- Konu Sahibi Manolyalale
Bu aralar herkesin bi boşanasi var hayir olsun insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala kendi üste cıkıyor yüzüne hasret değilim benle konusma falan ki konustugumda yok aman bosasınGitmeden bosanalim ole git derdim.deli mi ne bu sebeple bu sekilde laf mi soylenirmis
Kötü derken?Çok ama çok kötü şeyler oldu
Ne oldu?Çok ama çok kötü şeyler oldu
Öyle zaten en ufak seyde inceldiği yerden kopsun seni gönderecm falan diyor
O yere attigi domatesleri kendisi temizleseydi. Çok terbiyesiz davranmış cocuk mu bu ya.Bu adamları şımarta şımarta tepemize çıkarttık. Kendilerini ne zannediyorlarsa hayret birşey . Bizde sabah eşimle tartıştık ve sebebi o kadar komik ve saçma ki . Kış için domates konservesi yaptım bu lanet şehirde salçalık domates bile Yok gelmiyor . Mecbur bahçe domatesinden yaptım 20 kg hemde . Sabah menemen yapıyorum gelmiş bana diyor ki bu domates konservesi çok sulu boş boş konuşuyor. Bende beğenmiyorsan yemeyebilirsin dedim. Gitti başka konserve getirdi bana onu açıp gösterecek işte bak atarım da şunu şöyle yaparım da diyor . At dedim ya at karım Allah’ın dağında zorla domates buluyor 20 kg domates doğruyor sen daha bahane bul dedim. İyilikten anlamıyorlar bunlar tabii attı konserveyi heryer kirlendi domates oldu delirdim ya sayamadığımız laf kalmadı . Anasının evinde yiyecek yemek bulamaz karısına gelince bahane bulur. Ki menemen suyu çekti normale döndü bana diyor ki suyu süzdürdün sen . Akşam yüzüğünü koltukta bırakmış sabah görüp sakladım aramaktan ölsün umurumda hiç değil. Bana sarılıyor ki ne olursa olsun sen benim en değerlimsin he he dedim kesin öyledir
Hayırdır?Çok ama çok kötü şeyler oldu
Bugün eşyalara yarın size.Çok şiddetli bir kavga yasandı kendimize değilde esyalara falan bayagı işin sonu gözüktü umarım hayırlısı olur benim için
Ahh ahhh bu erkklerin yeter artık ailem istedigini yapsın sen unut sen yut sen sus ları allah bldigi gbi yapsın senn ailen yapss eisn asla untmaz ama bnde benzerini yasadım esim hep yanımdaydı ama br sure sonra ilişkimize zarar vermeye basladı mevzular bakdım olcak gbi deil dedm en iyisi unutmasamda sineye cekmek susmak yoksa iş kotuye gidiyor esime sınırımı koydum benden cok bsey bekleme knusurum gderm ama asla cok yakın olmam guvenmem dedm okey dedi olelkle hallettk mevzuları sende brz dusun canmkızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedi cidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin
Yahu insanlar gelse evime geldi yayıldılar dersiniz gelmeseler bana niye değer vermediler dersiniz.kızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedi cidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin
Ne alaka asla misafirden kaçmadım aksine hep sıcak yakın insanlara özenirimYahu insanlar gelse evime geldi yayıldılar dersiniz gelmeseler bana niye değer vermediler dersiniz.
Hanım kizlarimiz evliliği oyun sanıyor sonra karşı taraf oyun bitti oynamıyorum diyince ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Haklısınız ama düşünmeye gerek yok artıkOnun affetmeye hoşgörmeye meylettiği konuları siz deşip durmayın ...sorgulamayın .bu durduk yere huzurunuzu kaçırır....kurduğu ilişki sizi ciddi anlamda zarara uğratmadıktan sonra müdahil olmayın kurcalamayın...sonra kötü olan fitne veren efendime söylüyüm insanlıktan nasibini almayan siz çıkıyorsunuz maalesef