Gelin yalancı mı?

Kızlar teker teker hepsini okudum yorumlarınız harikaydı :)) ama ben ablalık yaptığımı düşünüyorum görümcelik ne bilmem bile yanında oturur saatlerce güler ağlaruz vs vs şeyler işte ama doktorda psikolojik dedi ve tomografi bile çekmedi. Geline ıslık çal dedi çalmak istemedi annemi falan çıkardı dediği cümle aynen şu sende B'nde biliyoruz ki sen bunu bilerek yapıyosun ki kendisi de onayladı bize söyleyerek ama yinede gururu incinmesin diye hiçbişey yokmuş gibi davranıyoruz. Ayrıca 7 kişiyiz ama hiçbirimiz ona gelin muamelesi yapmadı yapmazda.insanı insan diye severiz bunu ailem adına derim ve dilerim sizede bizim gibi görümceler nasip olur :KK71::KK75:

Gorumce yalanci olabilir ama
gelin olamaz : son yuzyilin en buyuk fikir akimi :)

Benim de etrafimda var boyle yalancilar.
Yalandan bayilan da var yalandan sinir krizi geciren de :)
Gelininizin yalanci oldugunu soyleyemem ama eger yalansa da uzak bir ihtimal degil asla.

Konu sahibi, eger gelininiz hakikaten yalanciysa bir sure sonra muhtemelen kendisi bir yerde patlak verip yalanlarini ya aciklayacaktir ya agzindan kaciracaktir.
Eger cok konusuyorsa bu sure daha da kisalacak, meraklanmayin :)

Çok değisik bir psikolojik tepkiymiş.
Bu kızcağızın ne tür psikolojik sorunlari var acaba.

Mrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum
Herseyin altindan bisey cikarmaya calismayin lütfen. Gecenin bi yarisi kiz sizden yardim istemis. Hem neden durduk yere agzini yamultup kendini esinin ve ailesinin yaninda kucuk dusurmeye calissinki ve neden dikkat cekmek istesinki. Yardim istiyor sizden geceleri kotu ruyalar goruyor demekki.

Gelin yalancı da olsa sizde çok iticisiniz. 2 aylık gelini burda çekistirip,Madara edip,arkasından hahha diye gülüp; kendiniz dogrucuymus gibi gosteriyorsunuz ya,hemen itiraf etti diyorsunuz,sizin yalancı olmadığınızı nereden bilelim? Siz bana daha yalancı gözüktünuz.
Burayı kurana bunları ilet olur mu sanırsın kendisi melek :)) evet ben itici olabilirim sizde hadsizsiniz

Gelin yalancı da olsa sizde çok iticisiniz. 2 aylık gelini burda çekistirip,Madara edip,arkasından hahha diye gülüp; kendiniz dogrucuymus gibi gosteriyorsunuz ya,hemen itiraf etti diyorsunuz,sizin yalancı olmadığınızı nereden bilelim? Siz bana daha yalancı gözüktünuz.
Banada oyle geliyor. gelinin yuzune gulup arkadas gibi sohbet ediyor sonra burda cekistiriyor.

O cocukluk yapip yalan soylemis olabilir ama konu sahibi ondan daha cocuksu davranip boyle konu acip gülüyor.

Kendinizi nekadar masum gösterdiniz gerçekten melek gibisiniz ya siz hiç kimsenin arkasından konuşmazsınız. Ne diyeyim kanatlarınız olur bir an önce

İlginçmiş gerçekten.
Yalan da söylese doğru da söylese bir sıkıntı var, psikolojik olarak çok normal olmadığını düşünüyorum.

Mrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum
Bana bir iki kere olmuştu. Ağlarken ağzım eğildi. Hatta bir keresinde ayna karşısındaydım bayılacakatım kendimi öyle görünce. Ayy sen koru Yarabbim. Çok eskiden di ama aklıma gelince bile. Kötü oldum. Ama kısa sürede geçiyordu. Ne doktoruna götürdünüz. Birde psikoloğa götürün bence.

X