gelinimiz, ben ve tuhaf düşünceler...

Aynen arkadasim birak sen soyleme de ayse fatma hayriye soylesin sende o kudurunca ciftetelliye yaparsin oh hic ne sikiyon canini ayrica cocugun olmasa 3 dusuk olmaz merqklanma allahin izniyle alirsin kucagina sen de olanlari da cogunu goruyorum ne hallerde buyuyor cocuklar hastalikli kafalarla buyuyorlar en onemlisi sen kendine bak kimseye de ezdirme kendini

Ben konuyla alakasız bir yorum yapıcam. Acaba düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? Kaç aylıkken düşüyor çocugunuz? Kızkardeşimde 2 bebeği karnında öldü yani canlandıktan sonra belli bir süre geçince kalp atışları duruyordu.İstanbulda yaşıyor kendisi bakırköy tıp fakultesinde yapılan testler sonucu kanında pıhtılaşma oldugu tesbit edildi ve 3 bebegine hamile kalmadan kan sulandırıcı iğne ve hap kullandı hamileliğinin 9 ayı boyuncada önce göbeginden,göbeği büyüyüncede kolundan olmak şartıyla kan sulandırıcı iğne yaptırdı şimdi dünyalar tatlısı bir Muhammedimiz var 2 buçuk yaşında
Rabbim hiç bir Kadını Kuçagı boş bırakmasın inşallah

bu sadece yengenize özel bi durum değil ben öğretmen oldum ev hanımı komşum bile kıskandı yengeniz çok normal kadınız fıtratımızda var :)

ben bosandigimda da bi kuzenim yeni evliydi ve beni aklinca kiskandirmak icin elinden geleni yapti o donem.. ben saf once cok uzuldum bu kotulugune ve o zamanki psikolojiyle sirf 'kiskaniyo' demesinler diye bsy yok gibi davranip ilgili olmaya calistm onun anlattiklarina ezik ezik.. ne zamanki Allah'in izniyle psikolojim toparlandi, silkelendim, ne oluyo lan dedim.. ve kendime gelince, aklim ermeye baslayinca, onlarin ne yapmaya calistigini gordum.. bosanma gibi aci bi olayda bana nispet yapacak kadar hain, ve bu kadar zavalli olduklarini acikca gordum.. insan Allah'tan korkar ya.. ve dedimki, kim ne dusunurse dusunsun, isterse kiskanc desinler, Allah biliyo nasilsa, gerisi onemli degil.. oyle bi mesafe koydum ki, simdi korka korka yanasip konusuyolar.. hatta kendime dedimki 'şu zavalli, lavantayi amma buyutmus gozunde, hayatinin amaci ben olmusum, yapmasin, siradan bi insanim ben de ' zaten olanlar benim yuceligimden degil, onun asagilik kompleksindendi.. davranislarimla onun beni kiskandirmak icin yaptigi her seyin onemsizligini, hicligini vurdum yuzune, hem de saygiyi bozmadan ve tek kelime etmeden.. boyle insanlar icin yiprandigina degmez.. ne küslük ne samimiyet.. umrunda olmadigini hissetmesi agzini kapatmasi icin yeterli oluyo genelde..

Tam tersine siz değil, çocuk doğurup büyütmek dışında bir işi olmayan yengeniz sizi kıskanıyor.tek çözüm mesafe koymak ve fazla muhatap olmamak .sizin de mutlaka Allahın izniyle bebeğiniz olacaktır hiç kafanıza takmayın dediklerini.

yengem de bir kadın neye sahip olursa olsun herşeyden önce isteyeceği şey anneliktir gibi bir laf etti.

tırı vırı yaaa... kendisi ev kadını sıkıntıdan patlıyordur muhtelemen sizi de kıskanmıştır kariyeriniz var, elinize para geçiyor seyahat ediyorsunuz. o size çocuğuyla nispet yaptıkça siz de onu ezin, şunu aldım, ofiste şöyle güzel bir gün geçirdim, kariyerli bir kadın olduğum için çok memnunum, terfi bekliyorum, seyahate yurtdışına gideceğiz, ay yazık canım sana iki çocukla hiçbir yere de gidemezsin, çocukların masrafı da belinizi bükecek vs. o sizin canınızı acıtmak istiyorsa kadınca hırslarıyla, siz on katı ezin onu.

