- 2 Ocak 2015
- 6.425
- 15.437
7 değil 9 Yazık kıza kart gösteriyor demek.
Yok artık! !!
Siz de bunu anlamadiniz öylemi? ??
Yüzünden belli olmasa halinde hareketinden belli olur....
7 kişi bi yaşı cozemediniz mi ???
Oldu iyi gunleerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 değil 9 Yazık kıza kart gösteriyor demek.
Yok artık! !!
Siz de bunu anlamadiniz öylemi? ??
Yüzünden belli olmasa halinde hareketinden belli olur....
7 kişi bi yaşı cozemediniz mi ???
Oldu iyi gunleerrr
Mrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum
Yok ya mümkün değil7 değil 9 Yazık kıza kart gösteriyor demek.
16 yasında mı?Hayatım kız 16 yaşında ailesi başta bizi kandırdı normal mi sence ya bunlar
16 yasindaki kiza nasil nikah kiydiniz?Hayatım kız 16 yaşında ailesi başta bizi kandırdı normal mi sence ya bunlar
Hayatım kız 16 yaşında ailesi başta bizi kandırdı normal mi sence ya bunlar
Bunu kabul etmeseydi zorla mı aldık onu biz sanki annesi sırf bize verebilmek için 16 yaşındaki kızı bize 25 diye gösterdi biz mi onu öpüp başımıza koyalım o mu bizi öpüp başına koysun orası tartışılır. Elinizi vicdanınıza götürüp öyle konuşun
Açıkçası kızlar bende öyle düşünmek isterdim ama her konuda yalan söylüyor ve artık güvn sıkıntısı yaşıyoruz ona karşı. Benim saat 4 de ağzım egrildi 1 saat sonra geçer ve her gece bişey olmadan böyle olurum diyen birine inanır mısınız bîlmem ama ben bilîmin de bu konuda Cevapsız kaldığını düşünüyorum. Yahu bi insanın ağzı kırılmadan yada başka olaylar olmadan neden durup dururken eğilsin
16 yaşını doldurmadığı sürece mahkemeye başvuramazlar sonsuzzz. Konu sahibinin yazdığına göre çocuk 16 yaşında yani 17 den gün almamış.16 yaşındaki çocuğa, abinize eşlik mi yaptırıyorsunuz? Hakim hükmüyle evlilik kararı var mı?
Yok ise bu cinsel istismar suçunu doğurmaz mı?
Nikah basvurusu yaparken nufus cuzdanina bakmadiniz mi? Ailesinin imzasi olmadan evlenemez ordan da mi anlamadiniz? Uzuldum kiza.. Daha cocuk hem kalabalik bi ailede yasiyor, hemde sevilmiyor kocasinin ailesi tarafindan anladigim kadariyla.. Boyle yalan mi degil mi diye her hareketini sorgulaniyor.. Umarim biraz daha vicdanli davranirsiniz boyle gorumcelik yapmazsiniz karsinizdaki daha cocuk.Bunu kabul etmeseydi zorla mı aldık onu biz sanki annesi sırf bize verebilmek için 16 yaşındaki kızı bize 25 diye gösterdi biz mi onu öpüp başımıza koyalım o mu bizi öpüp başına koysun orası tartışılır. Elinizi vicdanınıza götürüp öyle konuşun
Eminim resmi nikah yoktur! Obur turlusu mantikli degilTürkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre 16 yaşındaki bir çocuk evlenemez. 16 yaşını doldurduğu ve çok önemli sebeplere sahip olduğu takdirde aile evlilik için mahkemeye başvurur ve evliliği gerektirecek önemli sebepler Hakim tarafından değerlendirilir. Yazdıklarınıza göre bu çocuk 16 yaşını doldurmuş değil ve bu Kanunen bir suçtur, bu yaştaki bir çocukla cinsellik yaşamak çocuğun rızası dahilinde bile olsa istismara girer.
Konuyu açıklamanızı tavsiye ediyorum.