• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni alintilayip yazıp duran sen değil misin. Senin sorunun var eminim. Kusura bakmayın bana yazana cevabımi veririm
Yanlış olmuş, başka mesaj sanmışım. Bakın düzenledim hatta. He deyip geçin diyecek şeyiniz yoksa, kimse kimsenin düşüncesini zorla değiştiremez. Herkesin şartları farklı, bu size insanlara görgüsüz deme hakkı vermiyor, onu demeseniz size daha bişey demezdim. Dedim, bitti. Hadi selametle.

Yanlış olmuş, başka mesaj sanmışım. Bakın düzenledim hatta. He deyip geçin diyecek şeyiniz yoksa, kimse kimsenin düşüncesini zorla değiştiremez. Herkesin şartları farklı, bu size insanlara görgüsüz deme hakkı vermiyor, onu demeseniz size daha bişey demezdim. Dedim, bitti. Hadi selametle.
Ne söylediğim seni zerre ilgilendirmez. Gelinin avukatı misin sen. Yorumu yaparken sizden izin almiycam kusura bakmayın

Aynen. Sanki dün doğum yapmışta bugün doluşmuslar eve. Adamlar ayda yılda bir gitmiş, yakın mesafe degilki. Gelin hanım kendi ailesi abisi ablası gelince nasıl davranıyor bakalım. İnsanların önüne çorba fırında tavuk patates atamamismi bir kere. Görgüsüz. Ondan sürekli hizmet beklememis kimse. Konu sahibi bi 5sene daha gitme o eve. Sen doğum yapincada aynısını yap onlara. Geldikleri ilk gün kahvaltı hazırlama. Bebeğe bakmam lazım mutfakta herşey canım buyur hazırla bende yiyim de. Naoacaksin öyle geline böyle görümce 😂

Yeni doğum yapmış kadından hizmet bekliyorsanız bu yaşa kadar boşa gelmişsiniz.Aynısını konu sahibine de diyorum bu arada.Hoş,büyük ihtimalle siz konu sahibisiniz,bari üyeliği sonraki tarihlerde falan alsaydınız.
Zihniyetinizi değiştirin azıcık,mağara devrinde yaşamıyoruz artık,anne çocuk sağlığı/bağı iki börekten daha önemli günümüzde.Biraz güncelleyin kendinizi.

Ha ha ha çok komik. Bir kap yemeği madalya taksinlar diye yapmıyorum ben. O yemeği kendimde yiyorum. Yani insanüstü bir güç harcamam gerekmiyor emin olun. Rahat olun siz.
Tebrikler en mükemmel gelin madalyasını hak ettiniz. En kısa zamanda adresinize kargolanacak.

Yeni doğum yapmış kadından hizmet bekliyorsanız bu yaşa kadar boşa gelmişsiniz.Aynısını konu sahibine de diyorum bu arada.Hoş,büyük ihtimalle siz konu sahibisiniz,bari üyeliği sonraki tarihlerde falan alsaydınız.
Zihniyetinizi değiştirin azıcık,mağara devrinde yaşamıyoruz artık,anne çocuk sağlığı/bağı iki börekten daha önemli günümüzde.Biraz güncelleyin kendinizi.
Konu sahibi falan değilim. Olsaydım kapatıp gitmezdim. Konumun arkasında dururdum. Kimse kimseden hizmet beklemiyor. Yaptığım yemekten biraz fazla yapıp misafirlerimede verirdim elbet. Bence siz kafa yapınizi değiştirin. Mağara devrinde olan sizsiniz aslında . Doğum hastalık değildir.

Bu yaşa karar boşa gelmişsiniz lafinida iade ediyorum size, terbiyenizi takının. Yorumlarinizi alıntı yapmadan yapın. Düşüncem konusunda size hesap verecek değilim

Konu sahibi falan değilim. Olsaydım kapatıp gitmezdim. Konumun arkasında dururdum. Kimse kimseden hizmet beklemiyor. Yaptığım yemekten biraz fazla yapıp misafirlerimede verirdim elbet. Bence siz kafa yapınizi değiştirin. Mağara devrinde olan sizsiniz aslında . Doğum hastalık değildir.

Hastalık diyen mi var ? Yooo...Kendi kendinize uydurmuşsunuz bu sözü de,halbuki 58 sayfada bir kişi bile dememiş hastalıktır diye.

İstediğimi de alıntılarım bu arada.Sizin bana emir verme yetkiniz yok,kendinize gelin.

Bu yaşa karar boşa gelmişsiniz lafinida iade ediyorum size, terbiyenizi takının. Yorumlarinizi alıntı yapmadan yapın. Düşüncem konusunda size hesap verecek değilim
Dün üye olup tüm mesajlariniz bu konuda olunca insan şüpheleniyor biraz
Siz konu sahibi misiniz yoksa ?
Yeni üyelik alıp destek mi oluyorsunuz kendinize ?

Beni alintilayip yazıp duran sen değil misin. Senin sorunun var eminim. Kusura bakmayın bana yazana cevabımi veririm

Bir de terbiyeni takın falan demiş bana.Sorunun var eminim ne demek ya ? Seni şikayet ettim ben yöneticiye,bakalım artık kaçıncı üyeliğin ortaya çıkar zaten.

Bir de terbiyeni takın falan demiş bana.Sorunun var eminim ne demek ya ? Seni şikayet ettim ben yöneticiye,bakalım artık kaçıncı üyeliğin ortaya çıkar zatensrn

Dün üye olup tüm mesajlariniz bu konuda olunca insan şüpheleniyor biraz
Siz konu sahibi misiniz yoksa ?
Yeni üyelik alıp destek mi oluyorsunuz kendinize ?
Ne diyeyim yok desem inanmayacaksınız. Sizin düşünceniz

Hastalık diyen mi var ? Yooo...Kendi kendinize uydurmuşsunuz bu sözü de,halbuki 58 sayfada bir kişi bile dememiş hastalıktır diye.

İstediğimi de alıntılarım bu arada.Sizin bana emir verme yetkiniz yok,kendinize gelin.
Bu yaşıma kadar nasıl geldim falan siz kimsiniz ya. Terbiyesiz. Vallahi dersen lafını alırsın kusura bakma

Börek yapınca görgülü mü oldunuz? Kız bu kk beni çok güldürüyor, biri gelmiş "Ben üç doğum yaptım, börek de yaptım gelenlere, bu yapmamış görgüsüz" yazmış. Zıkkım yiyin be anaa, kahvaltı börek çörek bekliyorlar ayaklarına. Esas görgüsüzlük bebek görmeye gidiyoruz diye kadının başına çöküp ondan yiyeceğinizi hazırlamasını beklemek.

Ulan ne pis adetler var, cenazeye giderler pide yemeye, lohusa kadına güya bebek görmeye giderler, yine bir şeyler zıkkımlanmaları dert olur. Erkek doğmak varmış anasını satiim hiç onlara sorulmuyor ha. Kadın mısın? Börek yapabilirdin çok mu zor görgüsüz seni! Doğurmakta ne var ha ben de doğurdum, ben tarlada çalışırken doğurdum hatta ve çalışmaya devam ettim bebemin göbek kordonunu dişimle ısırdım kopardım ve çapa yaptım, seni pis piremses görgüsüz seniii :)

Erkek? Ha yok o erkek, o doğuştan görgülü. Bu kadın görgüsüz çünkü ben üç tane doğurdum ve misafirlerime börek yaptım, yapmayan görgüsüz. :))) ahshsh

Derin dondurucuya büssürü börek koyam da görgüm artsın baarii :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back