- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Yanlış olmuş, başka mesaj sanmışım. Bakın düzenledim hatta. He deyip geçin diyecek şeyiniz yoksa, kimse kimsenin düşüncesini zorla değiştiremez. Herkesin şartları farklı, bu size insanlara görgüsüz deme hakkı vermiyor, onu demeseniz size daha bişey demezdim. Dedim, bitti. Hadi selametle.Beni alintilayip yazıp duran sen değil misin. Senin sorunun var eminim. Kusura bakmayın bana yazana cevabımi veririm
Bu sefer de sen he de geç.Ben yaptım siz yapmayın he deyin geçin?
Ne söylediğim seni zerre ilgilendirmez. Gelinin avukatı misin sen. Yorumu yaparken sizden izin almiycam kusura bakmayınYanlış olmuş, başka mesaj sanmışım. Bakın düzenledim hatta. He deyip geçin diyecek şeyiniz yoksa, kimse kimsenin düşüncesini zorla değiştiremez. Herkesin şartları farklı, bu size insanlara görgüsüz deme hakkı vermiyor, onu demeseniz size daha bişey demezdim. Dedim, bitti. Hadi selametle.
Aynen. Sanki dün doğum yapmışta bugün doluşmuslar eve. Adamlar ayda yılda bir gitmiş, yakın mesafe degilki. Gelin hanım kendi ailesi abisi ablası gelince nasıl davranıyor bakalım. İnsanların önüne çorba fırında tavuk patates atamamismi bir kere. Görgüsüz. Ondan sürekli hizmet beklememis kimse. Konu sahibi bi 5sene daha gitme o eve. Sen doğum yapincada aynısını yap onlara. Geldikleri ilk gün kahvaltı hazırlama. Bebeğe bakmam lazım mutfakta herşey canım buyur hazırla bende yiyim de. Naoacaksin öyle geline böyle görümce
Tebrikler en mükemmel gelin madalyasını hak ettiniz. En kısa zamanda adresinize kargolanacak.Ha ha ha çok komik. Bir kap yemeği madalya taksinlar diye yapmıyorum ben. O yemeği kendimde yiyorum. Yani insanüstü bir güç harcamam gerekmiyor emin olun. Rahat olun siz.
Konu sahibi falan değilim. Olsaydım kapatıp gitmezdim. Konumun arkasında dururdum. Kimse kimseden hizmet beklemiyor. Yaptığım yemekten biraz fazla yapıp misafirlerimede verirdim elbet. Bence siz kafa yapınizi değiştirin. Mağara devrinde olan sizsiniz aslında . Doğum hastalık değildir.Yeni doğum yapmış kadından hizmet bekliyorsanız bu yaşa kadar boşa gelmişsiniz.Aynısını konu sahibine de diyorum bu arada.Hoş,büyük ihtimalle siz konu sahibisiniz,bari üyeliği sonraki tarihlerde falan alsaydınız.
Zihniyetinizi değiştirin azıcık,mağara devrinde yaşamıyoruz artık,anne çocuk sağlığı/bağı iki börekten daha önemli günümüzde.Biraz güncelleyin kendinizi.
Ay öyleymi bekliyorumTebrikler en mükemmel gelin madalyasını hak ettiniz. En kısa zamanda adresinize kargolanacak.
Bu yaşa karar boşa gelmişsiniz lafinida iade ediyorum size, terbiyenizi takının. Yorumlarinizi alıntı yapmadan yapın. Düşüncem konusunda size hesap verecek değilimYeni doğum yapmış kadından hizmet bekliyorsanız bu yaşa kadar boşa gelmişsiniz.Aynısını konu sahibine de diyorum bu arada.Hoş,büyük ihtimalle siz konu sahibisiniz,bari üyeliği sonraki tarihlerde falan alsaydınız.
Zihniyetinizi değiştirin azıcık,mağara devrinde yaşamıyoruz artık,anne çocuk sağlığı/bağı iki börekten daha önemli günümüzde.Biraz güncelleyin kendinizi.
Konu sahibi falan değilim. Olsaydım kapatıp gitmezdim. Konumun arkasında dururdum. Kimse kimseden hizmet beklemiyor. Yaptığım yemekten biraz fazla yapıp misafirlerimede verirdim elbet. Bence siz kafa yapınizi değiştirin. Mağara devrinde olan sizsiniz aslında . Doğum hastalık değildir.
Dün üye olup tüm mesajlariniz bu konuda olunca insan şüpheleniyor birazBu yaşa karar boşa gelmişsiniz lafinida iade ediyorum size, terbiyenizi takının. Yorumlarinizi alıntı yapmadan yapın. Düşüncem konusunda size hesap verecek değilim
Beni alintilayip yazıp duran sen değil misin. Senin sorunun var eminim. Kusura bakmayın bana yazana cevabımi veririm
Bir de terbiyeni takın falan demiş bana.Sorunun var eminim ne demek ya ? Seni şikayet ettim ben yöneticiye,bakalım artık kaçıncı üyeliğin ortaya çıkar zatensrn
Ne diyeyim yok desem inanmayacaksınız. Sizin düşüncenizDün üye olup tüm mesajlariniz bu konuda olunca insan şüpheleniyor biraz
Siz konu sahibi misiniz yoksa ?
Yeni üyelik alıp destek mi oluyorsunuz kendinize ?
Hadi ordan terbiyesiz.Bir de terbiyeni takın falan demiş bana.Sorunun var eminim ne demek ya ? Seni şikayet ettim ben yöneticiye,bakalım artık kaçıncı üyeliğin ortaya çıkar zaten.
Bende şikayet ettim zaten teyit ederlerNe diyeyim yok desem inanmayacaksınız. Sizin düşünceniz
Bu yaşıma kadar nasıl geldim falan siz kimsiniz ya. Terbiyesiz. Vallahi dersen lafını alırsın kusura bakmaHastalık diyen mi var ? Yooo...Kendi kendinize uydurmuşsunuz bu sözü de,halbuki 58 sayfada bir kişi bile dememiş hastalıktır diye.
İstediğimi de alıntılarım bu arada.Sizin bana emir verme yetkiniz yok,kendinize gelin.
Vallahi sabırsızlıkla bekliyorumBende şikayet ettim zaten teyit ederler
Minicik bebeği var, gece uyumuyor zaten bebekten. Bir de sizden önce kalkıp kahvaltı hazırlamasını bekliyorsunuz. Pess. Çok eski kafalısınız.Her gün demedim elbette hergun edemez bir gün kahvaltı hazırlasa olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?