- Konu Sahibi Dilara55333
-
Tipik hazırcı,insanlardan faydalanmayı suistimal etmeyi seven tiplerden...uzak durmanızda fayda var aksi halde sinirleriniz yıpranır..Bulunduğu ortama sizi davet etmesi tamamen sizden faydalanmaya yönelik gibi geldi..asla gitmeyin..bizdede var bitane her memlekete gittiğinde illa sende gel muhabbeti geçer asla gitmiyorum ..anneme yardım etmek zoruma gitmiyor ama beni kullanmalarına izin vermem...yapsın yesin yıkasınlar,ne halleri varsa görsünlerMerhaba kızlar maalesef bugüne kadar hep fedakar oldum çok doluyum kızlar okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim..
Kardeşimn görevi memlekete 10-13 saat mesafe uzak bir yere çıktı dört yıldır yanına gitmedik hep o geldi iki sene oldu evleneli yine gidemedik onlar geldi vs.
Şimdi bebeği oldu geçen hafta annem ve babam gitti bize de illa sizde gelin dediler tabi kardeşim ve eşi değil annem babam israr etti. Bende yigenim olduğu için ve tüm aile birlikte olalım diye eşimi ikna edip
Söylemesi ayıp uçak biletleri çeyreği gitmesi gelmesi epey masraf ettim ve gttik kaldığımız gittiğimiz beş senede bir hafta bebiş iki aylık size yemin ederim belki abartıyor diyeceksiniz ama her işi biz yaptık tabiki yaparız sorun değil ama bir gün ya bir gün kahvaltı haızrlamZmi gelin hanım bir gün kahvaltı haızrlamadi.
Bir kere çorba yaptı. Açıkçası annemin babamn ve benim çok zoruma gitti tamam bebek var ama bebeğe biz bakardık herşeyi zavallı babam gttigi gün eve bir dünya alış veriş yaptı gelen suyun parasını yapacağımız. Köftenin parasını bile biz verdik herşeyi geçtim kardeşim bir kere dışarı çıkarttı bize odetti
Kizlar inanın para umurumda değil ama onca çile çekp bu karda kışta gittik ne ilgi ne alaka göremedik
En son geleceğimiz gün bile kahvaltı yi annem haızrlams ben şuan da bir Daha asla zaten gitmem ama yaptığım fedakarlıklara çok üzülüyorum düğünlerinde bile 1 hafta ben ağırladım. İnsanın kardeşi bile bunu Yaparsa ben kime güveneym hamileyim ve inanın üzüntü den karnıma ağrılar girdi bu kadar mı kötüyduk bari giderken kahvaltı hazırlasyi
Şimdi diyorlar yazın annem gile gelcz sende gel diye ama asla gitmek istemiyorm bugüne kadar hep onlar gelince gttim bende başka şehirdeyim bu defa gitmcm çok daraldm kızlar hazmedemiyorm.
Not = gelin hanım suratını asla asmai hep güler yüzlü davrandı hakkını yiyemem zaten erkenden yattı çocuğu var birşey diyemem. Ama diğer şeyler beni bizi çok üzdü.
Kendisine saygısı olan canının, hele hele karnındaki canın kıymetini çok iyi bilir.Kendime saygim olmadigini buradan cikartamazsiniz.Caninizin kiymeti yokmu diyebilirsiniz ama
Kaçırdığınız şey, konu sahibini ve eşini kimse davet etmemiş. Onlar anne babanın peşine takılıp emrivaki yaparak gitmişlerTipik hazırcı,insanlardan faydalanmayı suistimal etmeyi seven tiplerden...uzak durmanızda fayda var aksi halde sinirleriniz yıpranır..Bulunduğu ortama sizi davet etmesi tamamen sizden faydalanmaya yönelik gibi geldi..asla gitmeyin..bizdede var bitane her memlekete gittiğinde illa sende gel muhabbeti geçer asla gitmiyorum ..anneme yardım etmek zoruma gitmiyor ama beni kullanmalarına izin vermem...yapsın yesin yıkasınlar,ne halleri varsa görsünler
Valla bi hazırcı varsa o da toz kondurulamayan, konu sahibini sıkıştırınca yarım ağız '' Kardeşime de kızdım. '' lafını anca alabildiğimiz irkik kardeştir o.Tipik hazırcı,insanlardan faydalanmayı suistimal etmeyi seven tiplerden...uzak durmanızda fayda var aksi halde sinirleriniz yıpranır..Bulunduğu ortama sizi davet etmesi tamamen sizden faydalanmaya yönelik gibi geldi..asla gitmeyin..bizdede var bitane her memlekete gittiğinde illa sende gel muhabbeti geçer asla gitmiyorum ..anneme yardım etmek zoruma gitmiyor ama beni kullanmalarına izin vermem...yapsın yesin yıkasınlar,ne halleri varsa görsünler
Şimdi saçmaladıniz.Beni hastaneden taburcu etmelerinin sebebi artık dogursamda sıkıntı olmayacagi içindi.Benim sofra hazirlamamin karnimdaki cocuguma bir zararı yoktu.Hamilelikte iş yapmak cocuga zararmi veriyor.Siz ne hakla benim kendime saygimi ve karnimdaki cocugumu dusunmedigimi iddea edersiniz.Yorum yaparken had bilmek lazimKendisine saygısı olan canının, hele hele karnındaki canın kıymetini çok iyi bilir.
