Gelin yalancı mı?

2 buçuk ay ve yalanları aldı başını gidiyor malesef. Yok ilkokul mezunu sadece

Hobisi soruluyor. Okulu değil. İlk okul mezunlarının hobisi yok mu ?

Doktorun dediği cümleyi söylüyorum. Üstüne gitmeyin bilerek yapıyor bunu ve zamanla geçecek

Bunu söyleyen dr.mu olur ya ? En bilinmedik vakalarda bile en azından bir tomografi ister , kan ister. Ya da psikoloğa sevk eder.
Zamanla geçer " :)

Hayatım kız 16 yaşında ailesi başta bizi kandırdı normal mi sence ya bunlar

Hiç birinizde anlamadınız yani 25 yaşında değilde 16 olduğunu :) O kadar zaman anlamadınızda evlendikten sonra nasıl oğrendiniz ? Yoksa resmi nikahı mı yok ?

7 + 2 kişinin bulunduğu bir eve gelin mi getirilir ? Hadi o kabul etti abiniz neden evleniyor ev kurmayı bilmiyorsa ?
..

Doğru ya da yalan , bana üslubunuz , üyelere verdiğiniz cevaplar hiç hoş gelmedi..

ya su eslerine ev acamayan adamlar evlenmeyim yaaaa ev-len-me-yinnnn (yas sorunu cok korkunc 16 yas nedir yaaa)

Ben söyliyim buyuk ihtimalle gözü açılmamış bir kızla görücü usulü evlendirmek istediler kardeşlerini buldular saf okumamış küçük bir kız kıza ezik muamelesi yapıyorlar küçük anlamaz ve gelin diye. Okumuş kültürlü ailenin üyeside konu açıyo çocuk gelinle ilgili pess

Doktorun dediği cümleyi söylüyorum. Üstüne gitmeyin bilerek yapıyor bunu ve zamanla geçecek
Diyorsun ki acile gittik ve acildeki doktor böyle dedi onu bi geç sen bence yol neymiş doktor bilerek yapıyor demiş ilk defa böyle bi doktor gördüm genelde doktorlar psikolojik olabilir yarın falan bi psikiyatriye falan gidin der en fazla ama böyle demez kıza yalancı diyorsun ama ya sen ? Herkes sana karşı çıkmaya başladıktan sonra Kıvırdında Kıvırdın yok yalancı bilmem ne He ayrıca bunlar daha 2,5 aylık evliler neden sizinle yaşıyorlar ya madem siz o kadar iyi anlayışlısıniz neden ayrı ev açmadınız belki ayrı evde yaşamak istiyor o yüzden yapıyor bunları nerden biliyorsun? He birde diyorsun ya biz görümcelik yapmadık bunada hiç inanasim gelmedi buradaki soru soruş tarzın kendini anlatiş tarzın bile hep onu suçlarcasına burda böyle yapan bence yüzünede bunları hep söylerdir doğrudan olmasa bile laf sokarak insan içinde rencide ederek yeter ya şu gelinlerin üzerinden elinizi bi çekin kendi hayatlarını yaşasınlar kv zaten yetiyor birde görümceler başlamasın tamam .

Ayyy ben yorumları tamamen okudukça bu görümcek e daha da sinir olmaya başladım şeytan diyor ağzının ortasına Fırıncı küregini geçir yamuk ağızla dolaşsın bizde arkasından yalandan yapıyorsun diyelim ya cidden o kadar sinir oldum ki allahtan elime gecirmem memnun değil onu yoksa diyecek çok şeyim varda ama işte susuyorum maalesef .. yalancı görümcek kendi bi düşünen iki görümcek daha bulunca gerçek yüzünü tamamen ortaya koydu arkadaşlar ya bu kişinin bilgilerinden kim olduğuna ulaşılamıyor mu zira o evde 16 yaşında bi kızı alı koyma cinsel istismar ve psikolojik baskı var bunlar suç değil mi ?

Konu sahibi, açıklama bekliyoruz. Hadi.. (Sizin uslubunuza gore konusuyorum)

niye yalan söylesin ki durup dururken. başka bir doktora daha götürün... gelin ya ismi yalan söylüyor olur hemen

ailenin izni olursa evlenebılıyor
bildiğim kadarıyla.

Surrenderciğim, bunun oluşabilmesi için gerekli şartların yerine gelmesi gerek.

17 yaşından gün almamış bir kız veya erkek, her ne gerekçe olursa olsun kanuni olarak evlenemez. Ancak 17 yaşından gün aldığında hukuki olarak başvuru yapılabilir. Bu kız 17 den gün almamış, aksi olsa 16 yaşında olduğunu belirtmez 17 yazardı.

Ayrıca bu mahkeme izni her başvurulana verilen bir izin değil, gerçekten çok geçerli sebepler olması gerekiyor. Bu durumda ortada resmi bir nikah yok, peki resmi bir nikah yoksa ve çocuk henüz 16 yaşında ise yaşanan cinsel birliktelik hangi kapsamda ele alınmalı?

o yaşta evlenen tanıdıgım insanlar oldu, o yüzden ailenin izni olması gerek evlenmesı için dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…