Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bak, ben anne bile değilim. Ama kendimi iyi biliyorum ben. Canım tatlı, öyle çok cevval becerikli bir kadın da değilim. Doğursam muhtemelen senin ikinci arkadaş gibi olurum.
Tuvalete gidip yüzümü yıkayabilirsem o günü iyi bir gün olarak adlandıracağım kesin. Şimdi o durumdayken nasıl ağırlayacağım misafir?
Bir operasyon geçirdiğimde yamulmuştum resmen. Kaç gün yattım, bünyem zayıf zaten. Doğumda da kesin benzeri olur. Herkesin bedeni aynı değil. Annem de anlatıyor, sen doğduğunda ne yapacağımı şaşırmıştım diye. Belli bir süre kadın giydirememiş beni. O kadar küçük doğdun ki bir yerini kırarım diye ağlamıştım diyor. Her anne kucağına alır almaz süper anne olmuyor işte.

aslında şunu başından beri bizim yazmamış olmamız ne kötü kimse erkekten beklemiyor işte

Evet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?

Çok haklısınız bizde bebek her sabah yıkanır oğlum yeni doğduğunda yıkardık acıkıyordu herhalde kayınvalidem bana vermezdi hadi sen git kahvaltıyı hazırla derdi oğlum içerde ben mutfakta ağlaya ağlaya kahvaltı hazırlardım cahillik işte ayıp olmasın diye itiraz etmezdim gelin iyiki de bırakmamış bebeğini 2 saatliğine gitmemiş diniz ki yatılı misafire yetişecek olsa hiç mutfaktan çıkmaması lazım zaten bebeğiylede hiç ilgilenemez di

Bence siz geldiginiz icin bebek ile daha rahat ilgilenir ona odaklanir diye dusundu. Yardima geldiniz diye dusunmustur.
Sadece kendim de bu durumda oldum o yuzden oyle tahmin ediyorum. Kv,gorumce Tr den gelmislerdi 3ay biri 3ay biri.
Umarim onlarda arkamdan Boyle seyler dememistir

çıldırıyorum şöyle şeyleri okudukça cidden bazen insanın cahilliğine denk geliyor işte

+111111

Kesinlikle öyle. Ben de öyleyim bizimkiler sen nasıl doğuracaksın der hatta anne değilim ama empati yapabiliyorum.

Adetliyken görümcem habersiz gelmişti sancım vs vardı. Surat asmıştım, evim de dağınıktı. Umrumda bile olmadı evin dağınıklığı, canımın derdine düşmüşüm. Konu sahibinin kardeşinin eşi yine güler yüz göstermiş, görümcem kocası ile bir haftalığına bana gelse hizmeti bırak güler yüz bile göstermezdim bi de hizmet beklemiş, çıldıracağım

Gelin hanım benim kafadan , bravo esimin ailesinin de habersiz cümbür cemaat gelip kalma huyları vardı. Ne zaman böyle yapsalar asla hizmet için kendimi paralamadim ama surat da asmadim. Kv yemeğimi temizliğimi Cook yapmıştır. Artık şükür koronadan dolayı bu huyları kalmadı. Siz lohusa kadının yükünü nasıl hafifletirim diye bakacaginiza bir kahvaltı hazirlamadi yemek yapmadı vs diye açık arıyorsunuz. Değer vermek bunlarla mı olculuyor? Güler yüz de göstermiş bu yetmiyor mu? 2 aylık bebek anne kucagi ister iyi yapmış sürekli bebegiyle ilgilenerek

Gerekeni yapmissiniz. Iki aylik bebek saat basi memede durmak ister, gece zirt pirt uyanir, gunde 10 kere alti degistirilir. Kadin zaten yeterince yorulmustur. Anne babaniz israr etti diye neden kalkip gidiyorsunuz? Ev sahibine sordunuz mu? Agirlayacak yeri var mi? Maddi durumu yeter mi? Bebegin masraflari zaten belini bukuyor insanin. Bir de ozelde dogum yaptiysa bir suru para.
Gitmisken uc bes birsey hazirlayip buzluguna koyalim, yetisemedigi yerde cikarir yapar diyeceginize bize kahvalti hazirlamadi diye üzülüyorsunuz. Kusura bakmayin ama aile olmak boyle birsey degil. Kadincagiz guleryuzlu davranmis, surat asmamis, daha ne yapsin?

Cahillik değil çaresizlik bence
hanımefendiyi tanımıyorum ama şimdi olsa yapmaz bence bazen insan tecrübesizken çok saçma şeyler yapıyor bende düşündüm bende kayınvalideme kalk sen hazırla kahvaltıyı diyemezdim yetiştirilme tarzı mı bilmiyorum ama okuyunca çok sinirlendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…