Herseyin altindan bisey cikarmaya calismayin lütfen. Gecenin bi yarisi kiz sizden yardim istemis. Hem neden durduk yere agzini yamultup kendini esinin ve ailesinin yaninda kucuk dusurmeye calissinki ve neden dikkat cekmek istesinki. Yardim istiyor sizden geceleri kotu ruyalar goruyor demekki.Mrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum
Felç yada psikolojik olmasın[/QUOTE ayuyyy yok yalan yalan
Peki yapmasinin nedeni neymis? Dikkat cekmek ve sizden daha fazla ilgi gòrebilmek icinmi?Yok yok bacım kendisi de kabul etti :)
Burayı kurana bunları ilet olur mu sanırsın kendisi melek :)) evet ben itici olabilirim sizde hadsizsinizGelin yalancı da olsa sizde çok iticisiniz. 2 aylık gelini burda çekistirip,Madara edip,arkasından hahha diye gülüp; kendiniz dogrucuymus gibi gosteriyorsunuz ya,hemen itiraf etti diyorsunuz,sizin yalancı olmadığınızı nereden bilelim? Siz bana daha yalancı gözüktünuz.
Banada oyle geliyor. gelinin yuzune gulup arkadas gibi sohbet ediyor sonra burda cekistiriyor.Gelin yalancı da olsa sizde çok iticisiniz. 2 aylık gelini burda çekistirip,Madara edip,arkasından hahha diye gülüp; kendiniz dogrucuymus gibi gosteriyorsunuz ya,hemen itiraf etti diyorsunuz,sizin yalancı olmadığınızı nereden bilelim? Siz bana daha yalancı gözüktünuz.
Bana bir iki kere olmuştu. Ağlarken ağzım eğildi. Hatta bir keresinde ayna karşısındaydım bayılacakatım kendimi öyle görünce. Ayy sen koru Yarabbim. Çok eskiden di ama aklıma gelince bile. Kötü oldum. Ama kısa sürede geçiyordu. Ne doktoruna götürdünüz. Birde psikoloğa götürün bence.Mrb kızlar uzun süredir yoktum ve yine bi konuyla geldim neyse şimdi bizim bi gelin var yaklaşık iki ay önce kardeşimle evlendi bu kaç gündür kötü rüyalar görüyorum diye ağzım eğri oluyo dedi bu gecede ağlayarak odaya geldi bişeyi yoktu bi anda ağzı eğildi acile götürdük doktor bişeyi yok dedi aranızda böyle olan var mı? Ben nedense inanmıyorum