- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- Konu Sahibi Dilara55333
Ben kimseyi kabul etmezdim yine iyi davranmış. Ki kendileri de gelin dememişler siz anne babanızın gazıyla gitmişsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bana laf sok ben bi saunaya giricem senin için de biraz yüzücem sonrasında. gerginliğini alsın diye sana enerji göndericem. emin ol şu an havuz başında gerilmekten çok laf sokmana gülüyorum hadi öpüyorum
Ayılsın tekrar bayıltırız ayar oldumKonuyu açıp bayılan bir üye daha
Tabi canım, her hamilelik ve doğum aynı. Herkes bir avazda pırt diye doğurup beş dakikaya ayaklanıyor. Belki zor bir gebelik yaşadı, ya da kolaydı da doğum zordu, belki ikisi de değildi. Çocuksuzken bir anda hayatına bebek giriyor, alışmak kolay mı ya? Her şeyin değişiyor, uyku düzenin, bedenin... Tüm bunlar olurken bir de 10 kişiye hizmet mi etsin?kadın kanser değil anne olmuş ve giden insanlar da elinden geleni yapmış. benim de zor bi bebeğim vardı ama kk hamilelik ve anneliği hastalık gibi görüyor bence tuhaf bi bakış açısı. kimse dört dörtlük hizmet beklememiş ki biraz önemsenmek istemişler o kadar.
Vurdu gol olduuuuKız kardeşinize gitseydiniz bu hizmeti beklermiydiniz bunu cevabını merak ettim
Hamileymiş doğum yapınca kendi kv ve görümceleri de ondan hizmet bekler demedi demeyin konu sahibi. Kınamadığını yaşamadan ölmezmiş insanZaten anne baba ordaymış gelin hazırlamamış kahvaltı o zaman annesi hazırlasaymış. Ailecek bir olup geline iş yaptırmaya çalışmışlar. Konu sahibinin çocuk sahibi olmadığı ve empati yapamadığı çok belli çünkü o kadar küçük çocukla neler yapılabilir çok iyi bilir ya da anlardı.
Madem hamilesiniz, doğurun öyle konuşalım. 2 aylık bebek sadece annesini ister, sizin bakmanızı değil. 2 aylık anne fiziken ve ruhen yorgundur, sizin ona yardım etmeniz gerek.Merhaba kızlar maalesef bugüne kadar hep fedakar oldum çok doluyum kızlar okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim..
Kardeşimn görevi memlekete 10-13 saat mesafe uzak bir yere çıktı dört yıldır yanına gitmedik hep o geldi iki sene oldu evleneli yine gidemedik onlar geldi vs.
Şimdi bebeği oldu geçen hafta annem ve babam gitti bize de illa sizde gelin dediler tabi kardeşim ve eşi değil annem babam israr etti. Bende yigenim olduğu için ve tüm aile birlikte olalım diye eşimi ikna edip
Söylemesi ayıp uçak biletleri çeyreği gitmesi gelmesi epey masraf ettim ve gttik kaldığımız gittiğimiz beş senede bir hafta bebiş iki aylık size yemin ederim belki abartıyor diyeceksiniz ama her işi biz yaptık tabiki yaparız sorun değil ama bir gün ya bir gün kahvaltı haızrlamZmi gelin hanım bir gün kahvaltı haızrlamadi.
Bir kere çorba yaptı. Açıkçası annemin babamn ve benim çok zoruma gitti tamam bebek var ama bebeğe biz bakardık herşeyi zavallı babam gttigi gün eve bir dünya alış veriş yaptı gelen suyun parasını yapacağımız. Köftenin parasını bile biz verdik herşeyi geçtim kardeşim bir kere dışarı çıkarttı bize odetti
Kizlar inanın para umurumda değil ama onca çile çekp bu karda kışta gittik ne ilgi ne alaka göremedik
En son geleceğimiz gün bile kahvaltı yi annem haızrlams ben şuan da bir Daha asla zaten gitmem ama yaptığım fedakarlıklara çok üzülüyorum düğünlerinde bile 1 hafta ben ağırladım. İnsanın kardeşi bile bunu Yaparsa ben kime güveneym hamileyim ve inanın üzüntü den karnıma ağrılar girdi bu kadar mı kötüyduk bari giderken kahvaltı hazırlasyi
Şimdi diyorlar yazın annem gile gelcz sende gel diye ama asla gitmek istemiyorm bugüne kadar hep onlar gelince gttim bende başka şehirdeyim bu defa gitmcm çok daraldm kızlar hazmedemiyorm.
Not = gelin hanım suratını asla asmai hep güler yüzlü davrandı hakkını yiyemem zaten erkenden yattı çocuğu var birşey diyemem. Ama diğer şeyler beni bizi çok üzdü.
