- 29 Eylül 2014
- 8.889
- 16.664
O zaman göz segirmesi için de gözün mu çıkması lazım.Yahu bi insanın ağzı kırılmadan yada başka olaylar olmadan neden durup dururken eğilsin
canım burada gelinler hatalı olamaz,burada gelinler çekiştirilemez.burası kaynana ve görümcelerin çekiştirildiği,arkalarından atıp tutulduğu bir platform.sen 2 aylık gelini çekiştirince sorun olur ama başkaları 2 günlük de olsa kaynanayı çekiştirmekte sorun görmezler.hatta sevgililerin anneleri bile çekiştirilebilirKendinizi nekadar masum gösterdiniz gerçekten melek gibisiniz ya siz hiç kimsenin arkasından konuşmazsınız. Ne diyeyim kanatlarınız olur bir an önce
Ailecek kandırılıp kuklaya çevirildikleri için olabilir mi?Bu seni niye bu kadar gerdi ki? Nedir bu gelin düşmanlığı ey ahali
Canımsın ya :*canım burada gelinler hatalı olamaz,burada gelinler çekiştirilemez.burası kaynana ve görümcelerin çekiştirildiği,arkalarından atıp tutulduğu bir platform.sen 2 aylık gelini çekiştirince sorun olur ama başkaları 2 günlük de olsa kaynanayı çekiştirmekte sorun görmezler.hatta sevgililerin anneleri bile çekiştirilebilir
Beni anlayanların çıkması ne güzel sagol canım benim öpüyorumAllah size sabır versin, böyle yalancı, oyuncu insanlarla yaşamak zor. Bugün ağzım yamuldu der, yarın bayılma numarası, sonra görmez, duymaz... sonu yok.
Burada niye konu sahibine sataşılmış anlamadım. Kadın herkesi aldatıyor, gecenin bir yarısı insanları acile taşıyor, doktorunu acilini yalan yere meşgul ediyor, çok mu masum şeyler bunlar? Elalemin yalancısı yüzünden siz ihtiyacınız olan acil sağlık hizmetini geciktirseniz de bu kadar hoş mu görürdünüz Allah aşkına?
Konu sahibi görümceymiş ya, daha kafadan üstüne atlıyor millet. Konuyu okuyup anlamaya gerek yok. Gelin "görümcem yalandan böyle böyle" yapti dese yorumlar tersine döner, yine görümce yerden yere vurulur. Bu neyin kafası yahu.
Allah size sabır, o kıza da akıl fikir versin. Siz onu psikiyatriste götürün. Öyle her oyunuyla da gaza gelmeyin. Daha önce de yalanları varmış zaten. Bunların sorunu gerçek de olsa inanmayacak millet artık, kronik yalancılığın getirisi.
Bunu kabul etmeseydi zorla mı aldık onu biz sanki annesi sırf bize verebilmek için 16 yaşındaki kızı bize 25 diye gösterdi biz mi onu öpüp başımıza koyalım o mu bizi öpüp başına koysun orası tartışılır. Elinizi vicdanınıza götürüp öyle konuşunO gelin 7 kişiyle yaşıyor öpüp başınıza koyun. Kim koloni şeklinde yaşamaya rıza gösterir kolay kolay. Yalan da söyler ayılıp bayılır da. Ah ah neden böyle bir yaşama evet derler orasını anlamak güç.
Hayatım kız 16 yaşında ailesi başta bizi kandırdı normal mi sence ya bunlareğer gercekten numara yapıyorsa
ciddi anlamda tehlikeli bir tip bence
Panik atakta.olabilir canim gecmis olsunMrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum
Canım çok sagolPanik atakta.olabilir canim gecmis olsun
Abooo. Kız nasıl kandırdılar, çok mu büyük gösteriyor, nikahı nasıl kıydınız ?Hayatım kız 16 yaşında ailesi başta bizi kandırdı normal mi sence ya bunlar
Bunu kabul etmeseydi zorla mı aldık onu biz sanki annesi sırf bize verebilmek için 16 yaşındaki kızı bize 25 diye gösterdi biz mi onu öpüp başımıza koyalım o mu bizi öpüp başına koysun orası tartışılır. Elinizi vicdanınıza götürüp öyle konuşun