- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.318
- 798
- 35
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Canım bak, ben anne bile değilim. Ama kendimi iyi biliyorum ben. Canım tatlı, öyle çok cevval becerikli bir kadın da değilim. Doğursam muhtemelen senin ikinci arkadaş gibi olurum.Bir arkadaşm 17 günlük taze anneyken bizi davet etmişti, ama bebek görmeye gitmiştik sadece, tabi ben kendim bir şeyler yapıp götürdüm taze annedir uğraşmasın diye. Kız baya bi şeyler yapmıştı da, ama başka bir arkadaşım ilk 6 ay mümkünse kimse gündüz bile gelmesin diyodu, uykuya bile hasretim diyodu. Dediğin gibi herkesin gücü, takati bir değil ki. Kendisinin gebeliği, anneliği vs ile kıyaslaması da ayrı olay zaten.
aslında şunu başından beri bizim yazmamış olmamız ne kötü kimse erkekten beklemiyor işteO evde abimizden yaşıyor niye ona birsey demiyorsunuz. O yemek hazirlasaydi. Misafir sonuçta kocanın ailesi. Kadin hem logusa hem çocuğa alışmaya calisiyo hem evde yatılı.misafir var hemde iş bekleniyor. Ayıp yani. Abimize niye hiç toz kondurmuyorsunuz.
Yazin onlar gelecek annem gil değilYani kendi çıkardıysa diye düşünerek yazdım. Ödememiş olması da problem edilecek birşey değil bence zaten.
Anne babası yazın yine gidecekmiş, onlar dert etmemiş yemek hazırlayıp, alışveriş yapmayı, konu sahibi neden bu kadar içerlemiş anlayamadım
Evet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?kadın kanser değil anne olmuş ve giden insanlar da elinden geleni yapmış. benim de zor bi bebeğim vardı ama kk hamilelik ve anneliği hastalık gibi görüyor bence tuhaf bi bakış açısı. kimse dört dörtlük hizmet beklememiş ki biraz önemsenmek istemişler o kadar.
Çok haklısınız bizde bebek her sabah yıkanır oğlum yeni doğduğunda yıkardık acıkıyordu herhalde kayınvalidem bana vermezdi hadi sen git kahvaltıyı hazırla derdi oğlum içerde ben mutfakta ağlaya ağlaya kahvaltı hazırlardım cahillik işte ayıp olmasın diye itiraz etmezdim gelin iyiki de bırakmamış bebeğini 2 saatliğine gitmemiş diniz ki yatılı misafire yetişecek olsa hiç mutfaktan çıkmaması lazım zaten bebeğiylede hiç ilgilenemez diSadece şunu söylüyorum.
Bebeğe biz bakardık o iş yapsaydı dediniz ya. İşte çooook yanlış çooook saçma.
Bebeğe annesi bakacak öteki işleri siz yapacaksınız, bu kadar net.
Ayrıca surat asmadı hep güleryüzlüydü dediniz diye diyorum tamamen haksızsınız.
Ne olmuş yani, yeni doğum yapmış insana gittiniz iki işin ucundan tuttunuz diye hemen celallenmek neden? Ne güzel birlikte yiyip içmişsiniz o da bebeğiyle diğer işleri düşünmeden ilgilenmiştir. Ne güzel yükünü aldınız.
Ay ne fenasınız yaa.
Boş yere kendinizi de annenizi de doldurmayın.
Acıdım gelininize.
Eğer asık suratlar yoksa ben her şeye razı olurum açıkcası.
Demek insanoğluna yaranılmaz.
Bence size bi kahvaltı yetmez diEvet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?
çıldırıyorum şöyle şeyleri okudukça cidden bazen insanın cahilliğine denk geliyor işteÇok haklısınız bizde bebek her sabah yıkanır oğlum yeni doğduğunda yıkardık acıkıyordu herhalde kayınvalidem bana vermezdi hadi sen git kahvaltıyı hazırla derdi oğlum içerde ben mutfakta ağlaya ağlaya kahvaltı hazırlardım cahillik işte ayıp olmasın diye itiraz etmezdim gelin iyiki de bırakmamış bebeğini 2 saatliğine gitmemiş diniz ki yatılı misafire yetişecek olsa hiç mutfaktan çıkmaması lazım zaten bebeğiylede hiç ilgilenemez di
+111111Canım bak, ben anne bile değilim. Ama kendimi iyi biliyorum ben. Canım tatlı, öyle çok cevval becerikli bir kadın da değilim. Doğursam muhtemelen senin ikinci arkadaş gibi olurum.
Tuvalete gidip yüzümü yıkayabilirsem o günü iyi bir gün olarak adlandıracağım kesin. Şimdi o durumdayken nasıl ağırlayacağım misafir?
Bir operasyon geçirdiğimde yamulmuştum resmen. Kaç gün yattım, bünyem zayıf zaten. Doğumda da kesin benzeri olur. Herkesin bedeni aynı değil. Annem de anlatıyor, sen doğduğunda ne yapacağımı şaşırmıştım diye. Belli bir süre kadın giydirememiş beni. O kadar küçük doğdun ki bir yerini kırarım diye ağlamıştım diyor. Her anne kucağına alır almaz, süper anne olmuyor işte.
dışarıda yeseydiniz paranızla ,orada hizmet eden oluyorEvet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?
Evet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?
Cahillik değil çaresizlik benceçıldırıyorum şöyle şeyleri okudukça cidden bazen insanın cahilliğine denk geliyor işte
hanımefendiyi tanımıyorum ama şimdi olsa yapmaz bence bazen insan tecrübesizken çok saçma şeyler yapıyor bende düşündüm bende kayınvalideme kalk sen hazırla kahvaltıyı diyemezdim yetiştirilme tarzı mı bilmiyorum ama okuyunca çok sinirlendimCahillik değil çaresizlik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?