Valla ben de çocuk sahibi değilim de empati yapabiliyorum. Empati yapmak için illa o durumu yaşamak gerekmiyor.Zaten anne baba ordaymış gelin hazırlamamış kahvaltı o zaman annesi hazırlasaymış. Ailecek bir olup geline iş yaptırmaya çalışmışlar. Konu sahibinin çocuk sahibi olmadığı ve empati yapamadığı çok belli çünkü o kadar küçük çocukla neler yapılabilir çok iyi bilir ya da anlardı.
Bir arkadaşm 17 günlük taze anneyken bizi davet etmişti, ama bebek görmeye gitmiştik sadece, tabi ben kendim bir şeyler yapıp götürdüm taze annedir uğraşmasın diye. Kız baya bi şeyler yapmıştı da, ama başka bir arkadaşım ilk 6 ay mümkünse kimse gündüz bile gelmesin diyodu, uykuya bile hasretim diyodu. Dediğin gibi herkesin gücü, takati bir değil ki. Kendisinin gebeliği, anneliği vs ile kıyaslaması da ayrı olay zaten.Tabi canım, her hamilelik ve doğum aynı. Herkes bir avazda pırt diye doğurup beş dakikaya ayaklanıyor. Belki zor bir gebelik yaşadı, ya da kolaydı da doğum zordu, belki ikisi de değildi. Çocuksuzken bir anda hayatına bebek giriyor, alışmak kolay mı ya? Her şeyin değişiyor, uyku düzenin, bedenin...
tamam işte bebeği ile uğraşmıştır yada kendi rahatsızdır ,başka ne yapabilir ki ? kahvaltı kahvaltı diye diye kafayı kırmışlar ,siz neyini savunuyorsunuz tam olarak ?dediğim gibi hamileliği ve anneliği hastalık gibi görmeyi bu forumda gördüm. memeliler kategorisindeyiz biz ve evrende ilk memeliler var olalı beri üreme ve doğruma söz konusu. bu kadar abartmamak lazım bence. şunu deseydi haksız derdim. bize hizmet etmedi sürekli bebeğiyle uğraştı falan. çünkü herkes her şeyi beceremez. fakat biraz önemsenmek istemiş ki bence normal
Kız sen niye sürekli bize nispet yapmaya çalışıyosın biz seni tanımıyoruz bile. Git eltingile falan yap nispeti. Havuz fotosu çekip insta storye koy çatlat düşmanları Benim için forumdaki sıradan anonim bir üyesin. Hiçbir şey ifade etmiyosun. Kaldı ki mesajlarını biraz deşsem ne kayınvalide şikayetleri, ne trajediler bulurum da işim var şu an. Başka zaman artıksen bana laf sok ben bi saunaya giricem senin için de biraz yüzücem sonrasında. gerginliğini alsın diye sana enerji göndericem. emin ol şu an havuz başında gerilmekten çok laf sokmana gülüyorum hadi öpüyorum
ne kadar da zengin bir hanım saunası var bi de harika gelin ufff bazı hayatları kıskanmadan duramıyorumgfkgdhlsen bana laf sok ben bi saunaya giricem senin için de biraz yüzücem sonrasında. gerginliğini alsın diye sana enerji göndericem. emin ol şu an havuz başında gerilmekten çok laf sokmana gülüyorum hadi öpüyorum
O evde abimizden yaşıyor niye ona birsey demiyorsunuz. O yemek hazirlasaydi. Misafir sonuçta kocanın ailesi. Kadin hem logusa hem çocuğa alışmaya calisiyo hem evde yatılı.misafir var hemde iş bekleniyor. Ayıp yani. Abimize niye hiç toz kondurmuyorsunuz.Hayır kimse burda beni anlamadı sadece giderken bir kahvaltı bekledim ve birde arada bir yemek yapsaydı bir gün mesela veya dışarıda onlar ödeseydi yoksa biz zaten ona iş düşürmeyiz
Hayır annemde bizle aynı. İki ay falan kalmadıYeni dogum yapmis kadina yatili gitmeniz hata, hadi uzak diye mecbur gittiniz onu anladik. Anneniz babaniz varken gitmeniz hata, kalabaligin luzumu yok onlar donunce gitseydiniz. Kadin en azindan surat asmamis daha ne istiyorsunuz ki? Hem annem bbam dogumd gitti dediniz cocuk 2 aylik olmus hala donmemisler, eve yerlesmis resmen anneniz, onlara sormadan misafir (sizi) de davet edebilmis, sofrayı da kursun bi zahmet. 2 ay kaliyosa evde tabi ki sofra kurmaya gitti oraya tatil yapmaya degil ya
Yoo kardeşim dga beter ona daha çok kırıldımO evde abimizden yaşıyor niye ona birsey demiyorsunuz. O yemek hazirlasaydi. Misafir sonuçta kocanın ailesi. Kadin hem logusa hem çocuğa alışmaya calisiyo hem evde yatılı.misafir var hemde iş bekleniyor. Ayıp yani. Abimize niye hiç toz kondurmuyorsunuz.