Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tipik hazırcı,insanlardan faydalanmayı suistimal etmeyi seven tiplerden...uzak durmanızda fayda var aksi halde sinirleriniz yıpranır..Bulunduğu ortama sizi davet etmesi tamamen sizden faydalanmaya yönelik gibi geldi..asla gitmeyin..bizdede var bitane her memlekete gittiğinde illa sende gel muhabbeti geçer asla gitmiyorum ..anneme yardım etmek zoruma gitmiyor ama beni kullanmalarına izin vermem...yapsın yesin yıkasınlar,ne halleri varsa görsünler

Ben vakti zamanında kahvaltısından tut akşam yemeği tatlısına kadar her gün yapardım , yatılı gelirlerdi kayınvalideler 2-3 aylıkken . 6. Aydan sonra nerdeyse 6 ay dan da fazla kaldılar. Ama burdaki gelini takdir ettim valla bi kere mutfağa girse hep ondan beklerdiniz, bence canının kıymetini çok güzel bilmiş , özendim içten içe

Kaçırdığınız şey, konu sahibini ve eşini kimse davet etmemiş. Onlar anne babanın peşine takılıp emrivaki yaparak gitmişler

Valla bi hazırcı varsa o da toz kondurulamayan, konu sahibini sıkıştırınca yarım ağız '' Kardeşime de kızdım. '' lafını anca alabildiğimiz irkik kardeştir o.

Kendisine saygısı olan canının, hele hele karnındaki canın kıymetini çok iyi bilir.
Şimdi saçmaladıniz.Beni hastaneden taburcu etmelerinin sebebi artık dogursamda sıkıntı olmayacagi içindi.Benim sofra hazirlamamin karnimdaki cocuguma bir zararı yoktu.Hamilelikte iş yapmak cocuga zararmi veriyor.Siz ne hakla benim kendime saygimi ve karnimdaki cocugumu dusunmedigimi iddea edersiniz.Yorum yaparken had bilmek lazim

Eşe kızmak yerine bunu yazan kadına kizmayi daha doğru buluyorum . Orayı varya birbirine katarim hepsini evden kovarim baya küfür ederek . Bu kadarı çünkü artık ben sizin kolenizim benim ve karnımdaki bebegin sizin yaninizda hiçbir değeri yok demek . Bana ağzını açan kocanın da ağzını yırtarım

Bunun icin beni kimse zorlamadiki orayi birbirine katayim.Olay tamamen benim salakligim.

Surda bir tane anormal bir tepki yok ben aksine yataklarınızi toplayın derdim kosa koşa neye geldiniz derdim :)) sen yine iyisin

Neye kizdiniz anlamadım bebek gelmek üzereyken yorgan yatak taşımanın bir zarari olmadığını düşünmek karnım sertlese sertlese yemek hazırlık yaptım demek ?? Normal şeylerden bahsetmiyorsunuz

Derler kesin
Ben çok pis cirkinlesirim herhalde normalde çok tatliyimdir ama canım burnumdayken hiç sevimli olamam kimseyi etrafımda da istemem
Ben hastayken hiç çekilmem mesela. Normalde kolay kolay delirdiğim görülmez. Ama sağlığım söz konusuysa kimseyi görmez gözüm. Valla kim ne derse desin vücudundan insan çıkıyor. Kolay şey mi bu? Şimdi başlayacaklar, tek doğuran sen misin diye. Değilim de ilk kez tecrübe ediyorum veya hadi ikinci olsun, ne fark eder? Sezaryen direkt ameliyat demek, ötekinde de çıkmazsa kesip yine alttan dikiş atıyorlarmış. Doğumdan önce bunları düşünüp düşünüp midemi ağzıma getiririm. O durumdayken bir de görümce kaprisiyle mi uğraşacağım? Saldırganlaşabilirim valla, acayip gergin oluyorum sağlık konularında. Doğum sonrası hele, direkt annemi isterim herhalde. Tamamen iyileşene kadar da kim gelmiş kim gitmiş gözüm de görmez.

Yani herkes o noktada annesini ister zaten ben ama onun da annesiggg tribini de anlamıyorum acaba erkekler doğum yapsa ve bizim annelirimiz biz kalicaz o torun bizim dese erkekler ne yapardı acaba hiç bir kadının annesi bunu teklif dahi edemezdi bence

Ya birileri bunlara erkeklerin değil kadınların doğurduğunu anlatmalı. O psikolojik dalgalanmalar, ağrılar, acılar, anksiyete, yetersizlik hissi hep bize giriyor. Yanımızda kimin bulunacağına bıraksınlar biz karar verelim.

Neye kizdiniz anlamadım bebek gelmek üzereyken yorgan yatak taşımanın bir zarari olmadığını düşünmek karnım sertlese sertlese yemek hazırlık yaptım demek ?? Normal şeylerden bahsetmiyorsunuz
Yorgan ve yatak tasidigimi nerde okudunuz.Yatak hazirlamak ve toplamak dedim.Yorganlari dosekleri ordan oraya goturdummu agir kaldirdimmi dedim.Karnimin sertlesmesi dogumu hizlandirirdi ertesi gun degilde o gun dogurabilirdim.Yorum yaparken gercekten biraz had bilerek yapsaniz neden kizayim insanca cvp veririm belki haklisiniz derim.Yazdiginiz üslup önemli

Yav geçiniz o ayakları, nereden annem oluyormuş?
İyi biri olursa ancak iyi bir teyze olur. Anne bambaşka bir şey. Herkese anne anne demek de yani...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…