Bu dediğinize kesinlikle katılıyorum nasıl ki sizlere şuam ihtiyacım olduysa onun da var ama bunu bu şekilde yaparak bizi korkutarak olmasaymış. Çok anlayışsız bir aileden geldigini biliyorum ama biz anlayışsız değili olamayız da insanların iyi duygularını sömürmek sizce de kötü degil mi?Bir insan böyle bir şekilde yalan söyleyip sizin omzunuzda ağlıyorsa, bunun anlamı "benimle ilgilenin" değil, "bana yardım edin"dir. Bu durum gerçek mi değil mi bilemeyiz çünkü doktorların teşhis koyamadığı (özellikle acil) çok fazla durum söz konusu. Ancak şöyle bir gerçek var, bu kişi yalan söylüyorsa psikolojik bir buhran içerisinde. Mutsuz. Yalan söylüyorsa bile destek olun.
Bu dediğinize kesinlikle katılıyorum nasıl ki sizlere şuam ihtiyacım olduysa onun da var ama bunu bu şekilde yaparak bizi korkutarak olmasaymış. Çok anlayışsız bir aileden geldigini biliyorum ama biz anlayışsız değili olamayız da insanların iyi duygularını sömürmek sizce de kötü degil mi?
2 buçuk ay ve yalanları aldı başını gidiyor malesef. Yok ilkokul mezunu sadeceTabii ki sizi de anlıyorum belki kandırıldığınızı, kullanıldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ne zamandır evliler, yani ne zamandır hayatınızda bu kişi? Belki zamanla size uyum sağlayacaktır. Hobisi, sosyal hayatı falan var mı? Yoksa bir kursa kayıt olabilir.
Doktorun dediği cümleyi söylüyorum. Üstüne gitmeyin bilerek yapıyor bunu ve zamanla geçecekAkla hemen bir anlık bir phtı atması, bir felç durumu geliyor..Allah korusun..Nörolojiye götürün..
:)Bana gerçekçi geldi. Unutmayın rüyalar gerçeğin yansımasıdır ! ( Şeytan ayrıntıda gizli ;-) )
Doktorun dediği cümleyi söylüyorum. Üstüne gitmeyin bilerek yapıyor bunu ve zamanla geçecek
Aynen öyle korkuyoruzHımm...O zaman psikiyatriye götürseniz?
Bunu alışkanlık haline getirirse işiniz iş..Bugün ağzı yamulur öbür gün ayılır bayılır her yerde..Bilemedim..
ne alakaya maydonoz ağzının eğrilmesiyle yalancılıkMrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum
belki psikolojik bir rahatsızlık oluştu gelin yalancı demek hoş muMrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum
neden bahsettiğinizi zerre kadar anlamıyorumAçıkçası kızlar bende öyle düşünmek isterdim ama her konuda yalan söylüyor ve artık güvn sıkıntısı yaşıyoruz ona karşı. Benim saat 4 de ağzım egrildi 1 saat sonra geçer ve her gece bişey olmadan böyle olurum diyen birine inanır mısınız bîlmem ama ben bilîmin de bu konuda Cevapsız kaldığını düşünüyorum. Yahu bi insanın ağzı kırılmadan yada başka olaylar olmadan neden durup dururken eğilsin