Cahil işte. Tabi her kadın anne olmak için yanıp tutuşuyor veya her kadın düşük yaptığı için başkalarını kıskanıyor. Şimdi o kadın anne olacak ve çocuk yetiştirecek. Sonucu gözümde canlandırabiliyorum. Bunları iyi bir eğitimden geçirip biraz zeka aşılayıp öyle anne yapmak gerek.

çocukla ilgili bence yaptığı imalar yanlış, Allah herkese verceği zamanı bilir, o yüzden bence ima yapmasın çünkü Allahın sopası yok

Maalesef hamilelik konusunda ya korkuları var ya fesat ya da konu komşu dolduruşuna gelmiş.. Babayı çağırmaması, taşınmaya gelmemesi düşüncesizlik. Abinize düşerdi hoş bunları düşünmek, ona değil.
Bence canınızı sıkmayın, siz niyetinizden eminsiniz. Allah da biliyor, boşver..
Hamileliğiyle ilgili içinden geldiği gibi davran, hiçbir şey sormazsan yerinden kalkarsan da çekemiyor derler. Sonuçta bebek bir yandan da abinizin, halası olarak sormak da en doğal hakkınız. En kısa zamanda hayırlısıyla size de bir bebek dilerim. :)

Canım benim... Abinlere kırılmakta çok haklısın, senin baban ise onların da babası, masaya bir yemek tabağı daha koyacaklar alt tarafı. Düşünüp çağırmaları lazım....

Ev taşımanın zorluğunu iyi bilirim tek başına iyi altından kalkmışsın vallahi bravo...

Hamilelik konusunda da kafana sen hamileliği taktığın sürece hamile kalma ihtimalin çok düşük stres gebe kalmayı etkiliyor çünkü. Elinden geldikçe kitap oku bir şeylere sar kafanı. Ve cinsellikte bebek olsun diye değil, tadını çıkartmak için ilişkiye gir bak her şey o zaman nasıl değişecek

Gelelim yengene, kıskanma ya da haset değil ki bu his bambaşka bir şey. Seninle aynı şeyi yaşamışız. Bizim bebek istediğimiz dönemde görümcemin hamile kaldığını öğrendim sevindik mutlu olduk. O ay bizde denemelere başlamıştık, o ay kafama takmaktan stresten düşünmekten hiçbir şey yolunda gitmedi. Ben bebek işini ciddiye aldıkça eşim kafasına göre ilişkiye girmek istiyordu ben de üzülüyordum. Gün aşırı olmuyor diye. En son dedim ki bak kardeşin hamile onu görünce ben de özeniyorum, ben de bir an önce olsun istiyorum bu kıskançlık değil. Ama biz de bu duyguyu tadalım istiyorum dedim. Eşim anlıyorum canım kıskanmadığını sen de anneliğe heves ediyorsun dedi. Her şey bundan ibaret bizde heves ediyoruz yani... Kıskanma haset kötü insanların işidir. Hiç böyle düşünme tamam mı....

Sana bol bol dua edicem rabbim tez zamanda hayırlı bebekler nasip etsin sana. :) Hamişlerin duası kabul olurmuş, ben de bir hamişe dua ettirmiştim :) İlişkiden sonra hooop dik havaya ayakları, sabah yıkan :)

yenge hanımın becerebildiği tek şey bu olduğu için böyle konuşuyor.
aldırmayın sizde diğer alanlardaki başarınızı göze sokun.

