Gelinimiz bizimle muhattap olmak istemiyor mu ?

Alakası yok yapısı öyledir bende öyleyim

Bende aynı gelininiz gibiyim. Yani evli değilim ama karakterim gereği telefonla konuşmayı asla sevmiyorum. Uzakta olunca bile kendi annem aradığında ne konuşacağım diye tedirgin olurum. Gayet normal gelininizin yaptığı. Demem o ki sizden hoşlanmama, sevmeme gibi bir durum yok sadece telefonla konuşmayı sevmemiş ola bilir. Telefonla konuştuğuma sürekli mesajlaşmayı ve ya yüz yüze görüşmeyi tercih ederim. Galiba telefon fobim var benim. Evde yalnız olunca eğer telefon çalarsa bile açmıyorum. O derece hoşlanmıyorum

Merhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.
Bende telefonla konuşmaktan nefret ederim kendi annemi bile telefonda arayıp konuşmuşluğum çok azdır, telefonda konuşmayı sevmiyordur.

Bir suru nedeni olabilir..Eger bir sey yasamadiysaniz telefonla konusmaktan hoslanmiyor olabilir..Fazla muhabbetin tez ayrilik getirdigine inaniyor olabilir.:)) Ortak noktalariniz var mi??Sık gorusmuyorsaniz konusacak bir sey bulamiyor olabilir.Insanlarin secimlerine saygi gostermek lazim ama ozel gunlerde bir bayramda,kandilde,hastalikta insanlar birbirini aramali.Bunu yapmiyorsa tercih diyemem insanligi tartisilir bu konuda.

ne güzel gönüllerin kırılmadığı bir ilişkiniz var . En güzeli ne iyi olacaksınız ne kötü. Size karşı bir saygısızlığı da yoksa bence hiç bir sakıncası yok.

Merhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.
Herkes çok iyi çok iyi demişte bana normal gelmedi. Benim erkek kardeşim geçtiğimiz yaz evlendi. Gelinimizle on günde bir konuşurum hatta sömestrde geldi beş altı gün kaldı beraber vakit geçirdik.çokta iyidir çok sıcak şakacı bir insandır arada dozunu kaçırıyor tabii 😁 ama soğuk konuşmayan bir insan olsa çok gerilirdik. Her insanın kusurları vardır biz de dört dörtlük değiliz tabii ama böyle hiç aramasa bende derdim zaten ne iş ne arayıp ne soruyorsun diye 😁 bende arıyorum tabii. Kardeşimiz gibi oldu kendisi. Ben mesafeli ilişkileri sevmiyorum zaten aile arasında.

X