galiba mesafe koymak en doğrusu olacak.. taşınma olayında da 65 yaşındaki annemi yardıma çağırmış bir insan kendisi. kendi ailesi de aynı şehirde yaşıyor olmasına rağmen. annemi babamı kullandıklarını o kadar çok hissediyorum ki özellikle babama hiç kıyamıyorum düşüncesizliklerinde.Komsu olayinda BAK NAZAR ETME GEBELIGIME DIKKAT ET GOZUNE SOZUNE demek istemis. Gezme olayinda bilemem bosbogazlik yapmis olabilir. Babani cagirmamalari da dusuncesizlik olabilir cunku sen sitem edince hemen cagirmislar. Tasinma olayi da oyle olabilir ben de tasinanin yardimina kosmam anca cagrilmam lazim gitmem icin. Biraz mesafe koy kafana takmaya degmez yenge sonucta siki fiki olmaya gerek yok ablan degil ya
kadın neye sahip olursa olsun herşeyden önce isteyeceği şey anneliktir gibi bir laf etti.
Ben kadın değilim demekkihiç istemiyorum çocuk yapmayıda düşünmüyorum zaten. Babanız kendi işini göremiyormu ki abinlerinin çağırmasıno bekledim bu tatz şeyleri bende pek anlamıyorum çünkü benim babam olsa her işini kendi yapar kimseyede gitmez
amin inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile sağlıkla olsun..Siz herşeye sahipsiniz o da sizin çok isteyipte nasip olmayan bebeğe sahip aklı sıra laf sokuyor.
Boşverin takmayın kafaya
İnşallah en kısa surede bir bebeğiniz olur mutluluğunuz taçlanır