Aferdersiniz de gelininiz sizi her zaman çağırmak zorunda mı??? Bu ne kapris bu ne düşünce yaaa... Aynısını siz yaptınız mı da bekliyorsunuz. O kız eve gelin geldi diye sizin hizmetçiniz olmak zorunda değil....

Sen kiskanmiyorsun. Asil o seni kiskaniyor. Benim uyduruk arkadasda böyleymisde yeni yeni anliyorum. Allah büyük kendi icindeki pislikte fesatlikdan baisna gelen gelecek sen hiic ilgilenme onunla.

yengeniz cahilmiş.eliniz ekmek tutuyor maddi durumunuz iyi.siz eşiniz için anneden başka şeylerede sahipsiniz.ama o sadece anne olabilir.kıskanmış sizi.boşverin allah hayırlı evlat versin.benim görümcek benden 3 yaş küçük benden önce evlendi ben hala nişanlıyım.bir havalar atıyordu anlatamam.normalde mesaj atmazdı yatak odası alınca ve kocasıyla ilişkiye girince atıyordu.kıskandım mı hayır cahil çünkü benim yaşadığım aşkı asla yaşayamayacaktı ve yaşayamadı.kocasıyla boşanma derecesine geldi sırf kocası boşanmasın diye hamile kaldı, öz anne babasının yanında kocasından dayak yeme derecesine geldi.ama birde bana bakın herşeyi gönlümce yapıyorum ve ayakkabılarımı dahi nişanlım bağlıyor.
allaha havale et ve mesafe koy

hemen birde eşini aramışsınız huzur bozdunuz noldu rahatladınız mı??

allah yengenızı acılarla sınamasın
büyük büyük hareketler ve laflar edıyor
tek sanssızlıgınız boyle bı cahılın evınıze gelın gelmıs olması
canınızı sıkmayın cahıllıgıne verın

yapıldı cnm tüm testler yapıldı herşeye bakıldı eşim ameliyat oldu vs.. ümitsiz değilim inşallah Rabbim zamanı gelince verecek diyorum .. bir sonraki gebeliğimde iğne kullanıcam ben de nasip olursa zaten..

Bende çalışıyorum, kariyer yapmak istiyorum biz kendimiz uzun bir süre çocuk düşünmüyoruz mesela ama eltim beni ilk aydan hamile bırakmaya çabası, annelikten girmesi, çocuk sevgisinden çıkması görülmeye değerdi. Bazı insanların kapasitesi az maalesef, kendisi yetersiz olunca başkasının yeterli olmasını da gözleri götürmüyor..

gelinimiz bizi bırak her zaman, evlendim 2 sene oldu 1 kere eşimle beni çağırmışlığı yok cnm. ben kendimden geçtim zaten kii davet bekleyen bir insan değilim ararım evde misin diye evdeyse giderim yeğenimi görmeye. yemek varmış yokmuş sallamam abimin evi sonuçta açarım dolaptan peynir domates çıkarır yerim açsam da. orda mesele her ay ev kirasını cebe indirdikleri, arabalarının benzinine kadar doldurttukları babamı yalnız olduğu 10 gün boyunca akıl edip de çağırmamış olması , kendisi ilk yeğenime hamile iken haftada 4 gün gelip annemgilde yiyolardı ve 6 ay boyunca sofraya 1 tabak dahi koymadı hamileyim ben diye. annem hastalıktan ciğerleri patlarcasına öksürürken 1 bardak su doldurup getirmedi kendisi boğaz iltihabı olunca anasına gitmedi geldi annemgilde kaldı 10 gn boyunca yorgan döşek yattı ama sigara içmeye kalkacak derman buldu ne hikmetse. yani canım sen kafanda ne canlandırdın bilmiyorum ama kafanda canlandırdığın gelin bizim gelin değil emin ol

bazen diyorum ki yakın bilip derdimi anlattım keşke anlatmayıp düşünmüyoruz hiç istemiyoruz 3-5 yıl falan deseydim. ne bileyim böyle bir konudan beni yaralamaya çalışacağını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…