- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Düşünceli bir insan böyle yapmaz böyle yapan zaten düşünceli değildir o sebepten bunun kalp kırmadan çözüm yolu yok düşüncesi olmayana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha çok güldüm.Şaşırmadım var böyleleri. Arkadaşımın komşusuda öyle idi. Allah'ın günü gelirdi ona.
Hatta gece yarısı oluyor kocamla koltukta uyuyakalıyoruz o tv izliyor, Keyfi gelince uyandırıp ben gidiyorum diyormuş. En son dayanamayıp taşındılar
Yanında karısını ve çocuğunu taşımayan bir adam daha da kötü.. Sizin baş ağrınız da çocuktan değildir zaten migren varsa tetiklenmiştir kalabalık stresi ile..
Ben de eskiden kimseyi kırmamak için kendimi çok yorardim. Tatsızlık çıkmasın aramız bozulmasin vs derdim. Ama karşınizdaki insan sizi bile isteye yoruyor mağdur ediyorsa siz de ondan çekinme. Kaldı ki ozlediginden gelmiyor bence, internetle çocuklar oyalansin biraz olsun başımdan gitsinler diye geliyor. Ben böyle yüzsüz insanlardan çok kötülük gördüm mesela. Alınmasın diye gikimi cikarmadigim insanlar arkamdan dedikodumu yaptı iş çevirdi. Mesela bir arkadaşım vardı aynı sizin komşunuz gibi devamlı cagirilmadan evime gelirdi. Kapıyı açmasam arardı. Çocuğunu falan da getirirdi. Sonra şey demiş benim için "Onun evi de sigara kokuyor hiç gitmek istemiyorum ama çağırıp duruyor sürekli "Merhaba hanımlar;
Bir süredir beni rahatsız eden bir konudan sebep, sizlerden fikir almak istiyorum.
İş yerimden tanıdığım bir abla var önceden benim işyerimde görevli çalışan, ben kreş öğretmeniyim. Ailemle yaşıyorum ve bize sürekli gelmek istiyor bazen gün aşırı, bazen iki üç günde bir. Atlattığım ya da yorgun olduğumu söylediğim zamanlarda, aradan 2-3 gün geçiyor , dinlendin mi geleyim mi , çay demle ablana gibi gibi diye mesaj atıyor. 2 tane de erkek çocuğu var 10-15 yaşlarında yanında onları da getiriyor.
Ben artık inanılmaz rahatsız olmaya başladım üst üste gelmesini kabul etmeyince bu sefer ; ' Çocuklarla alışverişe çıktıydık akşam da bir uğrayalım dedim' lere kadar dönmeye başladı mevzu. İyice yüzsüzleşti yani.
Kadının eşi gurbette çalışıyor, eve ara ara geliyor 2-3 ayda bir gibi, ablanın bu rahatlığı çok rahatsız ediyor beni, başka kapısı yok gibi davranıyor. Bir de evlerinde internet yok, çocuklar telefondan giriyorlar , bizde olduğu için bilerek sık sık çocuklarını oyalamak maksatlı geldiğini düşünüyorum. Çocukları koltuklara yayılıp online oyun oynuyorlar çünkü gece 11'e kadar gitmiyorlar. Ben bütün gün kreşte akşama kadar çocuklarla ilgileniyorum zaten bir de bu ablanın çocuklarının gürültüsünü dinlemek istemiyorum artık,ailem de ileri yaşta yaşlı insanlar zaten gerek yok bu rahatsızlığa.
Sizden fikir istiyorum ablayı nasıl kendimden uzaklaştırabilirim, evimize bu kadar sık gelme diye kibarca kalp kırmadan nasıl söylerim?
Bu da ek bilgi kendisi hiç davet etmiyor sadece kendi gelsin istiyor :)
Çocukların hemen hemen çoğu birbirinin aynısı maalesef. Anne ne yaparsa yapsın başka evde de sakin kalamıyorlar. Yazık o anne neler çekiyordur bir de onu düşünmek lazım..Orasi kendilerini ilgilendirir. Migrenim var mi bilmiyorum kalabalik degildi sadece eltim ve cocuklari...
Ama sanki 10 cocuk sesi cikartiyorlardi, evde kedim var bir ara cocuk kedime bir sey firlatmaya kalkti zaten hayvani onlardan koruyacagim diye gozumu ayiramadim hem cocuklarin bagirtisi hem sinir başima vurdu yani patlamistim sonunda. Pişman oldum eve kabul ettigime.