Eşe kızmak yerine bunu yazan kadına kizmayi daha doğru buluyorum . Orayı varya birbirine katarim hepsini evden kovarim baya küfür ederek . Bu kadarı çünkü artık ben sizin kolenizim benim ve karnımdaki bebegin sizin yaninizda hiçbir değeri yok demek . Bana ağzını açan kocanın da ağzını yırtarımyahu ben bu olaylara çok kızıyorum l. nasil icsellestiriyorsam iyice hirslaniyorum. Eşiniz nerde siz yemek yaparken, yatak toplarken. yemek yapamıyorsa dışarıdan sipariş etsin. anasının kardeşinin yatağını toplasın bir zahmet. eşiniz sehir dışında görevde falansa tamam da diğer türlüsü çok kötü
Bunun icin beni kimse zorlamadiki orayi birbirine katayim.Olay tamamen benim salakligim.Eşe kızmak yerine bunu yazan kadına kizmayi daha doğru buluyorum . Orayı varya birbirine katarim hepsini evden kovarim baya küfür ederek . Bu kadarı çünkü artık ben sizin kolenizim benim ve karnımdaki bebegin sizin yaninizda hiçbir değeri yok demek . Bana ağzını açan kocanın da ağzını yırtarım
Surda bir tane anormal bir tepki yok ben aksine yataklarınızi toplayın derdim kosa koşa neye geldiniz derdim :)) sen yine iyisinBen olacaktım ki ah!
Birincisi yemek falan hazırlamazdım. Ne yerlerse yesinler, bana ne?
Sözde yardıma gelen adam hazır yemek beklemez zaten. Baktım benden mi bekliyorlar, hiç oralı olmazdım valla. Daha da çirkefliğe vurdurup açık ederlerse de kovardım. Kocam da vik vik ederse de onu da anasıyla yollardım. Karısının doğumunda terk edilen bir erkek olarak tarihe geçerdi.
Ondan sonra da çağırırdım bir ambulans, giderdim doğumuma sağ selamet.
Şimdi höh artık, o kadar da değil diyecekler çıkacaktır. Ne yani doğuma yarım saat kala görümcemin yatağını toplamak mı normal? Dokuz aylıkken evime çöreklenip yemek bekleyen, yatak bekleyen sözde akrabaları kovmak mı anormal?
Yani bunu anlayabilme mumkun değil kusura bakmayın yani hiç bir şekilde manası olan birşey değil karnınızda bebek varken nasıl yaptınız bilmiyorumBunun icin beni kimse zorlamadiki orayi birbirine katayim.Olay tamamen benim salakligim.
Bundan sonra senin işin daha da zor. Tatil yapmak isteyen bahane bulup gelecek. Yazlıkçı kaderindesin artık.kiymete biniyor diyelim
Ayol kovarım yazdım ya, ona anormal derler dedim.Surda bir tane anormal bir tepki yok ben aksine yataklarınızi toplayın derdim kosa koşa neye geldiniz derdim :)) sen yine iyisin
Neye kizdiniz anlamadım bebek gelmek üzereyken yorgan yatak taşımanın bir zarari olmadığını düşünmek karnım sertlese sertlese yemek hazırlık yaptım demek ?? Normal şeylerden bahsetmiyorsunuzŞimdi saçmaladıniz.Beni hastaneden taburcu etmelerinin sebebi artık dogursamda sıkıntı olmayacagi içindi.Benim sofra hazirlamamin karnimdaki cocuguma bir zararı yoktu.Hamilelikte iş yapmak cocuga zararmi veriyor.Siz ne hakla benim kendime saygimi ve karnimdaki cocugumu dusunmedigimi iddea edersiniz.Yorum yaparken had bilmek lazim
Derler kesinAyol kovarım yazdım ya, ona anormal derler dedim.
