelmedin aramadin ara sor bilmem ne kavgalardan kusacaktim bi ara asla samimi olmam artik gorunce konusurum iyi davraniriz bu;esime aramizda hicbir problem yok deme bicimim

Yani benim aklıma gelmez görümcemi aramak eğer arkadaş gibi değilsek bence en güzeli hiç kasmayın kendinizi ara ara görüşüyosunuz yeter ne gerek var ki fazlasına

O gelin ben miyim diye düşündüm. Görümcemin birini son 2 yılda 3 kere aramışımdır. Diğerini ise hiç. kaynanamda ayda 1 kere ancak konuşurum. Özlemiyorum ki hiçbirini. Ne yapayım telefonla da konuşmak en nefret ettiğim şey, hiç sevmem arama yapmayı. Ben arayınca da onlar çok çok mutlu olmuyordur Eminim . Yapım soğuk

Harikasın. Tam benim kafa yapım sırf yukarda saydıkların için kimse ile samimiyet kurmuyorum. Akraba olarak tabi. Benden uzak Allah’a yakın olsunlar

Bende hiç sevmem özel günde vs birilerini aramayı.Nişanlımın anne babasını kandillerde zorla annem arattırıyor ayıp diye bilmiyorum bana gereksiz geliyo

Tabi ayrıntı bilmiyorum ama yazdığınız için söylemek isterim .Kendi kardeşlerim bekar sadece büyük gorumcemin iki çocuğu var 6 ve 3 yaşında .Ve inanın eşim lafta düşkün ama ne dogumgunu hatırlar ne bişey .özellikle kendi çocuğu olduktan sonra düşkünlük filan kalmadı ve ben hep dofumgunkrinde hediye alip yolladım giderken götürdüm .Kv geldi onunla gönderdim (farklı şehirlerdeyiz) ki görümce ile ciddi bir sorun yaşadık ve ben haklıydım o yüzden goeusmuyoduk.Yine de çocuklara yansitmam ki gerçektende kendi yeğenim olsa bu kadar severim ..yani gelininizde belki ictendir esiyle başka sorunlarda vardır .Birde iki kişinin arasında çıkan tartışmanın konusunu , ayrıntısını anlatan kim?? Kardeşinizse yuh diyorum dengeyi kuranayip herşeyi size anlstirsa tabiki kinlenirsiniz .
Bende kv bsyila bayila girysmuyorum .Sebeplerin var cidden .

Anlatan kardeşim elbeette daha detaya inmeyecegim ama gelin hanım ortalığı ayağa kaldırana kadar bağırıp mahalleli benim ailemi arayınca elbette ki haberleri olacaktı durduk yere ankatmadi kardeşim de

Çok meseleler var da ulu orta konuşulacak şeyler değil ama bazı gelinler gerçekten çok kurnaz ve dislanmaui hakediyor ://

Kendimden örnek vereyim hiç aramam,çok nadir arkadaslarimj ararım onları bile aramam,ben bazen telefona bile çıkmam açmam,huy:) annem babam eşim işyeri dışında pek kişiye de cvp vermem,canım isterse ararım o ayrı:) ama eşimin kardeşini arayayım bı demem,o da tek çocuğum ve yalnız büyüdüm ondan ne kalabalığı severim ne çok sesi.

Ya gerçekten akrabalarıyla mesafeli olmayı uygun görüyordur yada telefonda konuşmayı sevmiyordur.. bende şahsen kimseyi aramam öyle ancak bayramdan bayrama.. milletin işi gücü var rahatsız etmek istemem böyle düşünüyordur sizin gelinde belki hem zırtta pirtta aramasındansa ne güzel sessiz sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…