Çocukların hemen hemen çoğu birbirinin aynısı maalesef. Anne ne yaparsa yapsın başka evde de sakin kalamıyorlar. Yazık o anne neler çekiyordur bir de onu düşünmek lazım..
Evet herkesin kafası kaldırmaz haklısınız ama illa ki içinde bulunacaksınız çocuklu ailelerin. Alışmak lazım bir yerde..
Migrenim tutunca benim de gözüm bir şey görmez ama dışardan kırıcı görünüyor ben başka bir yolunu bulurdum bunu söylemenin.
Eltiye gelince öyle bir eşe sahip olduğu için onun da Allah yardımcısı olsun.
Kırmadan nazıkce musait degılım ısım var evden cıkıcam de her aradıgında bazende telefonu acma yorgundum dınlenıyordum dersınMerhaba hanımlar;
Bir süredir beni rahatsız eden bir konudan sebep, sizlerden fikir almak istiyorum.
İş yerimden tanıdığım bir abla var önceden benim işyerimde görevli çalışan, ben kreş öğretmeniyim. Ailemle yaşıyorum ve bize sürekli gelmek istiyor bazen gün aşırı, bazen iki üç günde bir. Atlattığım ya da yorgun olduğumu söylediğim zamanlarda, aradan 2-3 gün geçiyor , dinlendin mi geleyim mi , çay demle ablana gibi gibi diye mesaj atıyor. 2 tane de erkek çocuğu var 10-15 yaşlarında yanında onları da getiriyor.
Ben artık inanılmaz rahatsız olmaya başladım üst üste gelmesini kabul etmeyince bu sefer ; ' Çocuklarla alışverişe çıktıydık akşam da bir uğrayalım dedim' lere kadar dönmeye başladı mevzu. İyice yüzsüzleşti yani.
Kadının eşi gurbette çalışıyor, eve ara ara geliyor 2-3 ayda bir gibi, ablanın bu rahatlığı çok rahatsız ediyor beni, başka kapısı yok gibi davranıyor. Bir de evlerinde internet yok, çocuklar telefondan giriyorlar , bizde olduğu için bilerek sık sık çocuklarını oyalamak maksatlı geldiğini düşünüyorum. Çocukları koltuklara yayılıp online oyun oynuyorlar çünkü gece 11'e kadar gitmiyorlar. Ben bütün gün kreşte akşama kadar çocuklarla ilgileniyorum zaten bir de bu ablanın çocuklarının gürültüsünü dinlemek istemiyorum artık,ailem de ileri yaşta yaşlı insanlar zaten gerek yok bu rahatsızlığa.
Sizden fikir istiyorum ablayı nasıl kendimden uzaklaştırabilirim, evimize bu kadar sık gelme diye kibarca kalp kırmadan nasıl söylerim?
Var öyle insanlar benimde bi komşum vardı canımdan bezdirmişti kapıyı açmiyodum 10 dk sonra çocuğu gönderiyordu ben taşındım da kurtuldumAilenizle yaşıyorsanız, onlar da rahatsızdır. En çok onlara haksızlık bu bence. Hatada bir iki kez niye tanımadıkları bir kadını ve çocuklarını çeksinler ki?
Sürekli reddedin ya da annemlerin çocuk gürültüsünü kafası kaldırmıyor yaşlı insanlar X abla kusura bakma deyin.
Ben olsam hiç kıvırmam ama siz kırmadan dediğiniz için bahane yazdım.
At numarayı özelden gönderelim kardeş..Burdan ablaya bir toplu mesaj mı gönderseniz Bibi'cim , beni kurtarmış olursunuz :)
Reddedemezsiniz çünkü zaten sormuyor o yüzden mesajlara görüldü atmayın kapı çalarsa da açmayın bitti gitti ben mesela eğer birini ya da kargo beklemiyorsam kapı yüz kere de çalsa açmamMerhaba hanımlar;
En sonki mesajdan sonra gelen giden yok :) küstü galibaSSorununu cozebildinmi merak ettik :)
o günden beri ses yok muEvet mesaj göndermişti akşam uğrayacağım diye dün, annem babam yaşlı insanlar malum hastalık hala devam ediyor artık eve misafir kabul etmiyoruz dedim, denk gelirsek dışarıda bir çay içeriz abla ,zaten çalıştığım için müsait olmuyorum yazdım okudu bişey yazmadı :)
Evet artık kabul etmiyoruz misafir dedikten sonra yok hiç :)o günden beri ses yok mu
iyi yapmışsınız