Ben hastayken hiç çekilmem mesela. Normalde kolay kolay delirdiğim görülmez. Ama sağlığım söz konusuysa kimseyi görmez gözüm. Valla kim ne derse desin vücudundan insan çıkıyor. Kolay şey mi bu? Şimdi başlayacaklar, tek doğuran sen misin diye. Değilim de ilk kez tecrübe ediyorum veya hadi ikinci olsun, ne fark eder? Sezaryen direkt ameliyat demek, ötekinde de çıkmazsa kesip yine alttan dikiş atıyorlarmış. Doğumdan önce bunları düşünüp düşünüp midemi ağzıma getiririm. O durumdayken bir de görümce kaprisiyle mi uğraşacağım? Saldırganlaşabilirim valla, acayip gergin oluyorum sağlık konularında. Doğum sonrası hele, direkt annemi isterim herhalde. Tamamen iyileşene kadar da kim gelmiş kim gitmiş gözüm de görmez.Derler kesin
Ben çok pis cirkinlesirim herhalde normalde çok tatliyimdir ama canım burnumdayken hiç sevimli olamam kimseyi etrafımda da istemem
Yani herkes o noktada annesini ister zaten ben ama onun da annesiggg tribini de anlamıyorum acaba erkekler doğum yapsa ve bizim annelirimiz biz kalicaz o torun bizim dese erkekler ne yapardı acabaBen hastayken hiç çekilmem mesela. Normalde kolay kolay delirdiğim görülmez. Ama sağlığım söz konusuysa kimseyi görmez gözüm. Valla kim ne derse desin vücudundan insan çıkıyor. Kolay şey mi bu? Şimdi başlayacaklar, tek doğuran sen misin diye. Değilim de ilk kez tecrübe ediyorum veya hadi ikinci olsun, ne fark eder? Sezaryen direkt ameliyat demek, ötekinde de çıkmazsa kesip yine alttan dikiş atıyorlarmış. Doğumdan önce bunları düşünüp düşünüp midemi ağzıma getiririm. O durumdayken bir de görümce kaprisiyle mi uğraşacağım? Saldırganlaşabilirim valla, acayip gergin oluyorum sağlık konularında. Doğum sonrası hele, direkt annemi isterim herhalde. Tamamen iyileşene kadar da kim gelmiş kim gitmiş gözüm de görmez.
Ya birileri bunlara erkeklerin değil kadınların doğurduğunu anlatmalı.Yani herkes o noktada annesini ister zaten ben ama onun da annesiggg tribini de anlamıyorum acaba erkekler doğum yapsa ve bizim annelirimiz biz kalicaz o torun bizim dese erkekler ne yapardı acabahiç bir kadının annesi bunu teklif dahi edemezdi bence
Eşe kızmak yerine bunu yazan kadına kizmayi daha doğru buluyorum . Orayı varya birbirine katarim hepsini evden kovarim baya küfür ederek . Bu kadarı çünkü artık ben sizin kolenizim benim ve karnımdaki bebegin sizin yaninizda hiçbir değeri yok demek . Bana ağzını açan kocanın da
Yorgan ve yatak tasidigimi nerde okudunuz.Yatak hazirlamak ve toplamak dedim.Yorganlari dosekleri ordan oraya goturdummu agir kaldirdimmi dedim.Karnimin sertlesmesi dogumu hizlandirirdi ertesi gun degilde o gun dogurabilirdim.Yorum yaparken gercekten biraz had bilerek yapsaniz neden kizayim insanca cvp veririm belki haklisiniz derim.Yazdiginiz üslup önemliNeye kizdiniz anlamadım bebek gelmek üzereyken yorgan yatak taşımanın bir zarari olmadığını düşünmek karnım sertlese sertlese yemek hazırlık yaptım demek ?? Normal şeylerden bahsetmiyorsunuz
Yav geçiniz o ayakları, nereden annem oluyormuş?Yani herkes o noktada annesini ister zaten ben ama onun da annesiggg tribini de anlamıyorum acaba erkekler doğum yapsa ve bizim annelirimiz biz kalicaz o torun bizim dese erkekler ne yapardı acabahiç bir kadının annesi bunu teklif dahi edemezdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?